Yhteystiedot

Pirkko Turpeinen-Saari
Vanha Hangontie 10, 10620 Tammisaari
044-2030031
pirkko.turpeinen40@kolumbus.fi

Uutiset

2.6.2008Nyt voitte osallistua ajatuksiini myös näiden kotisivujeni välityksellä. Toivon keskustelua ja palautetta.Lue lisää »28.7.2014Puolan ja USA:n osuus Itä-Ukrainan väkivallassaLue lisää »1.7.2008Eläkeläisillekin oikeus vapaaseen liikkuvuuteen EUssaLue lisää »

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Blogin arkisto

Yle Israelin sodanjohdon juoksupoikana

Sunnuntai 28.12.2008 klo 18:37 - Pirkko Turpeinen - Saari


tuhotaan yhdessä satojen siviilien kanssa lähin mielikuva on toisen maailmansodan aikaiset tuhoamisleirit.

 Gaza on suljettu maalta mereltä ja ilmasta, huoltotunnelit Egyptiin, joita pitkin ruokaa ja lääkkeitä (Israelin mielestä aseita) jopa vasikoita kuljetettiin, on pommitettu, on selvää, että ihmisillä ei ole pakotietä. Israelin tankit lähestyvät ja tunnettuun tapaansa mistään välittämättä tuhoavat kaiken mitä eteen sattuu.

Muistettakoon Libanonin sota, jossa 1000 siviiliä sai surmansa Israelin pommituksissa ja valtava osa infrastruktuurista tuhottiin. Gazaa ei voi verratakaan Libanoniin. Gazassa ei ole armeijaa, sotajoukkoja ei mitään millä puolustautua tankkeja vastaan. Äärimmäisen vähillä varoilla on rakennettu koteja ja kansainvälisellä tuella kouluja ja sairaaloita. Nämä Israelin armeija tuhoaa lyhyessä ajassa.

Israel valmistautuu vaaleihin. Sodan ja palestiinalaisten tuhoamisen arvellaan hyödyttävän vaaleissa. Ultraortodoksi juutalaiset vaativat palestiinalaisten ja heidän elinehtojensa tuhoamista.

On mielenkiintoista, että Yhdysvalloista riippuvaiset länsimaat osallistuvat joidenkin muslimisuuntausten nimeämiseen terroristisiksi, mutta ei minkän muiden uskontojen murhanhimoisia äärisuuntauksia puhumattakaan ilmiselvästä valtioterrorismista.

Suomen yleisradiolla ns. demokratian ja parlamentarismin edustajana soisi olevan objektiivisempi kuva maailman tapahtumista.

Avainsanat: itsenäinen tiedonvälitys, sotapropaganda


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini