Yhteystiedot

Pirkko Turpeinen-Saari
Vanha Hangontie 10, 10620 Tammisaari
044-2030031
pirkko.turpeinen40@kolumbus.fi

Uutiset

2.6.2008Nyt voitte osallistua ajatuksiini myös näiden kotisivujeni välityksellä. Toivon keskustelua ja palautetta.Lue lisää »28.7.2014Puolan ja USA:n osuus Itä-Ukrainan väkivallassaLue lisää »1.7.2008Eläkeläisillekin oikeus vapaaseen liikkuvuuteen EUssaLue lisää »

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Blogin arkisto

Palestiinalaisten kärsimys ja Israelin terrori

Maanantai 29.12.2008 klo 5:18 - Pirkko Turpeinen-Saari


Israelin hallitukset rikkovat toimissaan ihmisoikeuksia, kansainvälistä lakia ja tekevät sotarikoksia joutumatta minkäänlaiseen vastuuseen. He esiintyvät tiedotusvälineissä uhreina mikä johtuu tiedotusvälineiden kyvyttömyydestä käsitellä asiakokonaisuuksia tai prosesseja.

Psykiatrina pohdin jatkuvasti ihmisen vieraantumista omista tunteistaan ja syvästä ihmisyydestään. Tätä yksilöiden vähittäistä hirviöksi muuttumisen prosessia kahlitsemaan on kehitetty kansainvälinen lainsäädäntö. Kansainvälisen lainsäädännön avulla on pyritty kahlitsemaan hirviöitymisen kollektiivisia muotoja.

Viime aikoina absoluuttisen vallantäyteys on Euroopan unionissakin saanut aikaan kansainvälisen lainsäädännön taivuttelua oman ja Yhdysvaltojen mielihalujen mukaan. Tällainen tie on liukas ja johtaa oikeustajun lisääntyvään sumenemiseen.

Israel käyttää palestiinalaisten ja naapurimaiden vesivaroja, julistaa miehittämiään palestiinalaisalueita luonnonsuojelualueiksi tai sotilasalueiksi, rakentaa teitä vain juutalaisille ja harrastaa apartheid politiikkaa mm suhteessa avioliittoihin ja muihin elintärkeisiin aihepiireihin puhumattakaan muurista, joka erottaa palestiinalaiskyliä toisistaan ja estää kulun työhön tai pääsyn sairaaloihin.

Eurooppalaisten johtajien vieraantuminen ihmisyydestä ja kyvyttömyys luoda edellytykset Israelin julmuuksien lopettamiseksi on uskomatonta ja surullista. Tällaiseen avuttomuuden tilaan miehityksen ja julmuuden edessä en olisi toivonut joutuvamme.

Avainsanat: absoluuttinen valta, tunteettomuus, kyky tappaa


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini