Yhteystiedot

Pirkko Turpeinen-Saari
Merikorttikuja 4.B.41 00960 Helsinki
044-2030031
pirkko.turpeinen40@kolumbus.fi

Uutiset

2.6.2008Nyt voitte osallistua ajatuksiini myös näiden kotisivujeni välityksellä. Toivon keskustelua ja palautetta.Lue lisää »28.7.2014Puolan ja USA:n osuus Itä-Ukrainan väkivallassaLue lisää »1.7.2008Eläkeläisillekin oikeus vapaaseen liikkuvuuteen EUssaLue lisää »

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Blogin arkisto

Hamas, Nelson Mandela ja ANC;terroristeja kaikki!

Tiistai 30.12.2008 klo 17:44 - Pirkko Turpeinen-Saari


YK:n päätöksien toteuttaminen edellyttäisi sitä, että Israel tunnustaisi palestiinalaiset ihmisinä yhtä arvokkaiksi kuin itsensä.

Päätöslauselmien toteuttaminen edellyttäisi, että palestiinalaiset saisivat haltuunsa mm oman alueensa vesivarat. Tällä hetkellä Israel käyttää myös palestiinalaisten (ja Syyrialaisten) vettä, kastelevat vehreitä vihannesviljelmiään ja täyttävät upeita uima-altaitaan tällä vedellä. Palestiinalaisille miehitetyille alueille israelilaiset jakavat vettä tipoittain, tiettyinä päivinä tietyn tuntimäärän, josta palestiinalaiset maksavat moninkertaisen hinnan.(siis omasta vedestään)

Israel on rakentanut täysin tietoisesti suuria siirtokuntiaan, kaupunkeja  kukkuloiden laelle palestiinalaisalueille. Ariel Sharonin ajatuksina ollen tarkoitus aiheuttaa konkreettisesti peruuttamaton tilanne. (point of no return)

Itä-Jerusalemissa jatkuvat palestiinalaisten asuntojen ja talojen purkamiset ja luovuttamiset juutalaisten käyttöön ja asuttaviksi.

Kaikki Yhdysvaltojen ja EU:n merkittävät poliitikot tuntevat hyvin tarkoin Israelin mielivallan ja piittaamattomuuden kansainvälisestä laista ja YK:n päätöksistä. Sen tukena on Yhdysvallat, jonka hallitus ei myöskään välitä kv laeista eikä ihmisoikeuksista, ei ole International Criminal Courtin allekirjoittaja vaan päinvastoin on ostanut monilta Euroopankin mailta sopimuksia siitä, että tuo maa ei aseta yhdysvaltalaisia syytteeseen. Onko Hamasilla palestiinalaisten edustajana keinoja neuvotella mielivaltaan turvautuvien valtioiden kanssa?

Avainsanat: terrorismi, apartheid, kansalaisoikeustaistelu


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini