Yhteystiedot

Pirkko Turpeinen-Saari
Vanha Hangontie 10,
10620 Tammisaari
044-2030031
pirkko.turpeinen40@kolumbus.fi

Uutiset

2.6.2008Nyt voitte osallistua ajatuksiini myös näiden kotisivujeni välityksellä. Toivon keskustelua ja palautetta.Lue lisää »28.7.2014Puolan ja USA:n osuus Itä-Ukrainan väkivallassaLue lisää »1.7.2008Eläkeläisillekin oikeus vapaaseen liikkuvuuteen EUssaLue lisää »

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Blogin arkisto

Tämä tie on vain juutalaisille;Israel ja apartheid

Lauantai 24.1.2009 klo 17.46 - Pirkko Turpeinen-Saari


Silmiini sattui Shulamit Alonin, Israelin entisen opetusministerin kirjoitus Counterpunch-nimisessä yhdysvaltalaisessa poliittisessa uutiskirjeessä.

Hän keroo Iraelin inhon presidentti Jimmy Carteria kohtaan johtuvan siitä, että tämä kertoo totuuden Israelin apartheidista. Aloni kertoo Israelin armeijan muuttaneen jokaisen palestiinalaiskylän Länsi-rannalla aidatuiksi suljetuiksi alueiksi. Laittomien juutalaissiirtokuntien asukkaiden pitäessä pyhäpäivien juhlakulkueitaan palestiinalaiskylät suljetaan ympäristöstään totaalisesti.

Uusimpana kenraalien hankkena ovat " yksinomaan juutalaisille" määritellyt tiet. Ne ovat hienoja, päällystettyjä teitä, jotka on rakennettu palestiinalaisten maille ja jos palestiinalainen ajaa niillä autollaan se pysäytetään, auto takavarikoidaan ja ajaja saa mennä menojaan jalkaisin.

Aloni kertoo tapauksesta, jossa israelilainen sotilas pysäytti ajajan, takavarikoi auton ja ajoi kuljettajan menemään: "" Miksi", kysyin sotilaalta."Se on määräys- tämä tie on vain juutalaisille." Kysyin missä on kilpi, joka osoittaisi muille ajajille, että eivät käyttäisi tätä. Hän vastasi häkellyttävästi." Ajajan täytyy tietää se ja sitäpaitsi mitä haluat meidän tekevän, panna liikennemerkki tähän, jotta joku antisemiitti toimittaja ottaisi siitä valokuvan niin, että hän voisi osoittaa maailmalle , että täällä vallitsee apartheid?"

Avainsanat: rotusort, Israel,


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini