Yhteystiedot

Pirkko Turpeinen-Saari
Vanha Hangontie 10,
10620 Tammisaari
044-2030031
pirkko.turpeinen40@kolumbus.fi

Uutiset

2.6.2008Nyt voitte osallistua ajatuksiini myös näiden kotisivujeni välityksellä. Toivon keskustelua ja palautetta.Lue lisää »28.7.2014Puolan ja USA:n osuus Itä-Ukrainan väkivallassaLue lisää »1.7.2008Eläkeläisillekin oikeus vapaaseen liikkuvuuteen EUssaLue lisää »

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Blogin arkisto

SUOMEN VAALIT - FARSSI VAI TRAGEDIA

Keskiviikko 29.3.2023 klo 18.35 - Pirkko Turpeinen-Saari

Kävin tänään Helsingissä. Euroopan ensimmäisen natsi-valtion sitten vuoden 1945, Ukrainan, lippu liehuu Helsingin päärautatieaseman katolla tervehtimässä pääkaupunkiin tulevia.

Suomi on pieni kieliryhmä. Maassamme on paljon kansalaisia, jotka hallitsevat vain tämän kielen. Siten voi sanoa, että Suomen yleisradion tiedonvälitys on ratkaiseva koska se tulee joka kotiin verovaroilla kustannettuna.

Oletteko kuulleet tai nähneet kertaakaan sellaista ohjelmaa, jossa eriteltäisiin natsi-valtio Ukrainan valtiollista toimintaa, puoluekirjoa ja etnisin perustein suoritettua syrjintää, joka Itä-Ukrainassa Donbassin alueella on saavuttanut kansanmurhan mittasuhteet?

Kielitaitoiset toimittajat, jotka tietävät totuuden, kertovat kuitenkin kansalaisille paikkansa pitämättömiä asioita.

Suomen eduskunnan jäsenet toimivat samoin. Niin myös ylempi valtiojohto. Euroopan unionin tasolla vuorostaan olemme saaneet tietää, myös Suomen kielellä, että Ukrainan sisällissodan, josta on ollut kyse 9 vuoden ajan, ratkaisemiseksi sovittu Minskin rauhansopimus heitettiin Saksan liittokanslerin ja Ranskan presidentin toimesta roskakoriin. Rauhansopimusta ei ollut tarkoitettukaan noudatettavaksi.

Kiovan natsi -hallitus oli päättänyt kukistaa Donbassin lopullisesti saatuaan vakuutuksen, että Ranska ja Saksa eivät pane vastaan sisällissodan aloittaneesta Yhdysvalloista puhumattakaan. Yhdysvallat oli harjoittanut Ukrainan armeijaa NATOn avulla samalla kun Ukrainan hallitus huolehti kirjojen polttamisesta, natsijohtajien patsaiden pystyttämisestä, venäjän kielen kieltämisestä, venäjänkielisten sanomalehtien ja TV-asemien lopettamisesta, teiden ja katujen uudelleen nimeämisestä natsi -johtajien kunniaksi, soihtukulkuein heidän syntymäpäiviensä juhlistamisesta, puolueiden lopettamisesta ja palkkamurhista.

Donbass oli suunniteltu tuhottavan helmikuussa 2022. Kiovan hallituksen aloitettua hyökkäyksen Donbass julistautui itsenäiseksi ja pyysi Venäjältä apua. Venäjä suostui siihen koska sen tukema ja YK:n hyväksymä Minskin sopimus oli NATO-maiden toimesta heitetty roskakoriin.

 

                                                   ***

Suomen Yleisradio on vaiennut Donbassin kansanmurhasta. Sen sijaan se on vuoden ajan esittänyt Yle Areenassa Donbass -nimistä elokuvaa, jonka alussa ohjelman kerrotaan olevan satiiri. Se on Kiovan hallituksen tuottama propagandaelokuva, jossa Donbassin asukkaiden käytös kuvataan sellaiseksi millä tavoin natsit käyttäytyvät. Donbassin asukkaiden kuvataan teippaavan vihamiehiään lyhtypylväisiin ja pakottavan heidät ryömimään, kun heitä samalla hakataan kepeillä. Toiminta on samanlaista, miten natsit itse toimivat Maidanin vallankaappauksen jälkeen Kiovassa sekä Odessan ammattiyhdistysten talon tuohopolton jälkeen, jossa natsit lukitsivat demokratian kannattajat rakennukseen ja sytyttivät sen palamaan.

Olisiko verovaroin rahoitettu Yleiradio esittänyt satiirin Auschwitzista, jossa rakennuksiin kerätyt juutalaiset ja kommunistit olisivat vitsikkäästi työntäneet SS-miehiä kaasukammioihin.

Tällainen Yleisradion toiminta on osa aivopesua, jossa koko viime vuoden on demonisoitu Venäjää, presidentti Putinia ja venäläisiä. Venäjä tuli pitkällisen harkinnan jälkeen pysäyttämään Donbassin kansanmurhan ja auttamaan palauttamaan normaalit ihmisoikeudet kaikille Ukrainan sitä pyytäville kansalaisille.

Kansainvälisiä tiedonlähteitä seuraaville ja Euroopan unionin sensuurin ohittamaan pystyville kansalaisille totuus on karmaiseva. Totuus siitä kuinka Suomen kansa on pystytty keskeisesti Yleisradion toiminnan avulla ja iltapäivälehtien sivustatuella muuttamaan zombeiksi, joita voidaan ajaa kuin karjaa pilttuuseen.

Yhdysvaltalainen kansainvälisesti tunnustettu YK: n  asetarkastaja ja sotilasasiantuntija Scott Ritter on todennut aseteollisuuden johtavan Yhdysvaltojen hallintoa. Hän kuvaa USAn tappajaksi, jolla ei ole ystäviä. On ainoastaan liittolaisia, joiden on toteltava. Elleivät tottele, seuraa rangaistuksia. Suomen presidentti ja pääministeri ovat asettuneet tähän Yhdysvaltojen liittolaisten rooliin. He vaativat Kiovan hallituksen voittoa ja kansanmurhan täydentämistä mahdollisimman monilla Donbassin asukkaita auttamaan tulleilla venäläisillä.

Lopuksi suosittelen katsomaan Netflixiin äskettäin ilmestyneen Petain-elokuvan. Sitä katsoessa havaitsee, kuinka helposti fasistinen viha on synnytettävissä kansakunnan sisällä. Jokaisella ihmisellä on jossakin määrin vihaa synnyttäviä kokemuksia sisällään. 

Suomen valtiojohto, presidentti ja pääministeri ovat tukeneet Yleisradion kansalaisiin pumppaamaa keinotekoista Venäjä-vihaa vaatien kansalaisia aseistamaan Kiovan hallitusta. Verovaroja on tuhlattu valtavia summia natsismin tukemiseen ja venäläisten tappamiseen.

Suomi oli toisen maailmansodan aikana natsi-Saksan liittolainen. Suomella oli 20 000 venäjää puhuvaa karjalaista nääntymässä nälkään keskitysleireillä. Yleisradio ei ole esittänyt dokumentteja tai näytelmiä kuolemaa tekevistä pikkuvauvoista.

Tuolloin Suomen julkisten rakennusten katoilla ja tien varsilla liehuivat natsi-Saksan hakaristiliput. Nyt liehumassa on natsi-Ukrainan sinikeltainen lippu. Suomalaiset on opetettu kunnioittamaan sitä. Eduskunta kunnioitti seisaalleen nousten natsi-valtion johtajan puhetta.

Miten tällaisen aivopesun alaisena ollut Suomen kansa voisi olla järjissään äänestäessään ensi sunnuntain vaaleissa. Koen sen tragediana.

 

 

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Yleisradio, aivopesu, valtiojohto, natsi-valtio Ukraina, eduskuntavaalit, Donbassin kansnmurha, Netflix, Petain,