Yhteystiedot

Pirkko Turpeinen-Saari
Vanha Hangontie 10,
10620 Tammisaari
044-2030031
pirkko.turpeinen40@kolumbus.fi

Uutiset

2.6.2008Nyt voitte osallistua ajatuksiini myös näiden kotisivujeni välityksellä. Toivon keskustelua ja palautetta.Lue lisää »28.7.2014Puolan ja USA:n osuus Itä-Ukrainan väkivallassaLue lisää »1.7.2008Eläkeläisillekin oikeus vapaaseen liikkuvuuteen EUssaLue lisää »

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Blogin arkisto

Kosovon mafia-valtio saa armeijan.

Lauantai 15.12.2018 klo 12.16 - Pirkko Turpeinen-Saari

Mediapooliin kuuluva Helsingin Sanomat esittelee natsismia laajasti tämän sunnuntaipäivän lehdessään. Samassa lehdessä kerrotaan Kosovon päättäneen perustaa armeijan.

Kosovo on YK:n 1244 päätöksellä Serbian maakunta. Päätöstä ei ole purettu. USA ajoi pommitusten jälkeen miehittämänsä maakunnan itsenäistämistä ja nimesi Martti Ahtisaaren johtamaan työtä. Ahtisaari ei saanut tukea ehdotukselleen itsenäistää Kosovo, vaan turvallisuusneuvoston enemmistö vastusti itsenäistämistä. Senjälkeen itsenäistäminen tapahtui suorastaan koomisella tavalla, YK:n hallinnon alaisen eräänlaisen epäitsenäisen parlamentin jäsenten äänestyksellä, jotka äänestäjät, International Court of Justice:n mukaan äänestivät yksityishenkilöinä.

Tästä hullunkurisesta laittomasta itsenäisyysjulistuksesta huolimatta Yhdysvallat tunnusti, sotilastukikohtansa maapohjan, itsenäiseksi valtioksi. Yhdysvalloista riippuvaiset valtiot Suomi etunenässä seursivat perässä, olihan Martti Ahtisaari koko toimen kätilö. Edelleenkään kaikki EU-maatkaan eivät ole tunnustanet tätä itsenäisyyttä.

Verratkaapa tätä itsenäistymistä Krimiin!

Toisen maailmansodan aikana Kosovon albaanit toimivat yhteistyössä fasistisen Kroatian ja Italian kanssa vainoten serbejä ja tappaen heitä keskitysleireissä. 

Yhdysvallat, Kanada ja Iso-Britannia yhdessä katolisen kirkon avustuksella auttoivat tuhansia natseja siirtymään tuomiota pakoon länteen. CIA otti heistä satoja palkkalistoilleen.

Yhdysvallat ja EU-maista erityisesti Saksa, osin Itävalta, tukivat diasporasta palaavien natsihenkisten yksilöiden paluuta Eurooppaan ja osallistumaan Jugoslavian hajottamissotiin Yhdysvaltojen hegemonian siirtämiseksi Balkanille.

Suomen presidentti Ahtisaari auttoi prosessia sen kaikissa vaiheissa. Suomalaiset antoivat sytykkeen pommituksille vuonna 1999. Pommitusten aikana Kosovon albaanit toimivat NATO:n saksalaisten, yhdysvaltalaisten ja brittien kouluttamana jalkaväkenä. Kammottavat vuodesta 1992 lähtien määrättyt talouspakotteet täydensivät Jugoslavian tuhon.

Heti pommitusten jälkeen, kuin kruununa, Yhdysvallat alkoi rakentaa suurinta sotilastukikohtaansa sitten Vietnamin sodan Serbian maakuntaan Kosovoon, jonka YK rauhaan johtaneella päätöksellään 1244 päätti todellakin kuuluvan Serbiaan vaikka väliaikaisesti oli YK:n hallinnoima ja YK/NATO-joukkojen miehittämä. Päättäjät olettivat tilanteen rauhoituttua alueen palaavan normaalisti osaksi Serbiaa.

Pommituksia edeltävänä aikana ja myöhemmin albaaniterroristit kidnappasivat serbejä ja heidän kanssaan yhteistyötä tekeviä albaaneja.

Euroopan neuvoston valtuuttamana sveitsiläinen senaattori Dick Marty suoritti tutkimuksia albaanien suorittamasta elinkaupasta. Hän oppi kuinka kattavaa albaani-mafian toiminta oli Kosovossa. Kosovon ja USA:n välillä toimi keskinäisriippuvuus. Suuri osa KLA:n (Kosovo Liberation Army) johtajista oli myös turvannut oman, perheensä ja klaaninsa taloudellisen hyvinvoinnin erityisesti poliittisen valta-aseman avulla tai yritystoiminnassa öljy- tai rakennusteollisuudessa tai kiinteistöalalla.

Dick Martyn keräämien tietojen ja kontaktien mukaan KLA:n yksiköt ja niiden toiminta-alueet olivat muodostuneet eri järjestäytyneen rikollisuuden toiminta-alueiden peilikuviksi.

Annettuaan havainnollisen kuvan Hashim Thacin (nykyisen presidentin) Drenica-ryhmän toimintatavoista Marty ja UNMIK:in (United Nation's Mission in Kosovo) johtaja Gerard Gallucci kuvaavat kuinka NATO:n tiedusteluviranomaiset samoin kuin neljän valtion, USA:n , Britannian, Saksan ja Ranskan tiedustelut, ovat vedenpitävästi todenneet Thacin olevan KLA:n mafia-pomoista kaikkein vaarallisin.

Gallucci on todennut, että sillä kuinka laajaksi rikollinen elinkauppa osoittautuu, ei ole niinkään väliä kuin sillä, että siihen on sekaantunut korruptoituneita valtioiden johtajia. Hän ennusti myös, että Hashim Thaci tulee pysymään Kosovon johdossa, riippumatta siitä mitä Dick Marty:n raportti sanoo, koska hän on Yhdysvaltojen ja muiden länsijohtajien suojeluksessa.

Tämä suojelu on tehnyt mahdolliseksi serbien joukkotuhon, talojen, kirkkojen ja luostareiden poltot sekä etnisen puhdistuksen.

Tyylinäytteenä elinkaupan käytännön toteutuksesta käynee seuraava esimerkki: Uhrit kuljetettiin Kosovosta Albanian puolelle. Heistä otettiin verinäytteet ja syötettiin hyvin. Heitä kuljettaneet autonkuljettajat ovat kuvanneet kohtalonsa aavistavien uhrien huutoja ja vaikerrusta, joka kuului auton kopista.

Tiranan lentokentää lähellä olevassa yksikössä kaapatuilta lopulta poistettiin myytäviä elimiä. Määränpäässä KLA:n jäsen ampui henkilöä ensin päähän, jonka jälkeen kuolleen ruumiista irrotettiin halutut elimet. Siten nukutusta ja muita hienouksia ei tarvittu. Elimet siirrettiin rikollisjärjestön toimesta hyvästä hinnasta ulkomaille.

Koska kidnappauksiin ja muihin rikoksiin syyllisiksi epäiltyjen asettaminen syytteeseen ja tutkiminen Kosovon alueella on mahdotonta, niitä tutkimaan perustettu oikeusistuin päätettiin sijoittaa Hollannin Haagiin. EU vastaa rahoituksesta, mutta Heinrich Böll- säätiön mukaan tuomioistuimen käytännön ohjat ovat Yhdysvalloilla.

Todennäköisesti syytetyiksi tulevat Kosovon korkeimmat viranhaltijat, jotka päätyivät asemaansa KLA:n sodanaikaisina määräävässä asemassa olevina päällikköinä. Martyn raportti nimeää useita.

Todistajien asema on hutera. Monia on tapettu eivätkä he ja heidän perheenjäsenensä ulkomaillakaan koe olevansa turvassa. EULEX:in erityissuojeluksessa ollut Agim Zogaj:kin tapettiin.

Juuri eilen luin erään Haagiin haastetun ilmoittaneen, että ei aio noudattaa kutsua saapua Haagiin.

Ilmeisesti Kosovon johtajat eivät täysin luota Yhdysvaltojen sotilastukikohta Bondsteelin tuhansien amerikkalaissotilaiden ja maata miehittävien NATO-sotilaiden tukeen vastustaessaan tuomiolle joutumista.

Parasta siis perustaa oma armeija.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Ahtisaari, Kosovon armeija, natsismi, elinkauppa, Hashim Thaci, mafia, Drenica-rikollisjärjestö