Yhteystiedot

Pirkko Turpeinen-Saari
Vanha Hangontie 10,
10620 Tammisaari
044-2030031
pirkko.turpeinen40@kolumbus.fi

Uutiset

2.6.2008Nyt voitte osallistua ajatuksiini myös näiden kotisivujeni välityksellä. Toivon keskustelua ja palautetta.Lue lisää »28.7.2014Puolan ja USA:n osuus Itä-Ukrainan väkivallassaLue lisää »1.7.2008Eläkeläisillekin oikeus vapaaseen liikkuvuuteen EUssaLue lisää »

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Blogin arkisto

Hussein al-Taeen kohtelu täyttää kidutuksen tunnusmerkit

Perjantai 3.5.2019 klo 17.41 - Pirkko Turpeinen-Saari

Kansanedustaja Hussein al -Taeen kohtelu Ilta-Sanomissa täyttää kidutuksen tunnusmerkit.

Suomi on mukana Euroopan neuvoston kidutusta ja ihmisarvoa alentavaa kohtelua tutkivan komitean CPT:n työssä. Komitean pitkäaikaisin Suomea edustanut jäsen on ollut psykologi Pirkko Lahti. Toimin itse komitean psykiatrian asiantuntijana.

Suomen median viime päivinä entisestäänkin kärjistynyt Al-Taeen ajojahti on ollut tuskallista seurattavaa. Ammattini pohjalla tiedän, että psykkinen kidutus on usein tuhoisampaa kuin fyysinen. Psyykkisestä kidutuksen seurauksista sen kohteeksi joutunut saattaa kärsiä  koko ikänsä. Mielen hajoaminen, masennus ja ahdistuskohtaukset saattavat jäädä pysyviksi uhkatekijöiksi.

Hussein al-Taeen taustalla on isän joutuminen vankilaan Irakissa mielipiteittensä vuoksi Saddam Husseinin vainoissa. Tuolloin Irak oli Yhdysvaltojen liittolainen sen hyökätessä Irania vastaan

Pakolaisena maahamme tullut toisen kulttuurin edustaja on ilmiantanut al-Taeen hänen aikaisemmista facebook-kirjoituksistaan. Wikipedian mukaan kyseinen ilmiantaja on ollut aikaisemmin SDP:n jäsen. Hän on blogikirjoituksessaan puhunut halventavasti al -Taeen isästä ja vähätellyt tämän ansioita ja maininnut asiattomia seikkoja tästä koska perheen  tausta on shia-uskonnossa.

Ilmiantajan kurdiryhmät ovat nyt liittoutuneet Yhdysvaltojen kanssa niin Irakissa kuin Syyriassa, jossa Yhdysvaltojen läsnäolo on kansainvälisten lakien vastaista.

Suomen media käy hybridisotaa Venäjää vastaan yhdessä Yhdysvaltojen ja EU:n Helsingissä sijaitsevan hybridikeskuksen kanssa. Ilta-Sanomat on ollut tuon hybridisodan keskeinen äänitorvi YLE:n rinnalla.

Ilta-Sanomat vaati tänään Al-Taeeta harkitsemaan eroa kansanedustajan tehtävästä. "Äänestäjällä on syytä tietää äänestämästään kansanedustajasta kaikki oleellinen". Järjetön vaatimus, joka esitetään elämänhistoriansa vuoksi herkästi haavoittuvalle yksilölle. Jokainen psykologian alkeetkin tiedostava toimittaja ymmärtänee, että Ilta-Sanomien pääkirjoitustoimittajan myrkyllisellä tekstillä on tarkoitus tahallaan horjuttaa Al-Taeen mielentasapainoa.

Paine Hussein Al-Taeen mielentasapainoa kohtaan ei sisällä ainoastaan henkilöiden välistä arkista erimielisyyttä käytöksestä, joka sisältää elementtejä vihapuheesta. Paineeseen sisältyy ulko- ja turvallisuuspoliittisia tekijöitä, joiden paineen Ilta-Sanomat on ottanut lisäpunnuksikseen.

Yhdysvaltojen pääaggressio tänään kohdistuu shialaiseen Iraniin. Suomen valtion huoltovarmuuskeskuksen rahoittamaan Mediapooliin, tiedotusvälineiden kartelliin kuuluva Sanoma Oy palvelee Yhdysvaltojen ulkopolitiikkaa tukevaa propagandaa. Al-Taeen kidutukseen sisältyy tahoja, joita kutsutaan Deep Stateksi, tiedustelun ja salaisten palvelujen verkostoksi, josta kansalaiset eivät tiedä mitään.

Koska kansalaiset eivät tiedä kidutuksen ulottuvuuksia eikä sen julmaa tehoa, al -Taeen psykiatrinen auttaminen ja kanssaihmisten antaman tuen tiedollinen sisältö jää puutteelliseksi.

Ilta-Sanomien ja muun median toiminta ei ole missään suhteessa Hussein al-Taeen tekoihin, koska sen ei ole tarkoitettukaan olla suhteellista tai kohtuullista. Sen on suunniteltu murskaavan kohteensa. Ei siis Yhdysvalloille tunnusomainen lennokkimurha vaan henkinen murentaminen.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Hussein al-Taee, kidutus, Euroopan neuvoston kidutuskomitea, CPT, psykiatrian asiantuntija

Hussein al-Taee ja Martti Ahtisaari, NATO-propagandan uhri ja sankari

Keskiviikko 1.5.2019 klo 11.17 - Pirkko Turpeinen-Saari

Juuri kansanedustajaksi valittu sosialidemokraatti Hussein al-Taee on ollut viikon ajan Suomen median ajojahdin kohteena. Hän on kirjoittanut 2010-luvun alussa rasistisiksi määriteltäviä kirjoituksia homoista, juutalaisista, sunneista ja somaleista.

Martti Ahtisaari, Suomen entinen presidentti ja NATO:n innokas kannattaja vaikutti ratkaisevasti Jugoslavian laittomien NATO-pommitusten aloittamiseen estämällä oikeuslääketieteellisten tietojen pääsyn julkisuuteen helmi- maaliskuussa 1999, jotka tiedot olisivat osoittaneet, että Racakin kylässä oli tapahtunut taistelu eikä massateloitus.

Martti Ahtisaari toimi yhteistominnassa Saksan ulkoministeriön kanssa. Saksa oli jo Maastrichtin kokouksessa, jossa EU perustettiin, vaikuttanut siihen, että muut tulevat EU-maat liittoutuivat USA:n kanssa Jugoslavian hajottamiseen ja sotilaalliseen haltuunottoon.

USA:n tiiviit, myös sotilaalliset suhteet Saksaan johtivat siihen, että käyttämällä natseja ja paikalle lennätettyjä 10 000 jihadistia jalkaväkenään, USA:n, Saksan ja NATO:n onnistui tuhota ja miehittää Jugoslavia.

Jugoslavian jäännösvaltiot pudotettiin tahallaan näiden NATO-maiden toimesta kansantuotteella mitattuna sijalta 24 maailmantilastossa, jossa Jugoslavia oli, kehitysmaiden luokkaan sijoille 84 -113- roskavaltio.

Hussein al -Taee on pahoitellut kirjoituksiaan ja kertonut häpeävänsä niitä. Hän ei enää ajattele niin kuin silloin kun tekstit kirjoitti. Hän ei ole myöskään aiheuttanut fyysistä vahinkoa kenellekään.Hänen isänsä oli Saddam Husseinin vallan aikana 8 vuotta vankiloissa mielipiteittensä vuoksi. On ymmärrettävää, että pakolaisleiriltä toiselle kulkeutuneen al-Taeen on ollut tuoreeltaan vaikea suhtautua täysin neutraalisti niihin ryhmiin, jotka ovat kiduttaneet perheenjäseniä. Se on edellyttänyt henkistä kasvua.

Martti Ahtisaari ei ole pyytänyt anteeksi. Päinvastoin. Hän jatkoi Yhdysvaltojen ja Saksan/NATO-EU:n palvelemista johtamalla Kosovon itsenäistymisprosessia, jossa hänellä ainoana tavoitteena tuohon prosessiin osallistujien mukaan oli itsenäistää tuo Serbiaan kuuluva alue, koska Yhdysvallat oli jo rakentanut sinne massiivisen sotilastukikohdan.

Tuon itsenäistämisvaiheen aikana alueen serbiasukkaisiin kohdistettiin pogromeja kuten toisen maailmansodan aikaan. 150 ortodoksista kirkkoa ja luostaria tuhottiin NATO-liittolaisten albaanien toimesta. 250 000 serbiä joutui pakenemaan alueelta, osa tapettin.

Kosovo julistettiin Ahtisaaren johdolla itsenäiseksi vaikka YK:n päätöslauselman 1244 mukaan  alue on osa Serbiaa. Kun Ahtisaari vei itsenäistämisehdotuksen YK:n turvallisuusneuvostoon, turvallisuusneuvosto, kumosi sen suurella enemmistöllä.

Tuosta YK:n kielteisestä päätöksestä huolimatta Ahtisaari johti "yksityishenkilöiden" päätöksellä Kosovon itsenäiseksi, jonka itsenäisyyden Yhdysvallat heti tunnusti. Tuota tunnustusta seurasivat monien Yhdysvalloista riippuvaisten maiden tunnustukset. Maan johdossa on kuuluisan albaani-mafia järjestö Drenican johtajia, joiden rikoksia ei ole tutkittu eikä tuomittu.

Tästä toiminnastaan Ahtisaarelle myönnettiin Nobelin rauhanpalkinto.

Ranskalainen Bernhard Kuschner, Lääkärit ilman rajoja johtaja, joka johti ensimmäisenä vuodesta 2000 lähtien Kosovon alueen YK-hallintoa ja laittomasti ilman minkäänlaista mandaattia alkoi järjestellä Jugoslavian valtion sosiaalisesti omistettuja 500 yritystä ylikansallisille markkinoille sai järjestölleen myös Nobelin rauhanpalkinnon.

EU, oli osallistunut Jugoslavian hajottamisen suunnitteluun ja toteuttamiseen ja ollut osallisena laittomiin NATO:n pommituksiin. Se oli systemaattisesti käyttänyt taloudellista ja sotilaallista kiristystä Serbiaa kohtaan ja sai sai  myös Nobelin rauhanpalkinnon heti pommitusten päätyttyä.

Al-Taeen kohtelu voidaan nähdä Suomen valtiollisen sensuurin ja NATO:n hybridikeskuksen yhteistyön hedelmänä. Al-Taee näkee ja tiedostaa Lähi-Idän tilanteen, Yhdysvaltojen ja NATO:n kansainvälisiä lakeja rikkovan pommituskampanjan ja ohjusiskut sekä todellisuuden peittävän propagandan vaikka hän ei sanoisi sanaakaan. 

Al-Taee vaikuttaa sivistyneeltä. Hän on myös asiantuntija. NATO-propagandalle hän on äärimmäisen vaarallinen. Hän ei ole tunteistaan vieraantunut peluri, kuten useat menestyneet poliitikot ovat. Hän ei vaikuta persolle rahalle eikä alttiille korruptiolle.

Ahtisaari on kehunut ystävyyttään miljardööri Soroksen kanssa, joka on osallistunut kaikkiin mahdollisiin yhteiskuntajärjestelmiä kumoaviin vallankeikauksiin ja vaalivaikuttamiseen Puolasta, Jugoslaviaan ja Ukrainaan sakka. Nyt on meneillään Venezuelan kaappaus.

Näissä keikauksissa Suomen NATO-propagandaa tukeva valtamedia on täysin palkein USA:n rinnalla. Tämä propaganda lienee sekoittanut myös Suomen europarlamentaarikoiden päät.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Hussein Al-Taee, Martti Ahtisaari, NATO-propaganda, median ajojahti, Nobel-palkinto, Soros