Yhteystiedot

Pirkko Turpeinen-Saari
Vanha Hangontie 10,
10620 Tammisaari
044-2030031
pirkko.turpeinen40@kolumbus.fi

Uutiset

2.6.2008Nyt voitte osallistua ajatuksiini myös näiden kotisivujeni välityksellä. Toivon keskustelua ja palautetta.Lue lisää »28.7.2014Puolan ja USA:n osuus Itä-Ukrainan väkivallassaLue lisää »1.7.2008Eläkeläisillekin oikeus vapaaseen liikkuvuuteen EUssaLue lisää »

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Blogin arkisto

Luonnollinen vai keinotekoinen maanjäristys

Tiistai 15.3.2011 klo 13.46 - Pirkko Turpeinen-Saari

Maailmankuulu, palkittu säteilyasiantuntija tohtori,Rosalie Bertell on ansioitunut köyhdytetyn uraanin, ihmisen aiheuttamien säämuutosten ja maanjäristysten asiantuntija.YK on käyttänyt hänen asiantuntemustaan mm Köyhdytetyn uraanin vaikutuksia koskevassa komiteassa.Hänen ajatuksiaan on luettavissa hänen kirjoistaan mm "Planet Earth" ja esitelmistään sekä katsottavissa lukuisista videoista mm internetistä.

Japanin viimeviikkoisen maanjäristyksen yhteydessä moni kysyy onko se luonnollinen vai keinotekoisesti, ihmisen aiheuttamana tapahtunut ilmiö.

Keinotekoisen maanjäristyksen voi Rosalie Bertellin mukaan synnyttää esimerkiksi HAARP-teknologialla. "Pentagonilla on Alaskassa tällainen laitteisto. Sen käyttö ja sillä tehtävät kokeet eivät ole siviilivalvonnassa vaan sen käyttö on sotilaallista toimintaa. Kuitenkin Yhdysvaltain kongressi rahoittaa sitä mm otsikolla "Maan sisuksen kartoitus".Laitteella voi tutkia maan sisäisiä bunkkereita,öljy- ja kaasuvarantoja.Kuitenkin HAARP:ia voi käyttää tähtäämään ionosfäärin kautta heijastettuina radioaaltoina maapallon ytimeen ja sen läpi.Nämä aallot aiheuttavat rytmisen liikkeen, joka vuorostaan voi aiheuttaa maanjäristyksen."

"Maanjäristys voidaan aiheuttaa myös vahingossa etsittäessä jotain muuta.Myös bunkerin räjäytysten yhteydessä kuten Irakissa ja Afganistanissa, oheistuotteena ilmeisesti olivat maanjäristykset lähialueella Turkissa ja Afganistanissa."

Rosalie Bertell erittelee tekijöitä, joiden avulla pystyy erottamaan kummasta maanjäristyksestä, luonnollisesta vai ihmisen aiheuttamasta, on kysymys."Ensinnäkin keinotekoinen ihmisen aiheuttama järistys näyttää antavan keinotekoisen työnnön laattoihin, koska se ei ole seurausta laattojen luonnollisesta rytmisestä liikkeestä.Siten jälkijäristys jää huomattavasti pienemmäksi kuin kuin mitä luonnollisen maanjäristyksen yhteydessä tapahtuu."

"Luonnollisen maanjäristyksen jälkijäristys on selkeästi tunnistettavissa. Myös ennakkoon on varoittavia ilmiöitä, joiden johdosta alueilla ryhdytään varotoimiin.""Jos jälkijäristys on selkeästi pienempi, järistys on todennäköisesti keinotekoinen".

Rosalie Bertellillä on valtava määrä käytännön esimerkkejä, jotka osoittavat eri järistysten yhteydessä vakuuttavalla tavalla kuinka eri tahoja oli ennakkoon informoitu tulevasta (keinotekoisesta) järistyksestä kun taas joitakin tahoja ei ollut informoitu.

Rosalie Bertelliä, näyttää erityisesti huolestuttavan se, että "Pentagonin ja muiden HAARP-teknologiaa käyttävien päähän ei näytä mahtuvan, että maapallo on elävä. Se on elävä.Maapallo ottaa energiansa auringosta. Se tuottaa kaiken elämän.Jos tuhoamme elollista tasapainoa tuhoamme elämän edellytyksiä maapallolla."

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Japanin maanjäristys, Rosalie Bertell, esi- ja jälkijäristys