Yhteystiedot

Pirkko Turpeinen-Saari
Vanha Hangontie 10,
10620 Tammisaari
044-2030031
pirkko.turpeinen40@kolumbus.fi

Uutiset

2.6.2008Nyt voitte osallistua ajatuksiini myös näiden kotisivujeni välityksellä. Toivon keskustelua ja palautetta.Lue lisää »28.7.2014Puolan ja USA:n osuus Itä-Ukrainan väkivallassaLue lisää »1.7.2008Eläkeläisillekin oikeus vapaaseen liikkuvuuteen EUssaLue lisää »

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Blogin arkisto

SUOMEN MATKA KOHTI MAFIAN KALTAISEN JÄRJESTÄYTYNEEN RIKOLLISUUDEN YDINTÄ

Maanantai 6.6.2022 klo 14.30 - Pirkko Turpeinen-Saari

  

 Katsoin uudestaan Sergio Leonen erinomaisen elokuvan ”Once upon a time in America”. Siinä järjestäytyneen rikollisuuden ammattia lähestyvät teinit toimivat mafian palvelijoina rangaisten kauppiaita ja kioskinpitäjiä, jotka eivät maksaneet suojelurahoja. Mafian turvatakuista kieltäytyneiden omaisuutta tuhottiin julmin keinoin, että tottelevaisuus on pakollista.

 Nousu mafian johtoon edellytti palveluksia, kykyä tappaa kylmäverisesti, ryöstää ja pettää.

Yhdysvallat toimii mafian kaltaisesti. Se edellyttää alamaisiltaan uskollisuutta, palveluksia ja kansainvälisten lakien siirtämistä syrjään. 

 

                                                                        ***

 Seurasin eduskunta-aikanani vuosina 1983 – 87 Suomen kulkua kohti mafian palvelemista. Kritisoin puheenvuoroissani kansan pettämistä tavoilla, jotka muistuttivat valtiopetosta.

  Totesin mm. että ”Ulkomaankauppaministeri Jermu Laine tulee jäämään Suomen historiaan. Hänen aikakaudellaan 1985 suomalaiset yritykset sitoutuivat USA:n hallituksen pyynnöstä noudattamaan kieltoa viennistä Neuvostoliittoon ja muihin sosialistisiin maihin”.

  ”USA:n hallitus on paremmin selvillä Suomen kauppa-ja teollisuuspolitiikasta kuin ovat Suomen kansanedustajat. Myös 1930-luvulla Saksan ja USA:n hallitukset olivat paremmin selvillä mitä Suomessa tapahtui, kuin useimmat hallituksen tuolloiset jäsenet”, totesin puheenvuorossani.

  Tiedotusvälineille ministeri Laine sanoi ”ongelmien” johtuvan kommunistien sisäisistä erimielisyyksistä.

 Yhdysvaltojen puuttuminen Suomen sisäisiin asioihin torjutaan kuvitellulla Neuvostoliiton puuttumisella.

 Tuntuuko tutulta?

 Myös EUREKA-teknologiayhteistyöhanke, johon Suomen haluttiin liittyvän, oli suunnattu sosialistisia maita vastaan.

 Myös EFTA:an liittymispäätös tuli eduskunnan ulkoasiainvaliokunnalle täydellisenä yllätyksenä. Ulkoasiainvaliokunnan kokous pidettiin vain paria tuntia aikaisemmin kuin hallitus saattoi päätöksensä julkisuuteen.

 

                                                                           ***

 

 Seuraava suuri askel mafian suuntaan oli Esko Ahon hallituksen Hornet-hävittäjäpäätös. Tuohon päätökseen liittyvät asiakirjat olivat vuosikymmeniä salaisia.

 Tällä tilauksella Suomi alistettiin Yhdysvaltojen määräysvaltaan, koska koneet toimivat ainoastaan yhteistyössä Yhdysvaltojen sotilasjohdon kanssa ja sen valvonnassa.

 Neuvostoliitto oli hajonnut Yhdysvaltojen avustuksella, joka yritti saada haltuunsa Venäjän luonnonvarat ja kansallisvarallisuuden. Venäjän varallisuutta siirrettiin presidentti Bushin veljen hallinnoimaan pankkiin Sveitsiin. Suomi valitsi mafian säännöillä toimivan puolen maailmanpolitiikassa.

 Esko Ahon hallituksen puolustusministeri Elisabeth Rehn toimi hävittäjien mannekiinina. Hän nosti Pariisin rauhansopimuksen kieltämät suojeluskunnat ja Lotta-Svärd järjestön uuteen kunniaan. Asekätkijät saivat myös kunnianpalautuksen hänen ansiostaan.

 EU-Saksa, yhdessä Yhdysvaltojen kanssa oli aloittanut kommunistijohtoisen, liittoutumattoman sosialistisen Jugoslavian hajottamisen ja haltuunoton verisellä Bosnian sodalla, jossa vastavoimina olivat demokratiaa ja perustuslakia kunnioittavat serbit, kalifaattia rakentavat muslimit ja natsismin uutta nousua tukevat kroaatit. EU-maat ja USA käyttivät apunaan Yhdysvaltojen natsi -diasporaa, Itä-Saksan asevarastojen aseita ja Osama bin Ladenin rahoja, aseita ja jihadistitaistelijoita.

 Suomen hallitus, media ja virkamiehet tukivat natseja myötäilevää valloitussotaa. Mafiapäälliköt odottivat luonnollisesti Suomelta jälleen palveluksia. Vähintä mitä Suomi pystyi aluksi tarjoamaan, oli tarvittavan propagandan levittäminen.

 

                                                                ***

 

 Suomi liittyi Euroopan unioniin vuonna 1995. Maamme tunsi jälleen olevansa osa Saksan valtakuntaa, olihan Yhdysvaltojen sotilaallisesti miehittämä Saksa vahva natsiperinteen kantaja. Suomen nykyinen tasavallan presidentti Sauli Niinistö toimi tuolloin Saksan liittokansleri Helmut Kohlin suosituksesta Euroopan demokraattisen unionin puheenjohtajana, järjestön, jonka päätavoite oli kommunismin kitkeminen Euroopasta.

 

Kitkeminen onnistui erinomaisesti. Suomessa sodan jälkeen suurin rauhaa ja ystävyyttä Neuvostoliiton kanssa ajanut SKDL-puolue hajotettiin, tuskin ilman ulkopuolisia voimia. Puolue oli kantanut sisällissodan työväenluokan tavoitteita, demokratiaa ja rauhaa. Monet puolueen poliitikoista olivat viruneet mielipiteittensä vuoksi vankiloissa 1930-40-luvuilla.

 Jugoslavian kohdalla EU-maat yhdessä Yhdysvaltojen kanssa rikkoivat kaikkia mahdollisia lakeja - Jugoslavian perustuslakia, kansainvälisiä sopimuksia ja lakeja ryhtyessään ryöstöön, jonka seurauksena liittovaltio hajosi ja kansantulo putosi 24. sijalta kunkin osavaltion osalta kehitysmaaluokkaan. Mafialle tulos oli voitto.

 EU-Saksa hankki itselleen alueen pankit, teollisuuslaitokset, vakuutuslaitokset, hotellit hyödyntäen yhteistyötä toisen maailmansodan aikaiseen natsi-Kroatiaan sekä USA:n natsi- diasporaan.

          

                                                                    ***

 

 Vuoden 1999 alussa Suomi teki jälleen palveluksiaan mafia-Yhdysvalloille.

 

Suomalainen oikeuslääkärityöryhmä sai tehtäväkseen Racakin kylässä tapahtuneen taistelun uhrien kuolinsyyn selvittämisen. Arvostettu oikeuslääkäreiden ryhmä totesi uhrien olevan taistelussa kaatuneita. Ketään ei ollut ammuttu läheltä, ei teloitettu, eikä joukossa ollut yhtään lasta.

Yhdysvallat halusi presidentti Clintonin johdolla aloittaa Jugoslavian pommitukset tähtäimenään maan NATO-miehitys ja tukikohdan perustaminen Kosovoon.

 CIA:n palkkalistoilla ollut yhdysvaltalainen KFOR-joukkojen johtaja William Walker lavasti ruumiit kuoppaan väittäen heidän tulleen raa’alla tavalla teloitetuiksi.

 Suomen hallitus oli valinnut oikeuslääkäreiden ryhmän puheenjohtajaksi hammaslääkäri Helena Rannan eikä professori Antti Penttilää, joka vastasi ruumiinavauksista. Ranta puhui kaikissa tiedotustilaisuuksissa omiaan eikä suinkaan kuvannut niitä löydöksiä, joita työryhmä oli tehnyt.

Presidentti Clinton kuvasi valheellisesti tapahtumien kulun, minkä pohjalta hän aloitti pommitukset. Suomen hallitus salasi yhteistyössä Saksan hallituksen kanssa tutkimustulokset. Professori Penttilä julkaisi oikeat tulokset kahden vuoden kuluttua tieteellisessä lehdessä.

Hammaslääkäri Ranta kävi esittämässä samat epämääräiset ja harhaanjohtavat lausuntonsa myös Jugoslavia-tribunaali-oikeudessa sen sijaan, että olisi kertonut mitä työryhmä oli havainnut.

Siten Suomen hallitus palveli mafiapäällikköään täydellisesti. Yhdysvaltojen ja Saksan johtamat NATO-joukot pommittivat viattomia, perustuslakiaan ja kaikkien kansanryhmien oikeuksia kunnioittavien serbien tehtaita, voimalaitoksia, laivoja, junia, busseja, luostareita lakkaamatta lähes 3 kuukauden ajan.

 Rauhansopimuksessa todettiin Kosovon pysyvän Serbian maakuntana huolimatta sen tilapäisestä NATO-miehityksestä. NATO-miehitys jatkuu edelleen ja alueelle rakennettiin pysyvä jättimäinen Yhdysvaltojen sotilastukikohta Bondsteel.

Presidentti Clinton on saanut patsaan Kosovoon ja William Walker Racakin kylään. Odotamme Helena Rannan patsasta.

 

                                                                           ***

 

 Suomen palvelukset mafialle eivät ole jääneet tähän.

Heti pommitusten päätyttyä Yhdysvallat antoi presidentti Martti Ahtisaarelle tehtäväksi johtaa serbiomaisuuden konfiskointia Kosovon alueella. 

Serbit eivät voineet ylittää maarajaa itse Serbian ja maakuntansa, miehitetyn Kosovon välillä. Omistajat - valtio, kunnat tai henkilöt eivät siis voineet saapua tarkastamaan omaisuuttaan, vaan asiat hoidettiin Ahtisaaren ja YK:n pääsihteerin edustajan johtaman ”trustin” avulla. Yritykset, maatilat ja kaikki muu oli kaupan. Prosessia kutsutaan ”yksityistämiseksi”.

 Samassa komiteassa käsiteltiin Kosovon tulevaa asemaa.

YK oli päättänyt päätöslauselmalla 1244, että Kosovo on Serbian maakunta. Työryhmän työskenneltyä 8 vuotta Ahtisaari yritti saada YK:ta muuttamaan päätöstään. Näin ei tapahtunut. Oli tietenkin kiusallista, että Serbian maakunnassa sijaitsi jättimäinen mafian tukikohta, jolla ei ollut laillista maaperää.

Ei hätää. Ahtisaari päätti julistuttaa tuon mafian miehittämän alueen itsenäiseksi. Kosovon eräänlainen YK:n alainen harjoitteluparlamentti suoritti itsenäisyysjulistuksen. ICJ totesi päätöksen laillisuutta kysyttäessä, että saahan sitä julistuksia tehdä.

Yhdysvallat kiitti Ahtisaarta Nobelin rauhanpalkinnolla.

 

                                                                        ***

 

Suomen Jugoslavian hajottamissodissa tekemät palvelukset mafia -päällikölle lienevät kaikkein kyseenalaisimmat Suomen kansan moraalin kannalta. Olen kirjoittanut näistä tapahtumista kirjoissani, enkä lainkaan ihmettele, että ne katoavat hyllyistä tai että niistä keskusteleminen kiellettiin Helsingin kirjamessuilla.

 

                                                                         ***

 

Vuonna 2000 mafia -päällikkömme USA päätti, että se ei noudata kansainvälisiä lakeja, jos ne eivät ole sille itselleen edullisia. Eihän lakeja ole aikaisemminkaan noudatettu, mutta nyt tuo noudattamattomuus oikein julistettiin ulkoministeriön järjestämässä kokouksessa Bratislavassa. Samassa kokouksessa tuli päätetyksi, että NATO laajenee Baltiasta Ukrainan Odessaan ja Venäjän pääsy Itämerelle estetään.

 

                                                                          ***

 

 Tähän joukkoon Suomi halusi kiiruhtaa mukaan.

Suomen median päätoimittajat yksi toisensa jälkeen ilmoittautuneet sotilasliitto NATO:on liittymisen kannattajaksi. Nyt vuonna 2022 olemme saaneet nauttia 20 vuotta suostuttelua liittymisen suuntaan. Siihen motivoivana tekijänä on käytetty Venäjän uhkaa.

Ulkoministeri Alexander Stubb tarjosi pienen palveluksen mafialle väittämällä Venäjän hyökänneen Georgiaan v. 2008. Tuo väite ei pitänyt paikkaansa vaan hyökkäyksen teki Georgian presidentti Saakashvili pommittamalla Etelä-Ossetian pääkaupunkia Tshinvalia.

 

                                                                           ***

 

Mafia sai lottovoiton Sauli Niinistön tultua valituksi presidentiksi v. 2012. Jos media olisi sallinut Paavo Väyrysen valinnan, emme olisi nyt sodan partaalla.

 

                                                                          ***

 

Sauli Niinistön johdolla Suomi on menettänyt kaiken, mitä maassa rakennettiin toisen maailmansodan jälkeen. Rauhan ja ystävyyden sijaan on saatu pelko, asevarustelu, paluu natsien myötäilyyn ja militarismiin.

Sauli Niinistö osallistui ideologiseen, mafiaa palvelevaan kommunismin kitkemiseen 1990-luvulla. Hän oli valtiovarainministeri   Paavo Lipposen serbien pommitukset mahdollistaneessa hallituksessa. Hän on ollut NATO:on liittymistä kannattavan kokoomuspuolueen puheenjohtaja.  Sauli Niinistö valmisteli salassa Suomen liittymisen NATO: n isäntämaasopimukseen eduskunnan kesäloman aikana vuonna 2014.      

 

                                                                         ***

 

Mafia-päällikkömme USA:n suoritettua vuonna 2014 Ukrainan väkivaltaisen vallankaappauksen yhdessä natsijoukkojen kanssa Suomen presidentti vaikeni. En ole kertaakaan kuullut hänen valittavan tai surevan natsien piirittämän Donbassin lasten tai heidän vanhempiensa kohtaloa 8v kestäneen sodan aikana. Venäjän tuntiessa huolta heidän kohtalostaan ja tullessa pyynnöstä YK:n peruskirjan mukaan vasta itsenäistyneiden alueiden avuksi, Suomi ryhtyy lähettämään aseita vahvistaakseen rasistisen hallinnon toimintakykyä Donbassin asukkaita vastaan.

 

Ulkopoliittinen johtomme, presidentti ja pääministeri, kieltäytyvät tunnustamasta tosiasioita koska mafiajohtajamme edellyttää lojaliteettia ja sen mukaisia pakotteita venäläisiä vastaan.

 

Yhdessä lähde- kritiikkiä vailla olevan median kanssa johtomme lietsoo vihaa Venäjää kohtaan vaatien kaikkien suhteiden katkaisemista naapuriimme. Tuon vihan ylläpitämisen edellytyksenä on harhainen kuva todellisuudesta. Natsit ja heidän vallassaan oleva Ukrainan johto kuvataan uhreina, vaikka heidän julmuutensa on havaittavissa päivittäin.

 

Saksan nykypoliitikkojen isät palvelivat natsi -armeijassa. Suomi oli Hitlerin armeijan liittolainen ja perusti keskitysleirejä venäjänkielisille siviileille miehittämäänsä Itä-Karjalaan. Eestissä, Latviassa ja Liettuassa natsi -legendat elävät ja venäjänkielinen väestö kokee diskriminaatiota. Nyt herää kysymys, onko USA:n ja Saksan johdolla meneillään toisen maailmansodan revanssi. Onko EU-maiden kyvyttömyys tuntea empatiaa venäjänkielisiä ukrainalaisia kohtaan katoavan pientä verrattuna heidän myötäelämiseensä natsi -tunnuksin taistelevia Ukrainan hallituksen joukkoja kohtaan?

Sauli Niinistö on sanonut arvostavansa Suomen presidenteistä eniten Risto Rytiä. Hän on sisällissodan 100 vuotisjuhlallisuuksien yhteydessä osoittanut kielteisiä tunteita ”punaisia” kohtaan, jotka tulivat tarkistamaan hänen isovanhempiensa kotitilan muonavaroja, joka tarkastaminen kuului pulan aikana laillisiin tehtäviin.

Onko Suomi liittoutumaton, rauhaan ja yhteiskunnalliseen tasa-arvoon pyrkivä maa vai jäsen sopimusvaraiseen yhteistyöhön kansainvälisten lakien sijaan kuuluvassa, aseellista voimaa ja uhkailua ensisijaisesti käyttävässä organisaatiossa?

Viime kuukausien aikana olemme nähneet, kuinka median ja ulkopoliittisen johtomme luoma tunnelma on ratkaisevasti muuttunut. Viha, valheet ja aseet on nostettu etualalle. Yksinapaisen maailman johtava maa, joka käyttää mafian tapaan uhkailua, kiristystä ja aseellista voimaa alistaakseen valtion toisensa jälkeen, on tulossa johtajaksemme.

Kansalta ei ole kysytty mielipidettä nykykehityksestä. Meitä viedään salaisten sopimusten ja prosessien avulla kohti todellisuutta, jota kukaan tunteva, itsestään ja muista välittävä ihminen ei halua.

 

 

 

 

                         

             

           

            

 

                                      

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Ukrainan sisällissota, Suomen ulkopolitiikka, NATO, Sauli Niinistö, alistuminen mafialle, salainen politiikka, kansainväliset lait