Yhteystiedot

Pirkko Turpeinen-Saari
Vanha Hangontie 10,
10620 Tammisaari
044-2030031
pirkko.turpeinen40@kolumbus.fi

Uutiset

2.6.2008Nyt voitte osallistua ajatuksiini myös näiden kotisivujeni välityksellä. Toivon keskustelua ja palautetta.Lue lisää »28.7.2014Puolan ja USA:n osuus Itä-Ukrainan väkivallassaLue lisää »1.7.2008Eläkeläisillekin oikeus vapaaseen liikkuvuuteen EUssaLue lisää »

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Blogin arkisto

Ukrainassa ei ole kysymys kielestä vaan kansallissosialismista

Keskiviikko 5.3.2014 klo 10.15 - Pirkko Turpeinen-Saari

Suomen media välttää kirjoittamasta siitä, mikä on Ukrainassa oleellista. Kyse ei ole venäjänkielestä tai venäjänkielisistä vaan fasismista.

Venäjänkielisten oikeuksien kieltäminen ensimmäisenä vallankaapanneen opposition toimena oli ilmentymä tuon opposition keskeisen osan fasistisesta ajatusmaailmasta. Uusi hallitus valitsi armeijan, poliisin,oikeuslaitoksen ja kansallisen turvallisuuden sihteeristön vastuuhenkilöksi Andriy Parubiyn,joka on Neo-natsi kansallissosialistisen puolueen perustajia. Puolue nimettiin myöhemmin Svoboda-Vapauspuolueeksi.Sihteeristö on suoraan presidentin alainen. Neo-natsipuolueen jäsen Oleh Makhnitsky valittiin Ukrainan yleiseksi syyttäjäksi. Yegor Sobolev valittiin "Puhdistus komitean" puheenjohtajaksi. Komitean tehtävänä on puhdistaa Alueiden puolueen edustajia julkisesta elämästä. Toisin sanoen organisoida noitavaino kaikkia neo-natsihallituksen vastustajia vastaan.

USA ja EU ovat nostaneet väkivaltaisella vallankaappauksella valtaan voimia, joiden noususta EU on ollut huolissaan EU:n jäsenmaissa. Venäjän presidentillä Vladimir Putinilla ja Venäjän kansalla ylipäänsä on karuja kokemuksia Natsi-Saksan toimista. Presidentti Putinilla henkilökohtaisesti hänen vanhemman veljensä kuoltua nälkään Leningradin piirityksen aikana.

On historian ivaa, että Natsi-Saksan jälkeläiset ovat nyt yhdysvaltalaisten kanssa nostamassa fasistista vallankäyttöä Eurooppalaisen maan hallitukseen. Yhdysvallat taisteli Natsi-Saksaa vastaan toisessa maailmansodassa. Nyt itse rotusyrjinnästä kärsinyt presidentti Obama on nostamassa rajua syrjintään perustuvaa maailmankuvaa edustavia henkilöitä valtaan maassa, jossa Yhdysvalloilla ei pitäisi olla mitään asiaa.

Suomen median taso on todella valitettava. Samalla on todettava, että valtiojohto ei ole antanut medialle mitään eväitä käsitellä Ukrainaa tiedostavalla tavalla. Jos johtavat poliitikot eivät pysty erittelemään mistä on kysymys, ei voi odottaa, että pinnallinen sensaationhakuinen media sen tekisi. Yhä ymmärrettävämmäksi myös tulee se, että Suomella ei ollut mitään itsenäistä kantaa myöskään silloin kun USA ja Saksa hajoittivat Jugoslaviaa.

Suomi EU:n jäsenenä on sekaantunut vallankäyttöön, jossa se ei voi olla rehellinen. Se peittää sen tosiasian, että väkivaltainen vallankaappaus oli huolellisesti suunniteltu ja sen johdossa oli 40 kommandokoulutuksen (Haaretz-lehden mukaan Israelissa koulutettuja) saanutta taistelijaa. Kuolonuhrien tappajista ei ole perusteltua tietoa.

Viralliset EU- tahot pimittävät tietoa ja levittävät propagandaa. On helppoa projisioida se paha, mitä itsestään ei voi paljastaa, toisiin, tässä tapauksessa presidentti Putiniin. Samaan aikaan kun neo-fasistit uhkailevat parlamentin, kunnanvaltuustojen ja muiden hallinnollisten elimien viranhaltijoita, Kiovan hallitus ei ota asian tilasta mitään vastuuta.

Osa suomalaisista poliitikoista näyttää ottaneen venäläiset ja presidentti Putinin noitavainonsa kohteeksi.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Suomen valtiojohto, Kiovan"hallitus", kansallissosialistit, neofasistit, USA, EU, Putin, media