Yhteystiedot

Pirkko Turpeinen-Saari
Vanha Hangontie 10,
10620 Tammisaari
044-2030031
pirkko.turpeinen40@kolumbus.fi

Uutiset

2.6.2008Nyt voitte osallistua ajatuksiini myös näiden kotisivujeni välityksellä. Toivon keskustelua ja palautetta.Lue lisää »28.7.2014Puolan ja USA:n osuus Itä-Ukrainan väkivallassaLue lisää »1.7.2008Eläkeläisillekin oikeus vapaaseen liikkuvuuteen EUssaLue lisää »

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Blogin arkisto

JOULUBLOGI

Lauantai 24.12.2022 klo 13.38 - Pirkko Turpeinen-Saari

He voivat lopettaa junayhteyden. He voivat estää autoliikenteen. He voivat estää lentoliikenteen ja kaiken muun matkustamisen. He voivat estää keskinäisen kaupan. MUTTA

He eivät voi estää meitä suomalaisia rakastamasta Venäjää ja venäläisiä, naapureitamme.

Voimme uida läpi Suomenlahden tapaamaan ystäviämme Pietarissa. Vaellamme heidän kanssaan yhteisissä muistoissamme.

Muistamme heidän antaneen meille itsenäisyytemme. Muistamme heidän auttaneen meitä luopumaan natsi -menneisyydestämme ja militarismistamme. Sen sijaan että he olisivat syyttäneet meitä siitä, että suljimme venäjänkieliset Karjalan asukkaat keskitysleireihin ja kaikin tavoin yritimme estää heitä vapauttamasta maailmaa natsismin ja militarismin ikeestä, he antoivat meille hopealautasella ensimmäiset demokraattiset vaalit vuonna 1945, joihin jokainen suomalainen, niin vankiloissa viruneet Suomi-Neuvostoliitto-seuran toimijat, jotka selvisivät vankeudestaan hengissä, kuin tavalliset sisällissodassa tuomitut työläiset saattoivat osallistua.

Syytösten sijaan Neuvostoliitto/Venäjä auttoi meitä taloudelliseen kukoistukseen keskinäisen kaupan ja rauhanomaisen yhteistyön avulla.

 

 

                                                   ***

Suomen eliitti ei ole antanut anteeksi häviötään militaristisessa kilpailussa toisen maailmansodan aikana. Eliitille ystävyys ja kansojen tasa-arvo ja yhteistyö on kauhistus.

BRICS-maiden, Brasilian, Venäjän, Intian, Kiinan ja Etelä-Afrikan liittyessä rakentamaan eri valtioiden väliseen tasa-arvoon perustuvaa järjestelmää Yhdysvaltojen väkivaltaan, militarismiin ja talouspakotteisiin perustuvan järjestelmän sijaan, Suomi on eliitin toimesta liittynyt tukemaan jälkimmäistä.

Suomen eliitti, valtiojohto, on liittoutunut Yhdysvaltojen kanssa käymään sotaa Ukrainassa. Se on asettunut natsismin ja fasismin omaksuneen Kiovan hallituksen puolella tappamaan Itä-Ukrainan venäjänkielistä asujaimistoa.

Saksan hyökätessä Neuvostoliittoon toisen maailmansodan aikana Mannerheim johti ja suunnitteli keskitysleirien rakentamista Itä-Karjalan venäjää puhuville asukkaille ja ryösti itselleen tai antoi karjalaa puhuville asukkaille venäjänkielisten talveksi kerätyt muonavarat.

Mannerheim johti itse Karjalan sotilas-ja siviilihallintoa koko sodan ajan.

Presidentti Sauli Niinistö toimii samalla tavalla. Hän johtaa yhdessä Suomen pääministeri Sanna Marinin kanssa tuen antamista Ukrainan itäisten osien venäjänkielisten asukkaiden tappamiseen. Yli kymmenen asepakettia on lähetetty yhdessä Yhdysvaltojen, sen liittolaisten ja EU-maiden kanssa.

 

                                                        ***

Venäjä on ottanut yli 3 miljoonaa ukrainalaista pakolaisina Kiovan hallituksen ylläpitämän 9 vuotta kestäneen sisällissodan aikana. Kiovan hallituksen aikoessa ryhtyä venäjänkielisen väestönsä lopulliseen tuhoamiseen Itä-Ukrainassa helmikuun 2022 puolivälissä väestö pyysi Venäjää auttamaan. Venäjä tunnusti alueiden itsenäistymisen ja ryhtyi auttamaan sotilaallisesti mutta myös taloudellisesti ja elintarvikkeiden avulla.

Sisällissota sai alkunsa Yhdysvaltojen kaapattua Ukrainassa vallan v. 2014. Rauhantahtoisuutta näytelleet Saksan ja Ranskan johtajat liittoutuivat Yhdysvaltojen kanssa ja estivät rauhanomaisen kehityksen Ukrainassa, mutta myös laajemmin maapallolla.

Venäjä ehdotti joulukuussa 2021 ja tammikuussa 2022 neuvotteluja yhteisen turvallisuuden rakentamisesta Yhdysvaltojen johtaman sotilasliitto NATOn laajenemisen sijaan. Yhdysvalloista taloudellisesti ja sotilaallisesti riippuvaiset entiset Euroopan siirtomaavallat eivät vastanneet Venäjän kutsuun vaan aloittivat USA:n sodan tukemisen. Yhdysvallat katsoi Ukrainassa käytävän sodan sopivasti vahingoittavan Venäjää ja lisäävän NATO-liittolaisten valtaa. 

 

                                                             ***

YK n äänestykset paljastavat lännen paluun natsismin kannattajaksi. Vielä vuosi sitten natsismin ihannointi ja tukeminen sai vain Yhdysvaltojen ja Ukrainan kannatuksen. Maapallon maiden enemmistö vastusti natsismin ja fasismin ihannointia. EU n jäsenmaat pidättyivät äänestämästä.

Tänä vuonna joulukuussa 2022 Euroopan unionin jäsenmaat eivät enää vastustaneet natsismin ihannointia äänestyksessä vaan päinvastoin tukivat sitä. Käytännössä sen näkee myös siitä, että vaikka Ukraina on natsismin omaksunut, oppositiopuolueet kieltänyt, venäjänkielisen väestön ihmisoikeudet muun muassa oman uskonnon harjoittamisen kieltänyt maa, EU-maat Yhdysvaltojen rinnalla tukee tätä. Natsi-pataljoonat on integroitu Ukrainan armeijaan ja ihmisten murhaaminen turvallisuuspalvelun toimesta keskellä katua on arkipäivää.

 

                                                      ***

Rakastamme Venäjää ja Venäjän presidenttiä myös siksi, että EU-komission julistamasta täydellisestä tiedonkulun sensuurista huolimatta he ovat valmiita puolustamaan maapallon väestöä rasismilta ja natsismilta. Valheet ovat suomalaisenkin tiedonvälityksen ydintä. Valtajournalismista ei ole saanut tämän vuoden aikana yhtä ainoata objektiivista tiedon murusta. Venäjän teot demonisoidaan ja Kiovan/USAn tekoja kaunistellaan.

Sisällissodan ja toisen maailmansodan aikana Suomen eliitti turvautui ensin keisarilliseen Saksaan ja sitten Hitlerin Saksaan. Saksan jouduttua sodan jälkeen epäitsenäiseksi Yhdysvaltojen palvelijaksi Suomen eliitti on valinnut kumppaneikseen Yhdysvaltojen aseteollisuutta palvelevan EU:n ja Yhdysvaltojen myös aseteollisuutta ja suurpääomaa palvelevan nukkehallituksen.

 

                                                     ***

Demokratia on 1930-luvun tapaan purkautunut myös Suomessa. Suomen eduskunta saatiin salaisilla neuvotteluilla ja painostuksella äänestämään, kansan tahtoa kuulematta, NATO on liittymisestä. Suomi on rikkonut useita sitä sitoneita kansainvälisiä sopimuksia. Militarisoituminen NATO :n kumppanina on tosiasia.

 

                                                       ***

Venäjä pyrkii suorittamaan Ukrainan demilitarisaation (NATO-joukkojen ja natsi -joukkojen poistamisen) ja denatsifikaation (demokratian täydellisen puuttumisen korjaamisen) ja Venäjälle näistä koituvan uhan poistamisen kuten natsi-Saksan suhteen toisessa maailmansodassa.

Suomen presidentti ja pääministeri johtavat Suomen vajoamista Ukrainan tielle osana kansainvälistä kehitystä. 

 

                                                        ***

 

Me Venäjää, BRICS iä ja kaikkien maiden yhteistä jakamatonta turvallisuutta rakastavat kansalaiset toivomme tänä joulu aikana, jota Venäjällä vietetään valtaosin tammikuussa, kaikkea hyvää jokaiselle venäläiselle ja toivomme, että tulevaisuudessa pääsemme teitä halaamaan muutenkin kuin uimalla Suomenlahden halki.

 

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Venäjä-ystävyys, Venäjä-yhteyksien katkaiseminen, totuudesta vaikeneminen Suomen mediassa, fasistinen kehitys Suomessa, eduskunnan kiristäminen, NATO-jäsenyys, Ukrainan sisällissota, USA:n vallankaappaus Ukrainassa, demilitarisaatio ja denatsifikaatio

George H.W.Bush oli myös tällainen

Sunnuntai 2.12.2018 klo 12.21 - Pirkko Turpeinen-Saari

CIA:n johtajanakin toiminut öljyalan konkari George H.W.Bush oli 8 vuoden ajan presidentti Reaganin varapresidenttinä ja tuli sitten valituksi presidentiksi yhdeksi kaudeksi 1989 - 1993.

Presidentti Reaganin aikana CIA:n toimintaa kehitettiin. Perustettiin NED, National Endowment for Democracy, jonka tehtävänä oli suorittaa CIA:lle tyypillisiä tehtäviä, mutta pehmeämmin.

Presidentti Bush sai Neuvostoliiton presidentti Gorbatsovin suostumaan Saksojen yhdistämiseen eräänlaisella liennytyksen ohjelmalla. Gorbatsoville luvattiin, että NATO ei tule siirtymään tuumaakaan itään, jos yhdistynyt Saksa voi kuulua NATOon.

Bush tuki Jeltsinin vallankaappausta ja Neuvostoliiton hajoamista muun muassa korruptoimalla Jeltsinin ja keskeiset KGB kenraalit.

George Soros ja Harvardin talousoppineet markkinoivat Jeltsinille kansallisvarallisuuden kuponkiohjelman, jolla Venäjän kansalaisia petkutettiin.

Suuryhtiöt "ostettiin" harvojen ja valittujen oligarkkien käsiin, jotka siirsivät suuren osan varoista ulkomaille. Jeffrey Sacksin ja Larry Summersin lisäksi joukkoon tuotiin myös CIA:n agentit, mm. Jonathan Hay (toteaa F.William Engdahl teoksessaan Manifest destiny ; Democracy as Cognitive Dissonance)Agentit toimivat Chubaisin ja Gaidarin yksityistämisprojektin "laillisuusvalvojina".

Talouden yksityistämisen shokkiterapia - ensin Puolassa, Jeltsinin aikana Venäjällä oli todellinen shokki kansalaisille, joilta poistui hetkessä koko sosiaalinen turvaverkko; ilmainen terveydenhuolto, koulunkäynti yliopistoon saakka, edullinen asuminen ja vuosiloma.

Bush aloitti myös Jugoslavian horjuttamisen irtisanomalla maan lainat ja edellyttämällä, että Jugoslavian osavaltioissa on järjestettävä monipuoluevaalit  - mutta ei siis liittovaltiossa. Mikäli osavaltiot eroavat liittovaltiosta ja mieluisat puolueet voittavat, voivat nuo osavaltiot saada taloudellista tukea.

Presidentti Bush aloitti käytännössä myös Bosnian sodan. Liittolaisena toimi Saksa. Yhdysvaltojen tavoitteena oli Balkanin sotilaallinen miehitys ja haltuunotto. Saksa vuorostaan tavoitteli Slovenian ja Kroatian infrastruktuuria, hotelleja, pankkeja ja vakuutuslaitoksia.

Bosnian vaalien jälkeen presidentiksi oli tullut kalifaattia rakentamaan pyrkivä Alija Izetbegovic, Islamilaisen julistuksen kirjoittaja, joka oli toisen maailmansodan aikana värvännyt muslimeja Hitlerin joukkoihin. Hän ei ollut voittanut vaaleja, ne voitti Fikret Abdic, mutta tuli presidentiksi mystisesti lupauksella, että olisi virassa vain vuoden.

Bosnian edustajat olivat neuvotelleet Lissabonissa "kansainvälisen yhteisön" kätilöimän sopimuksen, jonka mukaisesti muslimeille, kroaateille ja serbeille tulisi omat autonomiset alueensa. Koska Yhdysvaltojen tavoitteena oli saada tukeva jalansija Balkanilla, Bush vaati suurlähettilästään Warren Zimmermania kehottamaan Izetbegovicia sanoutumaan irti jo allekirjoittamastaan sopimuksesta lupaamalla muslimeille edullisemman sopimuksen.

Bosnian sota syttyi koska muslimit eivät saaneet tavoitteitaan toteutetuksi neuvotteluteitse.

Bosnian islamilaisen vanhimpien neuvosto julisti fatwan, lainopillisen julistuksen, jonka sisältö oli tulkittavissa kutsuksi jihadiin eli pyhään sotaan.

Sodan päätyttyä USA:n presidentiksi oli vaihtunut Bill Clinton.Hän rahoitti niin Kroatian neo-natseja kuin Lähi-Idästä ja Afganistanista tuotettuja jihadisteja, jälkimmäisiä yhdessä Osama bin Ladenin kanssa. Yhdysvallat sai itselleen sotilaallisesti miehitetyn epäitsenäisen nukkevaltion Bosnia Hetsegovinan. 80 000 NATO-sotilasta oli osoituksena Yhdysvaltojen sotilaallisen vallan laajenemisesta Euroopassa.

George H.W. Bush pystyi osoittamaan, että sotilaallisen hegemonian laajentamiseen ei aina tarvita aseita. Joissakin tapauksissa propaganda, valedemokratiajärjestöt, ajatuspajat ja mielenosoitukset yhdistettynä taitavaan sosiaalisen median ja median käyttöön voi luoda edellytykset ryöstölle. Sillä ryöstöhän on se mitä tavoitellaan. Kohdemaan taloudelliset resurssit on otettava haltuun. Ei ole väliä vaikka kohdemaa taantuisi kehitysmaiden luokkaan. Sorokset ja kumppanit ovat jo tiessään saalis mukanaan.

Henkilökohtaisesti keskeisin saalis Bushille olivat Neuvostoliiton kultavarannot. Ryöstö oli tärkeä siksi, että kullalla Venäjä olisi voinut tukea ruplaa ja tehdä Soroksen destabilointiyritykset vaikeammiksi. Duumalle ilmoitettiin yksinkertaisesti, että kulta oli kadonnut.

Jokaiselle, joka on todella kiinnostunut siitä, mitä USA:n ja NATO-EU:n kulisseissa tapahtuu, minkälaista CIA:n, Mossadin ja MI6:n siivittämä röyhkeä ja rikollinen toiminta todella on ja kuinka kaukana se on meille luullotellusta demokratiasta, kannattaa hankkia F.William Engdahlin teos Manifest Destiny, Democracy as cognitive dissonance. Sen voi hankkia esimerkiksi Amazon-kirjakaupasta.

Meille suomalaisille, jotka olemme USA:n ja NATO:n hybridikeskuksen ja Mediapoolin (suomalaisten tiedotusvälineiden yhteenliittymä) sekä valtioneuvoston (huoltovarmuuskeskuksen)aivopesun kohteena, on tärkeätä hankkia tietoa tutkijoilta, joiden tiedot perustuvat tosiasioihin eivätkä propagandaan. Vain siten voimme yläpitää itsenäistä ajattelua ja maailmankuvaa.

On selvää, että osoitamme myötäelämistä presidentti George H.W.Bushin kuoleman johdosta, mutta sen ei saa antaa meidän ummistaa silmiämme hänen johdollaan tapahtuneilta hirveyksiltä.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: George H.W.Bush, Venäjän kansallisvarallisuuden ryöstö, Bosnian sodan alkuun saattaminen, talouspakotteilla kiristäminen

Kiristystä ja keppiä. Näin USA/EU-propaganda toimii

Maanantai 19.11.2018 klo 12.56 - Pirkko Turpeinen-Saari

Saksa on ollut sotilaallisesti miehitetty maa toisesta maailmansodasta lähtien. Viime viikkoina tähän tuskastunut Gerhard Schroeder on läksyttänyt USA:n suurlähettilästä. Schroedrin mukaan suurlähettiläs suhtautuu Saksaan kuin alusmaahansa eikä kuten itsenäiseen valtioon.

Olen aikaisemmissa blogeissani kuvannut CIA:n entisen päällikön, presidentti Reaganin varapresidentin ja myöhemmin presidentiksi valitun George H.W. Bushin toimia sosialististen maiden - Puolan, Neuvostoliiton, Jugoslavian ja Kiinan haavoittamiseksi, taloudellisen infrastruktuurin ja kansallisvarallisuuden ryöstämiseksi sekä lopulta Jugoslavian pommittamiseen turvautumiseksi yhteistyössä presidentti Clintonin kanssa.

Olen itse tutkinut ja teoksessani Lahtari, Punikki ja Teurastaja kuvannut Jugoslavian hajottamisen alkuvaiheita.

Korruptio ja propaganda ovat elimellisiä osatekijöitä USA:n ja EU:n lähtiessä ottamaan haltuunsa uusia alueita. Ennen Jugoslavian sodan alkusoittoa CIA:n entinen virkailija Robert Baer kuvasi kuinka hänellä jo vuonna 1990 oli mijoonia käytettävissään poliitikkojen lahjomiseen ja eripuran lietsomiseen toisen maailmansodan kokeneiden ryhmien kesken. 

Jo presidentti Reagan oli ottanut tavoitteekseen Jugoslavian hajottamisen. Tavoitteena oli Balkanin sotilaallinen haltuunotto sekä öljynkuljetus- ja huumeidenkuljetusreittien valvonta.

Serbien kohtalo on avainesimerkki siitä, mitä itsenäinen ajattelu, perustuslakien kunnioittaminen ja kansalaisoikeuksien puolustaminen maksaa silloin, kun kansakunnan itsenäisyys ei palvele USA:n ja EU:n tavoitteita.

Kysyin hiljattain ystävältäni, mikä ryhmä hänen mielestään oli Jugoslavian sodassa "pahis"? –Serbit, hän vastasi epäröimättä. – Tiesitkö että serbit olivat holokaustin uhreja ja kuolivat keskitysleireissä kuten juutalaisetkin? –En tiennyt. 

Jotta Jugoslavia saatiin sodan partaalle ja hajotusprosessi käyntiin, ehjän Jugoslavian puolustajat, jotka olivat keskitysleirien kauhujen jälkeen  kokeneet valtion turvakseen, oli demonisoitava.

EU-Saksa johti eurooppalaista Jugoslavian hajotusprosessia aseistaen ja tukien Kroatian neo-natseja. Presidentti Clinton vuorostaan tuki sekä Bosniaan tuotettuja jihadisteja että Kroatiassa ja Bosniassa taistelevia Yhdysvaltojen kouluttamia neo-natseja.Muut tärkeät jihadistien tukijat olivat Osama bin Laden sekä Third World Relif Agency.

Serbien demonisointia johti yhdysvaltalaiset albaani- ja kroaattilobbausfirmat työvälineenään markkinointitoimisto Ruder-Finn.

Valtamedia ei kirjoittanut mitään Yhdysvaltojen ja Saksan, Ranskan ja Iso-Britannian osuudesta Bosnian sodassa.Heidän tukensa Bosnian sodan ryhmille ja Kosovon albaanimafialle jäi pimentoon. Sen sijaan Ruder-Finn jakoi 400:lle avaintoimittajalle suurvaltojen doktriinin mukaista tietoa. Kukaan ei kirjoittanut Bosnian sodan aikana suoritetusta Neuvostoliitto/Venäjän ryöstöstä, Puolan solidaarisuuden korruptiosta tai Tianmenin aukion mielenosoitus-provokaatiosta.

Serbit eivät pommitusten uhan allakaan suostuneet maansa miehitykseen. He puolustivat perustuslakiaan ja kaikkien kansanryhmien tasaveroista asemaa Jugoslaviassa (Serbia/Montenegrossa).

Tällaisesta uppiniskaisuudesta USA/NATO-EU rankaisi uraanipommeilla. Kuten toisen maailmansodan aikana, Belgradia pommitettiin jatkuvasti. Presidentin virka-asuntoon yritettiin osua.

Natsit olivat epäonnistuneet serbien nöyryyttämisessä, eikä NATO/EU onnistunut sen paremmin siitä huolimatta, että maahan oli kohdistettu hirviömäiset talouspakotteet ja pommit räjähtelivät kautta Serbian yötä päivää.

USA/NATO-EU joutui alistumaan siihen, että koko Serbian miehitys ei tule onnistumaan. Sen sijaan YK päätti rauhansopimuksessa, että Serbian maakunta Kosovo tulee tilapäisesti YK/NATO-miehityksen alaiseksi, minkä miehityksen aikana kansanryhmien suhteet tulee järjestää rakentavasti.

YK/NATO-miehitys johti serbeihin kohdistuviin vainoihin. Sotilaiden valvovan silmän alla 150 usein keskiajalta peräisin olevaa serbien ortodoksikirkkoa ja luostaria tuhottiin albaanien juhliessa ympärillä. Ketään ei saatettu vastuuseen tuhosta ja murhista.

Yhdysvallat oli alun alkaen päättänyt rakentaa valtavan sotilastukikohdan Kosovoon Serbian alueelle. USA/NATO-EU:lle mielivalta ja kansainvälisten lakien rikkominen on arkipäivää. Serbeihin kohdistuva terrori sopi propagandaan, jota oli levitetty niin Yhdysvalloissa kuin Euroopassa. Nythän serbit "saivat ansionsa mukaan".

Suomen presidentti Ahtisaari johti Kosovon "itsenäistymiseen" johtavia neuvotteluja. YK:n hallinnon alainen Serbian maakunta "itsenäistettiin" parlamentin kaltaisen, kaikkea laillista valtaa vailla olevan ihmisjoukon toimesta, jonka kansainväinen rikostuomioistuin ICJ katsoi toimineen yksityishenkilöinä, koska jos he olisivat toimineet jonakin virallisena elimenä, päätös olisi ollut YK:n päätöslauselman vastainen.

Samaan aikaan kun serbien fyysinen vaino Kosovossa jatkui, Kosovon infrastruktuurin ryöstö kansainvälisille sijoittajille lähti vauhtiin.

Mitään tällaista mandaattia YK:n virkamiehille ei ollut annettu. Serbian valtion omaisuutta alettiin ryöstää kuten Venäjän, Puolan ja Jugoslavian muiden jäännösvaltioiden kohdalla oli asianlaita. Serbian maakuntaa käsiteltiin kaikkien kansainvälisten normien vastaisesti. Mutta näinhän oli toimittu Venäjän, Puolan ryöstöissä ja Kiinan destabilointiyrityksessä. Ryöstö muuttuu lailliseksi kun sen tekevät Yhdysvallat ja sen NATO-liittolaiset.

Serbia ei ole alistunut siihen, että USA ja osa EU-maistakin on tunnustanut Kosovon itsenäisyyden. Se pitää maakuntansa haluunottoa ryöstönä ja laittomana. Sitä se onkin, sillä YK:n rauhaan päätynyttä päätöslauselmaa 1244 ei ole koskaan purettu eikä mitätöity.

EU-maat painostavat ja kiristävät Serbiaa alistumaan Kosovon itsenäisyyden tunnustamiseen. Serbian luontainen ystävämaa on Venäjä. Venäjä loi Serbialle mahdollisuuden itsenäisyyteen vuonna 1878 sotimalla Turkkia vastaan. Myös Suomen kaarti sallistui tähän sotaan osana Venäjän armeijaa. Venäjää ja Serbiaa yhdistää myös yhteinen ortodoksinen uskonto.

EU ja Yhdysvallat yrittävät kiristää Serbiaa kaupan esteillä. Venäjälle asetetut talouspakotteet estävät kaupan EU-maiden läpi.

EU haluaa kiristää Serbiaa EU-jäsenyydellä. Ellei Serbia hyväksy maakuntansa ryöstöä, se ei pääse EU:n jäseneksi. EU kohtelee Serbiaa kuten objektia, ei kuten itsenäistä subjektia.

EU:n entisten siirtomaavaltojen ylemmyydentuntoista asennetta osoittivat myös ensimmäisen maailmansodan muistojuhlan tapahtumat. Ensimmäisessä maailmansodassa Serbia oli maa, jolla oli suurimmat siviili- ja sotilastappiot, yli miljoona kuollutta.

Presidentti Macron järjesti Pariisissa suuret juhlallisuudet kunnioittaakseen sodan uhreja. Serbian presidentti oli kuitenkin sijoitettu syrjään sivukorokkeelle, kun taas "mafia-valtio" Kosovo, Serbian maakunta, oli pääkorokkeella muiden "suurvaltojen" rinnalla.

Elinkaupasta ja äärimmäisen väkivaltaisesta huumekartellin johtamisesta epäiltyä Kosovon presidenttiä ei ole saatu vastaamaan teoistaan. Monet todistajat on jo tapettu ja uusista identiteeteistä huolimatta moni ei uskalla tulla todistamaan Hashim Thacia vastaan.

Kosovon elinkauppaa ja muita Kosovon albaanien suorittamia rikoksia tutkimaan on pystytetty Kosovo specialists Chamber- oikeusistuin. Yhdysvaltalaiset nimittävät tuomarit. EU maksaa kustannukset. Tuomarit eroavat tai erotetaan toinen toisensa jälkeen. Tuomioistuin ei ole ottanut käynnistyäkseen.

Suomen NATO:oon sitoutuneen valtamedian varassa jää vaille kaikkea oleellista tietoa maailmasta. USA/NATO-EU propaganda yritetään saada määrällisesti niin suureksi, että aivokapasitettia ei riitä muuhun. Propaganda ujutetaan uutisten ohella pakinoihin, sarjakuviin, lehdistä lainattuihin jne. Helsingin Sanomat on taitavin, mutta Yle katsojalukujensa puolesta myrkyllisin.

Georgian "sodan" propaganda oli belgialaisen mainostoimiston tehtävä ja Ukrainan kriisin "oikea kuvaus" ja presidentti Putinin demonisointi on annettu "Hill & Knowltonin" markkinointitoimistolle. Näin meitä johdetaan.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: USA/EU-propaganda, kiristäminen, uhkailu, nöyryyttäminen