Yhteystiedot

Pirkko Turpeinen-Saari
Vanha Hangontie 10,
10620 Tammisaari
044-2030031
pirkko.turpeinen40@kolumbus.fi

Uutiset

2.6.2008Nyt voitte osallistua ajatuksiini myös näiden kotisivujeni välityksellä. Toivon keskustelua ja palautetta.Lue lisää »28.7.2014Puolan ja USA:n osuus Itä-Ukrainan väkivallassaLue lisää »1.7.2008Eläkeläisillekin oikeus vapaaseen liikkuvuuteen EUssaLue lisää »

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Blogin arkisto

Tukeeko Suomi USA:n rinnalla Islamilaista kalifaattia ja ISIS:ta

Perjantai 22.8.2014 klo 13.46 - Pirkko Turpeinen-Saari

Sotilaat makaavat maassa suut tukittuina, kädet selän takana. Mujahedeen-taistelijat teroittavat veitsiään. Veitsi heilahtaa,pää lentää. Osa pidätetyistä sotilaista pakotetaan suutelemaan päitä, jotka on naulattu puun runkoon. Eräille sidotaan narulla tiiliskivet kivesten ympärille ja heitetään niine hyvineen vedellä täytettyihin tynnyreihin. Tiiliskivien painosta he vaipuvat pohjalle ja hukkuvat. Video näytettiin yksityisellä Bijelinan televisiokanavalla 29.9. 1997.

ISIS Irakissa? Ei vaan mujahediin taistelijat Bosniassa 1995. Alija Izetbegovic rakensi islamilaista kalifaattia niin sanottua vihreää vyöhykettä Bosniasta Lähi-Itään. Hän ei peitellyt pyrkimyksiään. Hän oli kirjoittanut Islamilaisen julistuksen, joka oli kaikkien saatavilla. Hän siunasi Afganistanista ja Lähi-Idästä tulevat taistelijat osaksi sotajoukkojaan. USA oli kouluttanut Afganistanin taistelijat. Osama bin Ladenilla oli Bosnian passi.

Yhdysvallat tuki Bosniassa Islamilaisen kalifaatin rakentajia ja pommitti NATO:n kanssa näitä vastaan taistelevia serbejä.Yhdysvaltojen rinnalle liittyivät kaikki siitä riippuvaiset maat, myös Suomi.

www.voltairenet.org sivustolla on mielenkiintoinen Thierry Meyssanin artikkeli "John Mc Cain, Conductor of the "Arab Spring" and the Caliph. Siinä osoitetaan kuvien kanssa kuinka yhdysvaltalainen senaattori Mc Cain tapaa mm Islamilaisen kalifaatin, ISIS:in johtohenkilöä Ibrahim al-Badria eli Abu Bakr al- Baghdadia, joka samaan aikaan kun kuului Free Syrian Armyyn, synnytti ISIS:ta.YK on listannut kyseisen henkilön Al-Qaedaan kuuluvaksi.

Nyt USA aseistaa ISIS- taistelijoita, jotka käyttävät Yhdysvaltojen tarjoamia aseita ja koulutusta, Syyrian hallitusta vastaan. Syyrian hallitus on sekulaarinen, mutta Yhdysvallat tukee radikaaleja uskontopohjaisia joukkioita.Tässä tilanteessa media ei voi olla näyttämättä ISIS-taistelijoiden julmuutta koska taistelijat itse saattavat julmat videonsa julkisuuteen. Bosnian sodan aikana media totteli Yhdysvaltojen propagandaa eikä totuutta näytetty.

Umpikujaan jouduttuaan Yhdysvallat pommittaa laajan julkisuuden valokeilassa itse rahoittamaansa ISIS:ta. Samoin se pudottaa, suuren julkisuuden valokeilassa vettä ja ruokatarpeita kouluttamiensa joukkioiden uhreille.

Mc Cainin vierailut Ukrainassa ja fasististen poliitikkojen tapaamiset eivät ole jääneet salaisiksi. Se millä tavalla sisällissota syttyi ja se ketkä siitä hyötyvät sen sijaan on. Propaganda on leimannut demokratiaa ja omaa ihmisarvoa tavoittelevat itä-ukrainalaiset terroristeiksi ja heidän tarpeisiinsa eläytyvät inhimilliset ihmiset fasisteiksi.

Alfredo Jalife-Rahmella on Voltairenetissä mielenkiintoinen artikkeli. Se osoittaa mitä yhteistä on Ukrainan kriisillä, Gazalla, Syyrialla ja Libyalla. Kaikissa on öljy tai vesi. 

A-studion toimittaja kysyi pari iltaa sitten miksi maailma on niin paha. Amerikkalaiset ystäväni sanoisivat "Greed". Ahneus. Yhdysvaltojen poliittiset toimijat ovat riippuvaisia raha-eliitistä, joka odottaa investointeja ja voittoja.Juuri tänään sain demokraattisen puolueen anomuksen, jotta allekirjoituksellani vastustaisin Koch-veljesten aietta ostaa Citizens united organisaatiolla kongressivaalit.

Itä-Ukrainan liuskekaasu, Gazan edustan öljy, Libyan ja Syyrian luonnonvarat on saatava Yhdysvaltojen hallintaan. Ei siis gazalaisten, ukrainalaisten, libyalaisten tai syyrialaisten vaan yhdysvaltalaisten. Varapresidentti Bidenin poika nimitettiin jo Ukrainan suurimman yksityisen öljy-yhtiön hallitukseen. Aseiden avulla saadaan osuuksia lisää.

Jos Suomi muodostaa kantansa USA:n miellyttämisen halun tai riippuvuuden perusteella, suomalaisten on kovetettava sydämensä ja tunteensa ja tyydyttävä A-studion toimittajan ehdotamaan Glorian lukemiseen ja Coca-Colan juomiseen. Tunneköyhä maailma on paha.

Venäjä ei ole tukenut jihadisteja eikä fasisteja. Neuvostoliitto taisteli Afganistanissa Yhdysvaltojen rahoittamia ja tukemia jihadisteja vastaan yhdessä niiden afganistanilaisten voimien kanssa, jotka purkivat 4000 perheen feodaalisen hallintojärjestelmän pyrkien demokratiaan.

Pitääkö Suomen liittoutua Yhdysvaltojen ja sen johtaman NATO:n kanssa edistämään aseistettua itsenäisten valtioiden luonnonvarojen ryöstöä liittoutuen fasistien, jihadistien tai oligarkkien kanssa. Palestiinan kohdalla Yhdysvallat on estänyt alkeellisenkin valtion synnyttämisen? Pitääkö suomalaisten sekin vain hiljaisesti hyväksyä? Syvä oikeustaju edellyttää eläytymistä ja kykyä arvioida todellisuutta niin, että tunteet ovat käytössä. Syvällinen oikeustaju on psykiatrille ainoa mahdollinen.

Brief English summary: I am putting a question mark on the behaviour of Finland and its alliance with the ideology of the US and the NATO. I refer to two articles in Voltairenet, which show (also in pictures) the close collaboration of senator Mc Cain with ISIS leaders and organizers. I am describing the content of a video about the massacre performed by Bosnian jihadists in 1995, those same jihadists of Alija Izetbegovic, supported by the US president Clinton.The Serbs were the ones who had to defend themselves against the propaganda and military power led by the US.

In Ukraine Mc Cain and the US together with the NATO countries have allied themselves with fascist-forces in order to get hold of the infrastructure there.

Russia has never allied itself with jihadists or fascists. On the contrary. For the ordinary people in Finland and Russia it is difficult to understand why we should exchange the 70-years of peace and friendship into enemities, economic sanctions and war propaganda.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: USA tukee ISIS:ta, Suomi ja ISIS, Voltairenet, Bosnia, Izetbegovic, pidätettyjen teurastus, kidutus, Mc Cain,