Yhteystiedot

Pirkko Turpeinen-Saari
Vanha Hangontie 10,
10620 Tammisaari
044-2030031
pirkko.turpeinen40@kolumbus.fi

Uutiset

2.6.2008Nyt voitte osallistua ajatuksiini myös näiden kotisivujeni välityksellä. Toivon keskustelua ja palautetta.Lue lisää »28.7.2014Puolan ja USA:n osuus Itä-Ukrainan väkivallassaLue lisää »1.7.2008Eläkeläisillekin oikeus vapaaseen liikkuvuuteen EUssaLue lisää »

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Blogin arkisto

Racak, Navalnyn myrkytys - miten Suomi muuttui psykopaatiksi.

Perjantai 7.1.2022 klo 12.17 - Pirkko Turpeinen-Saari

Suomi osallistui ensimmäisen kerran valehteluun ja väärään todistukseen heti EUhun liittymisensä jälkeen vuonna 1999 palvellakseen Yhdysvaltoja ja siitä riippuvaista Kohlin EU-Saksaa.

Olen viimeisissä kirjoissani kuvannut tuota prosessia tarkkaan.

Yhdysvallat pyrki Euroopan hallintaan NATO-miehitysten ja NATO-jäsenyyksien avulla. Sen lähin kumppani EU-Saksa ja Saksan johdolla koko laajeneva EU oli valjastettu palvelemaan Yhdysvaltojen sotateollisuutta. Mitä enemmän NATO-jäseniä, sitä enemmän asetilauksia. Mitä enemmän asetilauksia, sitä enemmän sotia, joissa aseita voidaan tuhlata.

Jugoslavian hajottamisessa vastakkain olivat Jugoslaviaa puolustavat serbit ja heitä vastustavat USA:n ja EU-Saksan, USA:n natsidiasporan, Osama bin Ladenin tukemat ja aseistamat kroaatit, Kosovon albaanit ja Bosniaan kalifaattia rakentavat muslimijoukot.

Yhdysvaltojen ja Saksan saatua voiton Bosnian sodassa he siirtyivät ottamaan haltuunsa Serbiaa tarkoituksenaan miehittää koko maa Nato-joukkojen avulla.

Serbian poliisi ilmoitti 14.tammikuuta 1999 tyhjentävänsä seuraavana päivänä Racakin kylän albaaniterroristeista, jotka olivat surmanneet hiljattain useita poliiseja ja serbien kanssa yhteistyötä tekeviä albaaneja.

Kansainvälisten tiedotusvälineiden paikallaollen kylässä käytiin taistelu, jonka uhrit oli seuraavaksi päiväksi kasattu yhdysvaltalaisen KFOR-joukkojen komentajan toimesta yhteen kuoppaan. Komentaja William Walker ilmoitti NATO-maiden hallituksille, että uhrit oli tapettu teloitustyyliin, päitä katkottu- joukossa naisia ja lapsia.

Jugoslavian hallitus oli kutsunut suomalaisen oikeuslääkäriryhmän tutkimaan uhrien kuolinsyyn. Tutkimusten tuloksena todettiin, että kaikki olivat taistelussa kaatuneita, yhtäkään ei ollut teloitettu tai ammuttu läheltä.

Suomen hallitus, Paavo Lipponen pääministerinä ja Sauli Niinistö varapääministerinä salasivat oikeuslääkäreiden tutkimustulokset yhteistoiminnassa Saksan ulkoministeriön kanssa.

Teloitusväite jäi voimaan, jonka perusteella presidentti Bill Clinton, kaikkien lavastusten mestari, julisti Jugoslavian pommitukset aloitettaviksi.

Suomi osoitti siis kykenevänsä palvelemaan tuota satojatuhansia pommeja pudottanutta, kansakunta toisensa jälkeen tuhonnutta, heti toisen maailmansodan jälkeen natsi-diasporaa maassaan vaalinutta Yhdysvaltoja.

Myös Helmut Kohlin Saksa palasi Itä-Saksan lopettamisen jälkeen vanhalle uralleen liittolaistensa natsi-kroaattien tukijaksi.

Sauli Niinistön päädyttyä presidentiksi, hän on osoittanut olevansa oikella puolella.

Sen selkeämpää lavastusta kuin Aleksei Navalnyn "myrkytys" on vaikea kuvitella. Myös siinä Suomen presidentti osoitti puolensa:

Kun Navalnyn perhe oli mitä ilmeisimmin suunnitellusti ilmaissut haluavansa saada potilas Saksaan Charite-sairaalaan hoitoon, presidentti Putin ei asettanut tälle mitään esteitä. Siitä huolimatta, että lupa jo oli, Suomen presidentti kiiruhti soittamaan presidentti Putinille toivovansa, että Navalny pääsee Saksaan. Yhteistyö Saksan kanssa oli jälleen Suomen presidentille ensisijaista.

Saksasta ilmoitettiin päinvastoin kuin mitä ensihoitopaikassa Venäjällä oli havaittu, että Navalnyn elimistössä olisikin ollut tappavaa Novitchok-myrkkyä, joka tappaa varsin nopeasti uhrinsa.

Saksan liittokansleri Angela Merkel saapui Navalnyn vuoteen äärelle tuen osoituksena. Sen sijaan presidentti Putinin toiveeseen yhteistyöstä mahdollisen rikoksen selvittämiseksi ei Merkel antanut vastausta. Sen sijaan esitettiin tieteellisesti kestämättömiä väitteitä Novitchokin löytymisestä potilaan elimistöstä, havainnoijina Ruotsi ja Ranska.

Suomen presidentti ei kiiruhtanut vaatimaan Saksaa tekemään yhteistyötä mahdollisen rikoksen selvittämiseksi.

Uskomattoman ripeästi Novitschok -myrkytyksestä parantunut Navalny ryhtyi tekemään yhteistyössä yhdysvaltalaisen mediayhtiön kanssa presidentti Putinin vastaista propaganda-videota "Putinin palatsi". Tuon saksalaisessa luksus-lomahotellissa valmistamansa videon hän latasi Youtubeen kaikkien katsottavaksi.

Suomalaiset oikeuslääkärit eivät alistuneet Racak-propagandan uhreiksi, vaan julkaisivat totuuteen perustuvat ruumiinavaustulokset tieteellisessä lehdessä. 

Mahtaisiko Charite-sairaalasta löytyä lääkäreitä, jotka tulisivat vastaavan tieteellisen totuuden kanssa esiin.

Ruotsista löytyi entinen kansainvälisen atomienergiajärjestön puheenjohtaja ja Ruotsin ulkoministeri Hans Blix, joka todisti v.2003, että Irakissa ei ole USA:n päinvastaisista väitteistä huolimatta joukkotuhoaseita. Hän todisti tarkastusmatkoihinsa perustuen väitteensä oikeutuksen. Siitä huolimatta Yhdysvallat Suomen myötäillessä aloitti kammottavat Irakin pommitukset, miehityksen ja epäinhimilliset vankileirit, jatkaen edelleen muiden Lähi-Idän maiden tuhoamiseen.

Suomi lähti v.2001 käsittämättömin perustein sotimaan Afganistaniin. "Solidaarisuudesta" Yhdysvaltoja ja sen NATO-liittolaisia kohtaan. Nyt yhtä käsittämättömin syin Suomi on viemässä sotajoukkoja Maliin, käsittämättä, että suurin osa EU:n NATO-jäsenistä ovat entisiä täysin eläytymään kyvyttömiä siirtomaaisäntiä. Näiden siirtomaaherrojen tilillä on niin totaalista kansojen alistamista ja kansallisvarallisuuden ryöstämistä ainoana tarkoituksena nöyryyttää nuo kansat kokemaan, että ne eivät ole ihmisinä yhtä arvokkaita kuin miehittäjänsä.

Suhteessa Venäjään presidentti Niinistö ja muut johtajamme ovat osoittaneet, että YK:n periaatteet kaikkien kansojen samanarvoisuudesta eivät enää pidä paikkaansa. Suomi on alkanut suhtautua lähimpään naapuriinsa kuin alempiarvoiseen kansaan, jonka tarpeet ja toiveet eivät ole yhtä merkittävät kuin Suomen ja Suomelle valittujen liittolaisten toiveet.

Siirtomaaisäntien tavoin alusmaiden valtaaminen edellyttää aseellista voimaa. Ilman sotilaallista miehitystä Saksan, Hollannin, Ranskan, Espanjan, Portugalin jne alistamat kansat eivät olisi alistuneet.

Nyt USA:lla,  Saksalla ja muilla EU-mailla on uudet siirtomaat Balkanilla. NATO-jäsenyydellä tai NATO-miehityksellä ei ole eroa. Balkanilla Serbia on alistettu siirtomaan asemaan ja sen maakunta Kosovo on sekä USA:n sotilastukikohdan maaperänä, että NATO:n miehitysvallan suojelemana ensimmäinen eurooppalainen väkivaltaan tukeutuva mafia-valtio. 

NATO luo edellytykset natsismin paluulle Eurooppaan. Kroatia, Baltian maat ja Länsi-Ukraina nostavat natsi-menneisyytensä kunniakkaaseen asemaan. Suomi vielä horjuu, mutta ei ole käsitellyt natsiliittolaisuutensa merkitystä nykyisin nähtävään humanismin puuteeseen ja fasististen järjestöjen tukemiseensa, jopa tasavallan presidentin puolison toimesta.

Suomen johdon ilkeämielisyys, alentuvuus Venäjää kohtaan näyttäytyy kaikkien USA:n ja NATO-EU:n lavastusten myötäilyssä ja hyväksymisessä. Missä ovat "Novitchok-myrkytetyt Skripalit", todisteet Navalnyn myrkytyksestä, Racakin uhreja koskevat oikeuslääkäreiden salatut lausunnot, Malesialaiskoneen alasampumiseen liittyvät kadonneet ukrainalaisia koskevat rikostodisteet, Ghoutan kaasuiskun MIT:n todisteet siitä, että Syyrian hallitus ei ollut niiden takana vaan kapinalliset, Ukrainan väkivaltaisen vallankaappauksen tarkka-ampujien kouluttajat ja rahoittajat?

Suomi on myötäillyt kaikkia lueteltuja valheita, ollakseen USA:n ja NATO-EUn suosiossa. Psykopatia on vaikesti parannettavissa.

Suomessa vallitsi Kekkosen presidenttikausilla kyky empatiaan, alistettujen kansojen ja ihmisryhmien auttamiseen ja YK:n periaatteiden noudattamiseen.

Nykyisin YK:n periaatteet on korvattu rikollisen mielen peittävällä "sopimusvaraisella demokraattisten maiden yhteistyöllä", jonka johtaja USA on v. 2000 hylännyt kansainvälisten lakien noudattamisen ja vaatinut sotilasliitto NATOn laajentamista Venäjän rajoille ja Venäjän pääsyn estämistä Itämerelle. Mitä tämä on muuta kuin psykopatiaa? Vakava luonnehäiriö.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: presidentti Niinistö, Ahtisaari, USA-johtoiset lavastukset, Racak, Navalny, Skripal, Ghouta, psykopatia ulkopolitiikassa