Yhteystiedot

Pirkko Turpeinen-Saari
Vanha Hangontie 10,
10620 Tammisaari
044-2030031
pirkko.turpeinen40@kolumbus.fi

Uutiset

2.6.2008Nyt voitte osallistua ajatuksiini myös näiden kotisivujeni välityksellä. Toivon keskustelua ja palautetta.Lue lisää »28.7.2014Puolan ja USA:n osuus Itä-Ukrainan väkivallassaLue lisää »1.7.2008Eläkeläisillekin oikeus vapaaseen liikkuvuuteen EUssaLue lisää »

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Blogin arkisto

HAARP Sodan käynti luonnonmullistusaseella

Tiistai 13.4.2010 klo 18.17 - Pirkko Turpeinen-Saari

Euroopan parlamentti on käsitellyt Pentagonin Alaskassa sijaitsevaa HAARP-asetta raportissaan ref.nr. A4-0005/99 otsikolla "Ympäristö, turvallisuus ja ulkopolitiikka". Tuolloinen komissaari Wahlström totesi 3.6.2003 HAARP: in olevan sotilaallinen ohjelma. Euroopan parlamentti luonnehti HAARP: ia asejärjestelmäksi, joka vahingoittaa ilmastoa ja jota pitkäaikaisen ympäristövaikutuksensa vuoksi tulisi valvoa riippumattoman kansainvälisen tahon toimesta.

Belfort-ryhmä, Greek Movement against Chemical Aerial Spraying ja The Capodistrias-Spinelli-Europe Initiative lähettivät Catherine Ashtonille avoimen kirjeen pyytäen hänen kannanottoaan HAARPIIN.

Kirjeessä kuvataan Euroopan Unionin  demokratiavajetta käyttämällä esimerkkinä komission puuttuvia toimenpiteitä köyhdytettyä uraania sisältävien aseiden kieltämisen suhteen, vaikka Euroopan parlamentin jäsenistä 94% vastustaa uraaniaseita.

Kirjeessä kuvataan elävästi Catherine Ashtonin kommentteja häneen kohdistettuihin arvosteluihin  koska hän ei kiirehtinyt Haitin maanjäristyksen uhreja katsomaan. Kirjeen kirjoittajat ymmärtävät, että mahdollisesti tahallaan aiheutetun maanjäristyksen seurausten lievittämiseen ylimitoitetun hyväntekeväisyys-tyyppisen huomion kiinnittäminen poliitikon taholta olisikin vähemmän tärkeää kuin maanjäristyksen syiden selvittäminen.

Huomattava yhdysvaltalainen tutkija ja maailmankuulu säteilyasiantuntija ja useiden kansainvälisten palkintojen saaja Dr.Rosalie Bertell, kuvaa kirjassaan "Planet Earth the Latest Weapon of War" niitä menetelmiä, joilla mm maapallon ilmakehän ominaisuuksiin puuttumalla sekä magneettikenttää manipuloimalla saadaan aikaan luonnonmullistuksia.Hänen mielestään näiden käyttämisen kutsumista turvallisuutta tuoviksi menetelmiksi on kuin katsoisi, että itsemurhapommittajaksi ryhtyminen lisäisi elinajan odotusta.

Suurin ongelma on siinä, että ionosfäärin manipuloinnin seurauksista kukaan ei voi tietää mitään. Maapallon elintärkeiden kerrosten muuttamisen seurausten luulisi kuuluvan kaikille eikä yhden valtion sotakoneella voi olla oikeutta vaikuttaa näin ratkaisevalla tavalla planeettamme kohtaloon.

Kun yksi valtio siirtyy sotimaan luonnonkatastrofeilla, joiden alkuperä on vain tekijöidensä tiedossa, muut lähtevät luonnollisesti mukaan samankaltaisilla menetelmillä. Bertellin mukaan HAARPin lisäksi on kehitetty ällistyttävän voimakkaita ja keskenään vaikuttavia laitoksia, joiden elektromagneettisten kenttien voimakkuus ylittää 60.000 kertaisesti maan oman magneettikentän voimakkuuden.

Hän arvostelee mm sitä, että HAARPin kehittäminen ja sillä aiheutetut muutokset ovat Pentagonin alaisuudessa eikä siviilitutkijoita ole konsultoitu. 

Kirje Ashtonille on kokonaisuudessaan Greek Movement against Chemical Aerial Spraying-järjestön sivulla ja HAARPista saa tietoa esimerkiksi HAARP weapons hakusanalla.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: tahallisesti aiheutetut maanjäristykset