Yhteystiedot

Pirkko Turpeinen-Saari
Vanha Hangontie 10, 10620 Tammisaari
044-2030031
pirkko.turpeinen40@kolumbus.fi

Uutiset

2.6.2008Nyt voitte osallistua ajatuksiini myös näiden kotisivujeni välityksellä. Toivon keskustelua ja palautetta.Lue lisää »28.7.2014Puolan ja USA:n osuus Itä-Ukrainan väkivallassaLue lisää »1.7.2008Eläkeläisillekin oikeus vapaaseen liikkuvuuteen EUssaLue lisää »

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Blogin arkisto

Ahtisaaren häpeä ja palestiinalaiset

Tiistai 28.10.2008 klo 16:47 - Pirkko Turpeinen-Saari


Englannin miehityspolitiikan ja juutalaisten aktiivisen laillisen ja laittoman maahanmuuttopolitiikan ja sodan seurauksena palestiinalaiset häädettiin kodeistaan ja ajettiin pakolaisleireihin ja maanpakoon jo 60 vuotta sitten. Siitä saakka jatkunut Palestiinan kansan syrjintä, kurjistaminen, kiduttaminen ja nöyryyttäminen on jatkunut koko maailman silmien alla. Sadat YK:n päätökset ovat edellyttäneet vähintään edes Palestiinan valtion perustamista tiettyjen jo alkuperäisesta YK:n päätöksestä lipsuttujen rajojen mukaisesti.

Nyt kun presidentti Martti Ahtisaari kertoo tuntevansa häpeää palestiinalaisten tilanteesta tekee mieli kysyä mitä presidentti teki ulkopolitiikan johtajan virassa ollessaan palestiinalaisten eteen. Mihin vetoomuksiin hän on yhtynyt, mitä tekoja tehnyt, että jonkinlainen inhimillisyys ja laillisuus kohtaisi Palestiinan kansaa.

Hiipii vain mieleen ajatus, että olisiko nyt mahtivaltioiden USA:n tai Ison Britannian politiikassa odotettavissa jokin sellainen palestiinalaisia kohtaava myönteisempi käänne, jota käännettä Ahtisaari tähänkin saakka juuri näitä suurvaltoja myötäilleenä toimijana voisi lähteä tukemaan.

 

Avainsanat: konjunktuuripolitiikka, myöhäisherännäisyys


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini