Yhteystiedot

Pirkko Turpeinen-Saari
Vanha Hangontie 10,
10620 Tammisaari
044-2030031
pirkko.turpeinen40@kolumbus.fi

Uutiset

2.6.2008Nyt voitte osallistua ajatuksiini myös näiden kotisivujeni välityksellä. Toivon keskustelua ja palautetta.Lue lisää »28.7.2014Puolan ja USA:n osuus Itä-Ukrainan väkivallassaLue lisää »1.7.2008Eläkeläisillekin oikeus vapaaseen liikkuvuuteen EUssaLue lisää »

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Blogin arkisto

TV 1 kannattaa joukkomurhaa?

Maanantai 29.12.2008 klo 22:39 - Pirkko Turpeinen-Saari


TV-1 salli Israelin suurlähettilään esittää valheita Hamasista ilman toimittajan kommentteja tai sitä että Palestiinan edustaja Suomessa olisi voinut korjata olennaiset väärät tiedot. Israelin suurlähettilään annettiin väittää, että Hamas ei ole palestiinalaisten johtaja antaen ymmärtää, että tämä puute antaa oikeuden tappaa sen jäsenet.

Hamas on puolue, joka voitti Palestiinalaisten demokraattiset vaalit. Tämän vaalivoiton perusteella Hamas ja Fatah muodostivat yhteishallituksen Ismail Hania Hamasista pääministerinä.

Rasistinen ilmaisu ja tietyn kansanosan murhaan yllyttäminen tai sen hyväksyminen on rikos.Tällaisen Hamasin jäsenten murhan oikeutettuna pitäminen demokraattisesti johdetussa yleisradiossa on käsittääkseni kiellettyä.

Israelin suurlähettiläs kuvasi Hamasin syöpäkasvaimeksi, joka tulee poistaa. Siis tappaa Hamasin jäsenet. Yleisradio tukee demokraattisesti valittujen kansanedustajien surmaamista! Voiko verihumalaisen terrorin ja propagandan välittäminen olla uutisjournalismia Suomessa? 

Perinteinen journalismi lähtee pyrkimyksestä totuudellisuuteen ja tasapuolisuuteen. Israelin suurlähettilään suodattamattomien lausuntojen välittäminen ilman kritiikkiä on kauempana näistä periaatteista kuin itä on lännestä.

Hallintoneuvoston tulisi heti ryhtyä tilanteen vaatimiin toimiin. Päätoimittajia on erotettu Suomessa paljon pienemmistäkin syistä.

Avainsanat: valehtelu, Israelin propaganda


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini