Yhteystiedot

Pirkko Turpeinen-Saari
Vanha Hangontie 10,
10620 Tammisaari
044-2030031
pirkko.turpeinen40@kolumbus.fi

Uutiset

2.6.2008Nyt voitte osallistua ajatuksiini myös näiden kotisivujeni välityksellä. Toivon keskustelua ja palautetta.Lue lisää »28.7.2014Puolan ja USA:n osuus Itä-Ukrainan väkivallassaLue lisää »1.7.2008Eläkeläisillekin oikeus vapaaseen liikkuvuuteen EUssaLue lisää »

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Blogin arkisto

Miksi presidentti hämmentää?

Perjantai 10.4.2020 klo 16.08 - Pirkko Turpeinen-Saari


Tasavalla presidentti on puuttunut korona-kriisin aikana hämmentävällä tavalla sisäpolitiikkaan. Hän on ehdottanut kriisi -nyrkin perustamista ja iltapäivälehtien mukaan puuttunut myös huoltovarmuuskeskuksen suojavälinehankintojen ongelmiin,

Mistä on kyse?

Tämän presidentin aikana turvallisuuskomitea ja huoltovarmuuskeskus ovat keskittyneet Venäjän -vastaiseen hybridisotaan. Presidentti on eduskunnan ulkopuolella sitouttanut Suomen NATO: n isäntämaasopimuksella – ei kansainvälisen oikeuden mukaiseen toimintaan – vaan sotilaalliseen ylivaltaan perustuvaan Yhdysvaltojen strategiaan.

Juuri tasavallan presidentin aloitteellisuuden pohjalta Suomen maaperälle on kutsuttu NATO- maiden hybridikeskus, jonka päävihollisia ovat Venäjä ja Kiina. Se antaa kansainvälisen ulottuvuuden huoltovarmuuskeskuksen rahoittamalle Mediapoolille, joka on Suomen valtamedian ja kustannustalojen ylläpitämä hybridisodan väline.

Suomen presidenteistä Martti Ahtisaari ja Sauli Niinistö ovat tukeneet Yhdysvaltojen johtamaa strategiaa, joka julkistettiin Bratislavan kokouksessa vuonna 2000. Kokous oli Yhdysvaltojen ulkoministeriön ja American Enterprise- instituutin järjestämä. Siinä USA vahvisti doktriinin (jota oli toteutettu jo hallituksenvaihdosyrityksissä Kiinassa 1989 ja Neuvostoliitossa 1990-luvulla sekä vihdoin Jugoslavian tuhoamisessa sekä laittomissa pommituksisa).

Doktriinissa ilmoitetaan USA:n olevan valmis siirtämään syrjään kansainvälisen oikeusjärjestelmän. Jos lainsäädäntö olisi esteenä USA:n tavoitteiden toteutumiselle, se eliminoitaisiin. Kosovon itsenäistämisprosessi oli määrä saattaa loppuun. Samoin tavoitteeksi asetettiin Serbian jättäminen Euroopan ulkopuolelle sekä Venäjän pääsyn estäminen Pietarista Suomenlahdelle ja sitä kautta Itämerelle.

Nämä uskomattomalta tuntuvat seikat eivät perustu kuulopuheisiin vaan paikalla olleen arvovaltaisen henkilön kuvaukseen. Hän on Saksan liittopäivien pitkäaikainen jäsen ja turvallisuuspoliittinen valtiosihteeri Willy Wimmer, joka toimi myös ETYJ:n varapuheenjohtajana juuri vuoteen 2000 saakka.

Tämä uusi maailmanjärjestys on ollut käytössä paitsi Jugoslavian hajottamisessa myös Libyassa, Irakissa, Ukrainassa ja Syyriassa. Mielivaltaiset epäinhimilliset talouspakotteet, joiden perusteena käytetään propagandaa, ovat murtamassa Iranin, Kuuban, Venezuelan ja Syyrian kansat.

Sotilaallinen miehitys Irakissa ja Afganistanissa on tuhonnut yhteiskunnat. Massiivinen propaganda ja vuosia kestävät hallitusten kaatamisoperaatiot, jotka Yhdysvaltojen "demokratia"-järjestöt rahoittavat, ovat tiedossa. Suomen mediapoolin Stubbin hallituksen propagandaan kouluttamat toimittajat eivät saa niistä kertoa.

Korona-viruksen leviäminen paljastaa Yhdysvaltojen doktriinin väkivaltaiet kasvot. Yhdysvaltojen röyhkeä suojavarusteiden haaliminen asettaa muut hädänalaiseen asemaan, puhumattakaan Yhdysvaltojen jatkuvien sotien ja talouspakotteiden aiheuttamasta avuttomuudesta kohdemaissa muun muassa Iranissa, Syyriassa, Kuubassa, Irakissa, Venezuelassa, Afganistanissa ja Libyassa.

Suomen presidentit Urho Kekkonen ja Mauno Koivisto olivat rauhan, yhteistyön ja sovittelun puolella. Presidentti Koivisto kuvasi teoksen "Toisenlainen totuus Kosovosta" esipuheessa sitä kuinka hän vihasi NATO-propagandaa.

Nyt rauhan, yhteistyön ja sovittelun fraasit ovat osa näytelmää, jota esitetään Suomen kansalle, mutta jota kukaan ei ei voi kokea aidosti omakseen.

Tunnen surua. Vuodesta 1999 lähtien meidät suomalaiset on alistettu osallisiksi Yhdysvaltojen laittomuuksien puolella olevaan doktriiniin.Kulisseissa Suomea uitetaan osaksi asetelmaa, josta ei voi olla ylpeä. Valhetta seuraa toinen valhe ja Suomen hallitus pakotetaan osaksi todellisuutta, jota se ei ole ollut luomassa.

Avainsanat: presidentti Niinistö, Ahtisaari, korona-kriisi, huoltovarmuuskeskus, Yhdysvaltojen strategia


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini