Yhteystiedot

Pirkko Turpeinen-Saari
Vanha Hangontie 10,
10620 Tammisaari
044-2030031
pirkko.turpeinen40@kolumbus.fi

Uutiset

2.6.2008Nyt voitte osallistua ajatuksiini myös näiden kotisivujeni välityksellä. Toivon keskustelua ja palautetta.Lue lisää »28.7.2014Puolan ja USA:n osuus Itä-Ukrainan väkivallassaLue lisää »1.7.2008Eläkeläisillekin oikeus vapaaseen liikkuvuuteen EUssaLue lisää »

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Blogin arkisto

Kiina, Srebrenica ja Puola

Perjantai 17.7.2020 klo 14.12 - Pirkko Turpeinen-Saari



Helsingin Sanomien viime tiistain, (14.7.2020 )numero tarjosi jälleen osoituksen sen NATO-propagandan kattavuudesta. Lehti vahvistaa läntistä mielipidemuokkausta myös historiallisista asioista ikään kuin salaiset kansiot eivät olisi auenneet eikä tutkijoilla olisi jo pääsyä tapahtumien lähteille.

Olen tehnyt tieteellistä tutkimustyötä 60 vuoden ajan. Tieteellisen tiedon kerääminen ja sen annin kuvaaminen lukijoille on ollut tyydyttävää. Viimeisen kahdenkymmenen vuoden ajan olen keskittynyt Suomen poliitikkojen todellisuuteen vaikuttavaan tiedonvälitykseen, jossa valtakunnallisella päälehdellä Helsingin Sanomilla ja poliitikkojen valvomalla Yle:llä on keskeinen osuus.

Viime tiistaina kiinnitin huomioni kahteen artikkeliin: ”EU arkailee ja Kiina tekee mitä tahtoo”ja ”Tutkija: Puolan vaali herättää kysymyksiä” Lisänä vielä pääkirjoitus Srebrenicasta otsikolla ”Euroopan silmien edessä”.

Kiina-artikkelin toimittaja Pekka Mykkänen palaa tämän päivän tapahtumia pohjustaakseen vuoteen 1989, jolloin tapahtui ”Tianmenin aukion verilöyly, jossa Kiinan armeija surmasi jopa tuhansia mielenosoittajia Pekingissä kesäkuun alussa”, kirjoittaa Mykkänen.

Salauksesta vapautetut tiedot osoittavat opiskelijamielenosoitusten olleen CIA:n ja sen apujärjestöjen organisoimia ja täysin presidentin ja entisen CIA-johtajan George H.W.Bushin käsialaa. Yhdysvaltojen Kiinan suurlähettiläs James R.Lilley toimitti eteenpäin provosoivia ”tietoja” tuhansista uhreista. Chilen suurlähettiläs vaimoineen oli aukiolla paikan päällä antaen tarkan kuvauksen siitä, mitä alueella tapahtui. ”Kukaan ei tullut ammutuksi, lähikaduilta kuului laukauksia, mutta mitään joukkomurhaa ei tapahtunut”.

Kysyn, pitäisikö uskoa Mykkästä?

Presidentin pojan George W. Bushin tultua presidentiksi, hän määräsi salattavaksi kaikki tiedot, jotka koskivat hänen isänsä toimia Puolassa, Neuvostoliitossa ja Jugoslavian hajottamisen valmisteluissa.

F.William Engdahlin teoksessa Manifest Destiny;Democracy as Cognitive Dissonance, faktat lähteineen ovat erinomaisesti kuvattuina.

Srebrenica toistuu Helsingin Sanomien ja Yle:n jutuissa toistuvasti juuri niin kuin NATO-maat sen haluavat esitettävän.

Pääkirjoituksessaan lehti kuvaa: ”Euroopan lähihistorian mustin piste sijaitsee itäisessä Bosniassa ja Herzegovinassa Srebrenican kaupungissa. Bosnian serbijoukot murhasivat Srebrenicassa 25 vuotta sitten yli 8000 miestä ja poikaa muun maailman silmien edessä.”

”Srebrenican joukkomurha on yhä vakava muistutus siitä, mihin etninen nationalismi ja rasismi voivat johtaa”, lehti jatkaa.

Valitettavasti Helsingin Sanomien kirjoitukset Srebrenicasta eivät ole totta.

Presidentti Bill Clinton tilasi myytin ”Srebrenicasta” jo kaksi vuotta ennen aikaa, jolloin Bosnian serbi -armeija otti kaupungin haltuunsa käytännössä ilman taisteluita. Teoksessani Lahtari, Punikki ja Teurastaja kuvaan tieteellisiin tutkimuksiin perustuvat tiedot tapahtumista.

Jos Helsingin Sanomat kirjoittaisi serbien toisesta holokaustista, joka tapahtui 1990-luvulla, olisin kiinnostunut, sillä silloin lehti paneutuisi tosiasioihin.

Serbien ensimmäisen holokaustin aikana 1941 – 44 heitä varten oli fasistisessa Kroatiassa pystytetty 17 keskitysleiriä, joista Jasenovac oli Euroopan toiseksi suurin leiri Auschwitzin jälkeen.

Jotta serbien vastustus Jugoslavian liittovaltion ulkopuolelta tapahtuvaa hajottamista vastaan voitaisiin murtaa, EU ja varsinkin sen NATO-maat Yhdysvaltojen rinnalla aloittivat serbien demonisoinnin, kuten 1941.

”Serbit ovat lapsenmurhaajia, raiskaajia, lukutaidottomia jälkeenjääneitä, hyökkääjiä ja teurastajia.” (Joe Biden, yhdysvaltalainen senaattori ja myöhemmin varapresidentti ja nyt presidentti ehdokas, 1992)

”Serbit on saatava polvilleen.” (Klaus Kinkel, Saksan ulkoministeri, 1992)

”Pysäyttäkää serbit. Välittömästi. Ainiaaksi.” (Margaret Thatcher, Iso-Britannian entinen pääministeri, 1994)

”Rukoilen, että Taivaan tuli räjähtää serbien niskaan.” (Isä Pierre, tunnettu ranskalainen pappi, maineeltaan humanisti, 1995)

”Serbejä pitää pommittaa.” (Paavi Johannes Paavali II)

”Serbit ovat kansa vailla lakia ja uskontoa. Se on rikollisten ja terroristien kansakunta.” (Jaques Cirac, Ranskan presidentti, 1995)

”Serbit eivät ole oikein fiksuja… serbilapset eivät enää naura.” (Laurence Eagleburger, entinen Yhdysvaltojen ulkoministeri)

”Antakaa serbien hukkua omaan löyhkäänsä.” (Helmut Kohl, Saksan liittokansleri, 1998)

”Sota serbejä vastaan ei ole pelkästään sotilaallinen konflikti. Se on sota hyvän ja pahan välillä, barbarismin ja sivistyksen välillä.” (Tony Blair, Iso-Britannian pääministeri, 1999)

Srebrenica-myytillä pyrittiin painamaan pimentoon serbejä kohtaan suoritettu todellinen kansanmurha, ”Operaatio myrsky, ”jossa Kroatian serbiväestö ajettiin USA:n valmentaman Kroatian armeijan pommeilla ja tykkitulella kodeistaan. Serbien kohtalo Srebrenicaa ympäröivissä kylissä muslimijoukkojen vainoissa ja tuhopoltoissa muistutti etnistä puhdistusta.Kansanmurha jatkuu nyt Kosovossa.

Srebrenicasta on satoja tieteellisiä tutkimuksia ja koottuna tiiliskivimäisiä kirjoja. Suomen valtamedia pysyy NATO:n uskollisena liittolaisena, tieteellistä totuutta halveksuen.

Kolmas, ehkä vain hymähdyksen aiheuttanut artikkeli koski Puolan vaaleja.
Helsingin Sanomat ei ole osoittanut tietävänsä mitään Puolan kehityksestä CIA:n valvonnassa 1980- 1990-luvuilla. Samalla tavalla kuin Jugoslavian hajottamisessa myös Puolan kohdalla USA:n ja EU-maiden tavoitteena oli yksityistäminen. F.William Engdahlin teos valottaa asiaa erinomaisesti.

Mikä minussa aiheutti hymähdyksen? Se, että saksalaiset omistavat suurimmat Puolan sanomalehdet. Värivallankumouksilla valloitetut maat pidetään aisoissa tiedonvälityksen ja sotilaallisen voiman avulla. Eikö media saanut aikaan presidentin vaihdosta Puolassa?

Meillä presidentti valitaan Sanoma OY:n, Yle:n ja NATO:n avulla. Siitä jokainen voi päätellä kuinka kauan NATO:a miellyttävää maailmankuvaa meille tarjotaan.

Avainsanat: Helsingin Sanomat, CIA, värivallankumoukset, Kiina, Srebrenica, Puola, holokausti, demonisointi


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini