Yhteystiedot

Pirkko Turpeinen-Saari
Vanha Hangontie 10,
10620 Tammisaari
044-2030031
pirkko.turpeinen40@kolumbus.fi

Uutiset

2.6.2008Nyt voitte osallistua ajatuksiini myös näiden kotisivujeni välityksellä. Toivon keskustelua ja palautetta.Lue lisää »28.7.2014Puolan ja USA:n osuus Itä-Ukrainan väkivallassaLue lisää »1.7.2008Eläkeläisillekin oikeus vapaaseen liikkuvuuteen EUssaLue lisää »

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Blogin arkisto

Ihmisen pahuudelleko ei voi mitään??

Maanantai 17.11.2008 klo 11.44 - Pirkko Turpeinen-Saari


arvostettu ja hänen tietorikkautensa olisi otettu myönteisesti vastaan.

Suomalainen media nostaa pahuuden ja väkivallan yksilössä olevaksi ongelmaksi jota usein vielä pidetään synnynnäisenä.Tällainen täydellinen humanismin puute ja hyvyyden merkityksen vähättely ovat nuoria vaurioittavia ja toivottomuutta herättäviä tekijöitä.

Vuosia rikoksia tehneitä nuoria hoitaneena voin sanoa, että nuoria suurempia rikollisia ovat ne " Arvolehdet", jotka muuttavat valheen todeksi ja totuuden valheeksi. Kirjoittajat ja ohjelmantekijät ovat aikuisia, jotka saavat työstään rahaa palkkana tai osakkeina.Väkivaltavideoiden tekijät, rahapelien tuottajat,sotilaalliseen varustautumiseen keskittyjät ovat neuroosiensa vankeja, joissa omaa turvattomuuden tunnetta hoidetaan silmittömällä rahankeruulla piittaamatta sen hinnasta mielenterveyden ongelmina ja riippuvuuksina.

Suomalainen yhteiskunta on mielenterveyden vaalimisessa kulttuurinen ja hoidollinen takapajula. Rakkaudettomuus ja välinpitämättömyys johtaa piittaamattomuuteen kaikkein herkimmistä yksilöistä. Neurologian saralla ylvästellään kypsässä iässä olevien aikuisten aivoveritulppien liuotushoitojen maailmanennätyksessä mutta yhtä nopeata hoitoa edellyttävässä nuorten psykoosien hoidossa nuoret jätetään kuukausiksi jonoon kroonistumaan.

Avainsanat: suomalainen media, pahuuden yksilöiminen, yhteisön pahuus


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini