Yhteystiedot

Pirkko Turpeinen-Saari
Vanha Hangontie 10,
10620 Tammisaari
044-2030031
pirkko.turpeinen40@kolumbus.fi

Uutiset

2.6.2008Nyt voitte osallistua ajatuksiini myös näiden kotisivujeni välityksellä. Toivon keskustelua ja palautetta.Lue lisää »28.7.2014Puolan ja USA:n osuus Itä-Ukrainan väkivallassaLue lisää »1.7.2008Eläkeläisillekin oikeus vapaaseen liikkuvuuteen EUssaLue lisää »

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Blogin arkisto

Israel haastettava kansainväliseen rikostuomioistuimeen sotarikoksistaan

Tiistai 13.1.2009 klo 15.26 - Pirkko Turpeinen-Saari


Kansainvälisen lain asiantuntijat osoittavat jälleen tämänkin Israelin sodan aikana useita sotarikoksiksi luokiteltavia tekoja, joista se on vihdoin saatava vastuuseen.

Israel on terrorisoinut Gazaa viimeisen puolentoista vuoden aikana estäen kaiken liikkumisen Gazasta meritse, maitse tai ilmateitse. Jatkuva pula rakennustarvikkeista, ruoasta, sairaalatarvikkeista ja lääkkeistä on aiheuttanut lukuisia ennenaikaisia kuolemia sairauksiin, jotka normaalioloissa voitaisiin parantaa.

Tähän hermeettisesti sullottuun tilaan on ahdettu 1,5 miljoonaa puolustuskyvytöntä Gazalaista, joita on pommitettu 16 päivää ja jotka eivät pääse pakenemaan mihinkään.Katsoin viime yönä Aljazeera TV kanavan välittämiä kuvia Gazasta. Koko taivas oli tuli- ja savumerenä Israelin fosforipommien levittäessä savua kaikkialle.Myrkyllistä kaasua ei pääse pakoon kukaan.Se polttaa ihon syvälle. Israelin sotilailla on luonnollisesti kaasunaamarit ja suojaava vaatetus.Taustalla kuului minaareteista kuuluvat lauseet ja kukon kieunta.

Laittomien aseiden käyttö siviilejä vastaan, sairaankuljetusautojen pääsyn estäminen haavoittuneita hakemaan, tiettyyn rakennukseen kerättyjen 100 siviilin tahallinen pommittaminen, pienten lasten pitäminen ilman ruokaa ja juomaa kuolleitten omaisten vierellä päiväkausia ilman apua ovat vain muutamia esimerkkejä kammottavista rikoksista.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini