Yhteystiedot

Pirkko Turpeinen-Saari
Merikorttikuja 4.B.41 00960 Helsinki
044-2030031
pirkko.turpeinen40@kolumbus.fi

Uutiset

2.6.2008Nyt voitte osallistua ajatuksiini myös näiden kotisivujeni välityksellä. Toivon keskustelua ja palautetta.Lue lisää »28.7.2014Puolan ja USA:n osuus Itä-Ukrainan väkivallassaLue lisää »1.7.2008Eläkeläisillekin oikeus vapaaseen liikkuvuuteen EUssaLue lisää »

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Blogin arkisto

Valepuvussa presidentiksi

Perjantai 3.2.2012 klo 11:47 - Pirkko Turpeinen-Saari


Olen katsonut Sauli Niinistön vaalikampanjaa kuin näytelmää. Roolivaatteet vaihtuvat tiuhaan. Osa suomalaisista luulee, että satu on totta.

Esiintyminen Walkers-kahvilassa tai Hurstin asunnottomille ja syrjäytyneille tarkoitettujen ihmisten sopan jakajana mietityttää. Eikö Niinistön rinnassa tunnu miltään jakaa keittoa köyhille kun samaan aikaan tietää, että on itse ollut aiheuttamassa näiden ihmisten köyhyyden ja syrjäytymisen. Todellinen auttaminen tai syrjäyttäminen tapahtuvat maan hallituksessa ja eduskunnassa.

Niinistön iskulause: hyvän tekeminen on hyvä, kumisee onttouttaan.

Niinistö sanoi vaaliohjelmassa jakavansa kokoomuksen arvot.

Aidompaa hyvän tekemistä olisi se, jos Niinistö julkisesti sanoisi puolueelleen, että sen tulisi palauttaa edellisessä hallituksessa city-kepulaisten kanssa tekemänsä varakkaiden veronalenukset. Onhan summa lähes 7 miljardia. Jos varakkaiden veronalennus, jota moni ei ole lainkaan huomannut, niin vähän se varakkuudessa tuntui, otettaisiin takaisin, mitään leikkauksia hyvinvointipalveluissa ei tarvitsisi tehdä.

Toinen Niinistön kriittinen lausunto voisi kohdistua kokoomuksen ajamiin veroparatiisien parempaa hyödyntämistä ja veronkiertoa edistäviin lakeihin. Tällaista ei ole kuultu. Päinvastoin. Kun viimeisessä TV1:n vaaliohjelmassa Haavisto kritisoi veroparatiiseja ja vaati veronkierron estämistä, Niinistö pysyi vaiti, ilme umpimielisenä.

Kokoomuksen arvopohjan mukaista aitoa toimintaa olisi se, että Niinistö tarjoaisi sampanjat Suomalaisella klubilla liituraitatukijoilleen eikä menisi tekemään hyväntekeväisyyttä, joka alistaa ja nöyryyttää sen kohteeksi pakotettuja kansalaisia. 

Niinistön valepuvun räätälöinyt mainostoimisto teki hänestä edellisellä kerralla työväen presidenttiä. Nyt hänestä on tehty köyhien presidentti.

Avainsanat: Niinistö, kokoomus, epärehellisyys, näytelmä


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini