Yhteystiedot

Pirkko Turpeinen-Saari
Vanha Hangontie 10,
10620 Tammisaari
044-2030031
pirkko.turpeinen40@kolumbus.fi

Uutiset

2.6.2008Nyt voitte osallistua ajatuksiini myös näiden kotisivujeni välityksellä. Toivon keskustelua ja palautetta.Lue lisää »28.7.2014Puolan ja USA:n osuus Itä-Ukrainan väkivallassaLue lisää »1.7.2008Eläkeläisillekin oikeus vapaaseen liikkuvuuteen EUssaLue lisää »

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Blogin arkisto

Mariupol ja Malesialaiskone, CIA ja provokaatiot

Keskiviikko 4.2.2015 klo 10.37 - Pirkko Turpeinen-Saari


Suomen poliitikkojen enemmistö ja suurin osa EU-poliitikoista eivät tiedä mitään Yhdysvaltojen, CIA:n ja MPRI:n (yhdysvaltalaisten kenraalien yksityisyrityksen)toimista Ukrainassa. He joko eivät tiedä tai eivät poliittisista syistä halua käsitellä sitä.

Olen kasvanut perheessä, jossa tieteellisen tutkimuksen arvostuksen ilmapiiri oli aina läsnä. Itse olen tehnyt tieteellistä tutkimusta kliinisen työni rinnalla koko elämäni ajan. Siksi itselleni on luontevaa ottaa selvää asioista mieluummin kuin uskoa poliittista propagandaa.

Olen joutunut tutkimaan syvällisesti Jugoslavian hajoittamista, tieteellisellä tarkkuudella. Viime päivinä ICJ annettua päätöksen  alueen kansanmurhasyyytöksiin,  tiedotusvälineet ovat toistaneet sitä samaa propagandaa, joka muovasi käsityksiä Jugoslavian sodista koko 1990-luvun ajan. Todella masentavaa.

Sama propaganda toistuu nyt Ukrainan asioissa. Presidentti Obamalta lipsahti viimein totuus siitä, että Yhdysvallat oli osallisena väkivaltaiseen vallankaappaukseen Ukrainassa. Totuutta etsivät ovat tienneet sen koko ajan. CIA:n osuus on ollut tiedossa samoin eräässä Obaman sivulauseessa paljastui jo viime keväänä kuinka MPRI kouluttaa fasistisin tunnuksin varustettuja palkka-armeijoita.

Samana päivänä kun Malesialaiskone ammuttiin alas Suomessa levitettiin uutista "Putin ampui alas Malesialaiskoneen". Samalla tavalla Bosnian sodan aikana kun muslimi jihadistit tappoivat kranaatti-iskussa Sarajevon Markale torilla 67 ihmistä (serbejä ja muslimeja)serbit julistettiin välittömästi syypäiksi. Tutkijalautakunta päätyi toiseen tulokseen, jopa lordi David Owen kirjoittaa teoksessään Balkan Odyssey kuinka teko oli muslimien suorittama. Totuudella ei ollut mitään merkitystä. NATO-pommitukset, joita USA oli kaiken aikaa halunnut saivat legitimiteetin propagandasta.

Samoin valheellinen Srebrenica myytti, jonka ICJ julisti kansamurhaksi, on ollut keskeinen provokaatio Balkanin sotien mustan muuttamisessa valkoiseksi. Saksan ja USA:n valtapolitiikka omien etujensa ajamiseksi johti kansanryhmien ajautumiseen toisiaan vastaan. Toisen maailmansodan aikaisen serbien holokaustin kieltäminen on osa tätä kokonaisuutta. Tulen käsittelemään Srebrenicaa syvällisesti tieteelliseltä pohjalta, kunhan saan työni tehtyä.

Provokaation tehtävänä on synnyttää kaaos, jota käytetään välittömästi vastapuolen leimaamiseen, jotta "kansainvälinen yhteisö" regoisi provokaattorin toivomalla tavalla. Mariupolin isku sattoi olla myös provokaatio. Mariupolin ympärillä oleva alue oli 180 asteen laajuisesti eli kokonaan Ukrainan hallituksen joukkojen hallussa. Siten ammuksen tulosuunnalla ei ollut muuta merkitystä kuin  se, että kapinalliset olivat sillä ilmansuunnalla myös, mutta toivottoman kaukana. Ei ole minkään todennäköisyyden valossa mahdotonta etteikö hallituksen joukot tai heitä tukevat provokaattorit olisi tehneet iskua siltä ilmansuunnalta saadakseen kansainvälisen yleisön uskomaan tekoa kapinallisten tekemäksi. Väärällä tiedolla synnytetään YK:ta myöten tarve toimia provokaattoreiden toivomalla tavalla. Näin kävi Jugoslavian hajottamissodissa yhtenään.

On valitettavaa, että NATO-vaikutteinen poliittinen ilmapiiri EU: ssa värittää voimakkaasti myös  Suomen vasemmistopuolueiden kannanottoja. Liisa Jaakonsaari on valitettavasti NATO:n kannattaja eikä siten käsittääkseni edusta demareiden virallisia puoluekokous-linjauksia. Saksan Linke-puolueen varapuheenjohtaja Wagenknecht on esittänyt erinomaisen linjauksen kritisoidessaan liittopäiväpuheessaan Angela Merkeliä.

Ne EU-maat, jotka ovat ottaneet alueelleen Yhdysvaltojen salaisia kidutusvankiloita, ovat luonnollisesti myös EU:ssa Yhdysvaltojen suurvaltapolitiikan käskyläisiä. Baltian maat ja Puola ovat alttiita olemaan näkemättä fasistisen väkivallan luonnollisutta Ukrainassa. NATO-jäsen Tanska lähti innolla laittomaan Irakin sotaan Yhdysvaltojen rinnalla. Ruotsi on aina ollut Yhdysvaltojen salaisten palvelujen liittolainen vaikka ei olekaan NATO:n jäsen.NATO-jäsenyys on tuonut Euroopan unionin osaksi USA:n voimapolitiikkaa, jonka yhdysvaltalaiset edistykselliset julkaisut nimeävät jatkuvan sodan politiikaksi, jonka ytimessä ovat yksityiset palkka-armeijat, joiden elämäntehtävä on tuottaa tehokasta sotatoimintaa. Mitä enemmän sotia sitä suuremmat tuotot on jaettavissa.

Avainsanat: USA:n palkka-armeijat, USA:n jatkuvan sodan doktriiniprovokaatiot, CIA, Mariupolin raketti, Malesialaiskoneen alasampuminen, Markale torin kranaatti-isku,


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini