Yhteystiedot

Pirkko Turpeinen-Saari
Vanha Hangontie 10,
10620 Tammisaari
044-2030031
pirkko.turpeinen40@kolumbus.fi

Uutiset

2.6.2008Nyt voitte osallistua ajatuksiini myös näiden kotisivujeni välityksellä. Toivon keskustelua ja palautetta.Lue lisää »28.7.2014Puolan ja USA:n osuus Itä-Ukrainan väkivallassaLue lisää »1.7.2008Eläkeläisillekin oikeus vapaaseen liikkuvuuteen EUssaLue lisää »

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Blogin arkisto

Suomalaiset elävät harhamaailmassa

Maanantai 22.10.2018 klo 16.23 - Pirkko Turpeinen-Saari


Olen viettänyt kahden viikon loman Syrakusassa. Mieleeni on tullut kuinka harhaisessa maailmassa suomalaiset, jotka saavat tietonsa valtamediasta, joutuvat elämään.

Toisesta maailmansodasta lähtien Yhdysvallat on johtanut maailmaa väkivallalla. Täällä Sisiliassa, jossa nyt kirjoitan, teurastettiin vappuna 1947 Portella della Ginestrassa konekiväreillä 11 kommunistia ja haavoitettiin 65 kulkueeseen osallistunutta, myös naisia ja lapsia. Mielenosoittajia, jotka saapuivat puisissa rattaissa, kävellen ja juhlatunnelman vallassa, heitettiin myös käsikranaateilla.

Presidentti Trumanin ulkoministeri Marshall oli kirjoittanut USA:n suurlähettiläälle Roomassa, että kommunisteja ei saa päästää Italian hallitukseen. Italia on kommunismin vastaisen taistelun eturintamassa.

Vietnamin, Laosin, Indonesian valikoitujen ihmisryhmien tuhoamista on seurannut viime vuosikymmenten Jugoslavia, Irak, Afganistan, Libya, Syyria, Ukraina. Kaikkialla on kyse ahneudesta. Entiset siirtomaavallat Iso-Britannia, Ranska ja Saksa etunenässä ovat osallistuneet USA:n tuholaistoimintaan, silloin kun on ollut kysymys öljystä tai muista halutuinta hyödykkeistä, varsinkin sotilaallisesta vallasta, jonka avulla anastukset voidaan toteuttaa.

Valtamedia on myötäelänyt tätä tuholaistoimintaa ja selittänyt kaiken parhain päin.

Olen perehtynyt tarkasti Jugoslavian hajottamisprosessiin. Tulen kuvaamaan sitä myös seuraavassa kirjassani Kosovon osalta. USA ja NATO eivät päässeet täysin päämääriinsä pommitusten avulla. Siksi USA/CIA valmisteli vaalien kaappauksen saadakseen presidentti Milosevicin pois vallasta. 

Otpor järjestö yhteistyössä CIA:n ja nk USA:n demokratiajärjestöjen rahoituksen tukemana verkostoitui aktivistien kanssa. Mielenosoituksia organisoitiin ja Milosevic'in vastaisia tarroja painettiin useita miljoonia, jotka levitettiin ympäri Serbiaa. CNN TV-kanavalle osoitettiin mielenosoitusten eri vaiheissa sopivat paikat "vaikutuksen" tekemiseksi paitsi Serbiassa, myös globaalisti.

Olen blogeissaan vuodelta 2014 kuvannut Ukrainan CIA:n tukemaan vallankaappaukseen liittyvää Otporin toimintaa.

USA käytti samaa kaavaa kaikissa "värivallankumouksissä" Georgiassa, Ukrainassa, Tunisiassa, Egyptissä, Syyriassa jne. Arabimaissa, Bosniassa ja Tsetseniassa USA käytti jihadisteja vallankaappausten välineinä. Muslimiveljeskunnan valtaan auttaminen toteutui niin Tunisiassa kuin Egyptissä. Libyassa tarvittiin Gaddafin tappaminen, jota Hillary Clinton piti saavutuksenaan.

On mielenkiintoista kuinka Yhdysvaltoja, Saksaa, Ranskaa ja Iso-Britanniaa ei häiritse se, että jihadisteja ja neo-natseja kytketään välineenä päämäärien (öljyn ja kaasun sekä muiden haluttujen tuotteiden) saavuttamiseen. USA:n valtaan saattama Mohamed Mursi määräsi Sharia lain vaikuttamaan ohi muun Egyptin lainsäädännön samoin Bosnian presidentti Izetbegovic vaati Islamin valtaa Bosniaan.

Jokainen valtio, joka pyrkii ajamaan demokratiaa ja vastustaa Yhdysvaltojen ylivaltaa on joutunut väkivallan kohteeksi. Gaddafi pyrki ohittamaan dollarin ylivallan ja ajoi Pan-Afrikan liittoa. Syyrian presidentti Bashar al Assad suunnitteli yhdessä Iranin ja Irakin kanssa öljyputkea Iranista Irakin kautta Syyriaan. Tämä ei sopinut Saudi-Arabialle eikä Yhdysvalloille, minkä seurauksena Yhdysvallat ja Saudi-Arabia, ISIS-terroristiryhmän avulla aloitti sodan Assadin Syyriaa vastaan. Sekulaarinen Assad ja Gaddaf olivat demokraatteja verrattuna USA:n Saksan , Ranskan ja Iso-Britannian tukemiin muslimiveljeskunnan edustajiin.

Ei Syyrian sota mistään valtamedian hellimistä mielenosoituksista ja niiden tukahduttamisesta alkanut. Sotien aloittaminen on raakaa valtapeliä, jossa Yhdysvallat ja sen NATO-liittolaiset kahmivat itselleen mitä haluavat.

Suomen poliittinen johto on lähettänyt 100 suomalaista toimittajaa ja virkamiestä NATO-propagandakoulutukseen Harvardiin. Suomen kansalle ei ole kerrottu keitä nämä henkilöt ovat, joiden tehtäväksi on annettu Yhdysvaltojen/NATO:n todellisuuden levittäminen oikeana totuutena.

Kuten yllä olen pyrkinyt osoittamaan ja tulevissa blogeissani ja teoksissani kirjoittamaan, totuus on toisenlainen kuin meidän halutaan uskovan. 

Eri valtioiden vaaleihin ja hallituksen vaihdoksiin viime vuosikymmenten aikana on vaikuttanut Yhdysvallat ja vaikuttaminen on ollut todella taitavaa ja siihen on käytetty miljardeja. (Ukrainassa pelkästään Yhdysvaltojen edustajan mukaan 5 miljardia)

Suomen puolueiden on herättävä kertomaan ketkä ovat osallistuneet Harvardin koulutukseen ja miten puolueet ovat aikoneet rakentaa vastarintaa Yhdysvaltojen vaaleihin vaikuttamista vastaan. Kansalle on kerrottava totuus maailman asioista. Suomen on itsenäistyttyä.

Avainsanat: NATO-Hesari, NATO-Yle, propaganda, vaaleihin sekaantuminen ja värivallankumoukset


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini