Yhteystiedot

Pirkko Turpeinen-Saari
Vanha Hangontie 10,
10620 Tammisaari
044-2030031
pirkko.turpeinen40@kolumbus.fi

Uutiset

2.6.2008Nyt voitte osallistua ajatuksiini myös näiden kotisivujeni välityksellä. Toivon keskustelua ja palautetta.Lue lisää »28.7.2014Puolan ja USA:n osuus Itä-Ukrainan väkivallassaLue lisää »1.7.2008Eläkeläisillekin oikeus vapaaseen liikkuvuuteen EUssaLue lisää »

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Blogin arkisto

Suomalaista aivopesua

Lauantai 27.10.2018 klo 15.36 - Pirkko Turpeinen-Saari


Olin kaksi viikkoa ulkomailla suomalaisen aivopesun saavuttamattomissa. Nyt suomalaisten lehti/kustannustalojen Mediapoolin ja Huoltovarmuuskeskusken totaalinen valta  mielenmaailmaan tuntuu kuristavana.

Mediapooliin kuuluvien kustantajien(Sanoma, Alma media, Yle, MTV, Otava etc) toimesta -työväenlehtien käytännössä kadottua- Suomen oikeistolaiset sanomalehdet, tv -kanavat, kirjakustannusala, kirjakaupat muodostavat monopolin, joka asettaa kirjoitusten ja ohjelmien sisällöille ehdot. Mediapooli toimii tiiviissä yhteistyössä NATO:n siviilialueeseen kohdistettavan propagandan ja käytäntöjen toteuttamiseksi.

Samanlainen valtioneuvoston, armeijan ja median vakoilu- ja propagandaorganisaatio VIA/SAT vaikutti sodan aikana 1940-luvulla. Järjestö ulotti vakoilu- ja mielipiteenmuokkausorganisaationsa Suomen pienimpiinkin kyliin.

Mediapoolin edustama Suomi on sodassa Venäjää vastaan. Stubbin ja Sipilän hallitukset ovat vastuussa siitä, että valtioneuvosto on toiminut tiiviissä yhteistyössä NATO-jäsenyyteen sitoutuneen tiedonvälityksen kanssa. Stubbin hallituksen aikana Suomi sidottiin NATO:n isäntämaasopimukseen ja Harvardin yliopistoon lähetettiin 100 suomalaista toimijaa koulutettaviksi "Venäjän hybridisotaa vastaan", mikä tosiasiassa tarkoittaa valmiutta Yhdysvaltojen edellyttämän maailmankuvan levittämiseen.

Suomea ei ole vielä läpeensä ehditty tuhota pääministeri Sipilänkään yksityistämistoimilla.  Vauhti on kuitenkin hurja. Suomessa on, kuten aikoinaan Neuvostoliitossa, Jugoslaviassa ja Ukrainassa, riittävästi korruptiolle alttiita johtajia, jotka mielellään auttavat toteuttamaan USA:n politiikan tarpeita, jotka ovat loputtomat.

Yhdysvallat antaa kuvan että se olisi edistämässä "demokratiaa" ympäri maailmaa. Noiden edistämistoimien välineinä toimivat lukuisat CIA:n pyrkimyksiä muistuttavat "valedemokratia"-organisaatiot. Niistä voi mainita National Endowment for Democracy (NED), International Republican Institute, National Democratic Institute, Center for International Private Enterprise, Solidarity Center, Freedom House, Open Society Foundation, United States Agency  for Development (USAID), Syrian White Helmets, International Crisis Group.

Näiden "valedemokratia" organisaatioiden avulla sopiville kansalaisjärjestöille ja nuorille uskotellaan heidän olevan mukana edistämässä demokratiaa maassaan kun toimilla pyritään tosiasiassa kyseisten valtioiden infrastruktuurin haltuunottoon USA-johtoisten yritysten hyväksi.

Miten aivopesu Suomessa toimii NATO:n ja Yhdysvaltojen maailmanvallan hyväksi?

Yhdysvaltojen entisen CIA-johtajan ja myöhemmän presidentti George H.W.Bushin suunnittelema ja CIA-työtovereiden ja Harvard-kavereidensa Larry Summersin ja Jeffrey Sachsin kanssa toteuttama Puolan, Neuvostoliiton ja Jugoslavian kommunistijohtoisten sosialististen maiden hajottaminen ja ryöstö salataan Suomen mediassa.

Puolan Solidaarisuus oli CIA:n tuote ja Lech Walesan Nobel-palkinto oli yhtä poliittinen kuin muutkin Nobelit. 

Neuvostoliiton maanpetokseen ja kansallisvarallisuuden ryöstöön ja varojen siirtoon länsimaisiin pankkeihin, Yhdysvaltojen hallintaan, syyllistyneet korruptoituneet venäläiset, kuten Horodkovski,nostetaan Suomen mediassa sankareiksi. Läpeensä korruptoitunut, alkoholisoitunut mafiatyylistä. "Jeltsinin perhettä" ylläpitänyt presidentti kuvataan suurena "demokraattina" vaikka kaikki mitä hän 10 vuoden aikana teki, tehtiin yhteistyössä CIA:n kanssa.

Käytännössä Jeltsinin demokratia oli Venäjän kansallisvarallisuuden ja suuryritysten siirtämistä pilkkahinnalla kansainvälisille suuryrityksille, kansan kurjistamista, kansantuotteen laskua, elinajan odotteen laskua ja sosiaalisen turvaverkon tuhoamista.

Nämä ulkomaille siirtyneet, maansa pettäneet rikolliset käyttävät nyt ryöstösaalistaan vaikuttaakseen Venäjän sisäisiin asioihin ja haitatakseen presidentti Putinin työtä maan nostamiseksi jälleen jaloilleen.

Lukiessani suomalaisten kansalaisjärjestöjen julkaisuja ja niiden välittämää todellisuutta kansainvälisistä asioista olen yllättynyt niiden Venäjä-vihamielisyydestä ja täydellisestä tietämättömyydestä edes Eurooppaa koskevista prosesseista.

Jugoslavian hajotuksen olen kuvannut teoksessani Lahtari, Punikki ja Teurastaja. Jotta Yhdysvallat NATO-maiden mutta myös Suomen tukemana pystyi tuhoamaan maan, se edellytti serbien demonisoimista. Nuo toisen maailmansodan holokaustin uhrit demonisoitiin ja tuhottiin toistamiseen, koska propaganda piti sitä oikeana. Jugoslavian osavaltiot putosivat USA:n ja NATO:n toimien seurauksena maailmantilaston 24:ltä sijalta kehitysmaiden tasolle.

George H.W.Bush tavoitteli myös kommunistijohtoisen Kiinan tuhoamista.Hän oli ollut USA:n lähettiläänä Kiinassa.Opiskelijamielenosoitukset olivat CIA:n kehittämiä.

Suomen valtioneuvoston ja Mediapoolin yhteistyö on saumatonta. Valtioneuvoston jäsenet eivät kerro kansainvälisistä tapahtumista rehellisesti koska he ovat NATO-maiden ryöstöpyrkimysten takana.

Suomen pankin pääjohtaja Erkki Liikanen varmuudella tiesi, että Kreikalle muiden maiden myöntämät "lainat" menivät suoraan Kreikan niitä näkemättä, Ranskan ja Saksan pankkien velkojen maksamiseen. Stubbin hallitus varmuudella tiesi USA:n,CIA:n ja EU:n osallisuudesta Ukrainan väkivaltaiseen vallankaappaukseen. Suomen laajentumiskomissaari, myöhemmin talouskomissaari Olli Rehn tiesi varmuudella, että hänen vastuullaan valmisteltu Ukrainan EU-lähentymissopimus oli ristiriidassa Ukrainan syvän riippuvuuden kanssa Venäjästä. EU-myönteinen presidentti Janukovits totesi syksyllä 2013, että liittymissopimus on liian kallis, joten se on ennenaikainen. Ukrainan kansa oli NATO-liittolaisuutta vastaan, mutta EU:n lähentymissopimuksessa sotilaalliset artiklat ovat ensimmäisiä.

Mediapooli on välittänyt Suomen kansalle paikkansa pitämätöntä tietoa Ukrainan vallankaappauksesta. Olen yksityiskohtaisesti kuvannut tapahtumia tieteellisiin lähteisiin vedoten vuosien 2013-2014 blogeissani.

Kun tulin kahden viikon poissaolon jälkeen Suomeen keskeytin Paulon-sellokilpailun katsomisen seuratakseni mitä NATO/Mediapooli näyttää Saudi-Arabian ja Iranin suhteista Yle:n ulkolinjassa. Yle käyttää runsaasti BBC:n dokumentteja, jotka useimmiten heijastelevat Iso-Britannian ulkopoliittista linjaa.

Ohjelma oli tilkkutäkki totuuksia ja puolitotuuksia mutta vaikutelmaksi annettiin jonkinlaista tieteellisyyttä.Ohjelmassa korostettiin sunnien ja shia-muslimien välistä sovittamatonta ristiriitaa sotien syinä. Öljyä ei muistaakseni mainittu.

Myös Jugoslavian hajottamissodissa Mediapoolin jäsenten uutisointi kuvasi vihanpidon kansanryhmien välillä sotien syynä. Kuitenkin CIA:n kellonsoittaja Robert Baer on kuvannut kuinka hänellä oli jo 1990 miljoonia dollareita käytössään kansallisten vastakkainasettelujen voimistamiseksi Sarajevossa. CIA:n edustajat kirjoittivat valmiita uutisia Sarajevon TV-asemille, joita uutistenlukija luki tietämättä lähdettä.

Sodan lopputuloksena oli Bosnian NATO-miehitys ja USA:n valtava sotilastukikohta Bondsteel Kosovossa, joka rakennettiin laittomasti miehitetylle Serbian maaperälle. 

Tosiasiassa Yhdysvaltojen ryöstösotien keskeisinä perusteina on halu saada haltuunsa kaikki maailman raaka-ainevarat sekä niiden kuljetusreitit joko korruptiolla tai sodalla. Syyrian sodan lähtökohtana oli Iranin, Irakin ja Syyrian suunnittelema öljynkuljetusreitti, jota Saudi-Arabia ja Yhdysvallat ei voinut sallia. 

Mediapooli esittää uskollisesti Syyrian sodan alkulähteenä mielenosoitusten väkivaltaista tukahduttamista. En ole nähnyt yhtäkään uutista, jossa Mediapooli olisi kertonut Syyrian olevan sekulaarinen maa, jossa henkilökortissa ei mainita uskonnosta mitään. Parlamentissa on useita puolueita, myös sosialistisia ja kommunistisia. Syyria on Lähi-Idän demokraattisin maa, joka on ottanut vastaan yli 1,5 miljoonaa USA:n Irakin sodan pakolaista sekä 0,5 miljoonaa palestiinalaista.

Suomen kansa saatetaan valtioneuvoston, Mediapoolin ja NATO:n hybridikekuksen yhteistyön seurauksena mielentilaan, jossa vallitsee suuri epätietoisuus siitä, mihin tällä informaatiosodalla pyritään. Ykt'äkkiä Suomen maaperällä on NATO-joukkoja yhteistyössä suomalaisten sotilaiden kanssa antamssa "varoitussignaalia" Venäjälle. Valtavaa sotaharjoitusta on edeltänyt Airiston merkillinen satojen poliisien operaatio rahanpesun tutkimiseksi.

USA:n presidentin ja Venäjän korruptoituneiden oligarkkien suorittaessa rahanpesua Lännen veroparatiiseissa Venäjän valtiolta ja kommunistiselta puolueelta varastetuilla rahoilla, Suomen valtiojohto ja media olivat hiljaa. Sama hiljaisuus vallitsi USA:n ja NATO:n ryöstöretkien suhteen Irakissa, Afganistanissa, Libyassa, Syyriassa, Egyptissä, Tunisiassa, Tsetseniassa, Kroatiassa, Bosniassa, Serbiassa, Kosovossa ja Ukrainassa. Ranska, Saksa ja Iso-Britannia ovat tukeneet neo-natseja ja jihadisteja yhdessä USA:n ja NATO:n kanssa. Suomalaisillekin diplomaateille on ollut hyötyä yhteistyöstä.

Huoltovarmuuskeskus, Mediapooli ja NATO pitävät suomalaiset tietämättöminä tai syöttävät paikkansapitämättömiä tietoja.Tätä disinformaatiota perustellaan kansallisella turvallisuudella.

Avainsanat: mediapooli, huoltovarmuus, VIA/SAT, aivopesu, NATO


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini