Yhteystiedot

Pirkko Turpeinen-Saari
Vanha Hangontie 10,
10620 Tammisaari
044-2030031
pirkko.turpeinen40@kolumbus.fi

Uutiset

2.6.2008Nyt voitte osallistua ajatuksiini myös näiden kotisivujeni välityksellä. Toivon keskustelua ja palautetta.Lue lisää »28.7.2014Puolan ja USA:n osuus Itä-Ukrainan väkivallassaLue lisää »1.7.2008Eläkeläisillekin oikeus vapaaseen liikkuvuuteen EUssaLue lisää »

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Blogin arkisto

Kiristystä ja keppiä. Näin USA/EU-propaganda toimii

Maanantai 19.11.2018 klo 12.56 - Pirkko Turpeinen-Saari


Saksa on ollut sotilaallisesti miehitetty maa toisesta maailmansodasta lähtien. Viime viikkoina tähän tuskastunut Gerhard Schroeder on läksyttänyt USA:n suurlähettilästä. Schroedrin mukaan suurlähettiläs suhtautuu Saksaan kuin alusmaahansa eikä kuten itsenäiseen valtioon.

Olen aikaisemmissa blogeissani kuvannut CIA:n entisen päällikön, presidentti Reaganin varapresidentin ja myöhemmin presidentiksi valitun George H.W. Bushin toimia sosialististen maiden - Puolan, Neuvostoliiton, Jugoslavian ja Kiinan haavoittamiseksi, taloudellisen infrastruktuurin ja kansallisvarallisuuden ryöstämiseksi sekä lopulta Jugoslavian pommittamiseen turvautumiseksi yhteistyössä presidentti Clintonin kanssa.

Olen itse tutkinut ja teoksessani Lahtari, Punikki ja Teurastaja kuvannut Jugoslavian hajottamisen alkuvaiheita.

Korruptio ja propaganda ovat elimellisiä osatekijöitä USA:n ja EU:n lähtiessä ottamaan haltuunsa uusia alueita. Ennen Jugoslavian sodan alkusoittoa CIA:n entinen virkailija Robert Baer kuvasi kuinka hänellä jo vuonna 1990 oli mijoonia käytettävissään poliitikkojen lahjomiseen ja eripuran lietsomiseen toisen maailmansodan kokeneiden ryhmien kesken. 

Jo presidentti Reagan oli ottanut tavoitteekseen Jugoslavian hajottamisen. Tavoitteena oli Balkanin sotilaallinen haltuunotto sekä öljynkuljetus- ja huumeidenkuljetusreittien valvonta.

Serbien kohtalo on avainesimerkki siitä, mitä itsenäinen ajattelu, perustuslakien kunnioittaminen ja kansalaisoikeuksien puolustaminen maksaa silloin, kun kansakunnan itsenäisyys ei palvele USA:n ja EU:n tavoitteita.

Kysyin hiljattain ystävältäni, mikä ryhmä hänen mielestään oli Jugoslavian sodassa "pahis"? –Serbit, hän vastasi epäröimättä. – Tiesitkö että serbit olivat holokaustin uhreja ja kuolivat keskitysleireissä kuten juutalaisetkin? –En tiennyt. 

Jotta Jugoslavia saatiin sodan partaalle ja hajotusprosessi käyntiin, ehjän Jugoslavian puolustajat, jotka olivat keskitysleirien kauhujen jälkeen  kokeneet valtion turvakseen, oli demonisoitava.

EU-Saksa johti eurooppalaista Jugoslavian hajotusprosessia aseistaen ja tukien Kroatian neo-natseja. Presidentti Clinton vuorostaan tuki sekä Bosniaan tuotettuja jihadisteja että Kroatiassa ja Bosniassa taistelevia Yhdysvaltojen kouluttamia neo-natseja.Muut tärkeät jihadistien tukijat olivat Osama bin Laden sekä Third World Relif Agency.

Serbien demonisointia johti yhdysvaltalaiset albaani- ja kroaattilobbausfirmat työvälineenään markkinointitoimisto Ruder-Finn.

Valtamedia ei kirjoittanut mitään Yhdysvaltojen ja Saksan, Ranskan ja Iso-Britannian osuudesta Bosnian sodassa.Heidän tukensa Bosnian sodan ryhmille ja Kosovon albaanimafialle jäi pimentoon. Sen sijaan Ruder-Finn jakoi 400:lle avaintoimittajalle suurvaltojen doktriinin mukaista tietoa. Kukaan ei kirjoittanut Bosnian sodan aikana suoritetusta Neuvostoliitto/Venäjän ryöstöstä, Puolan solidaarisuuden korruptiosta tai Tianmenin aukion mielenosoitus-provokaatiosta.

Serbit eivät pommitusten uhan allakaan suostuneet maansa miehitykseen. He puolustivat perustuslakiaan ja kaikkien kansanryhmien tasaveroista asemaa Jugoslaviassa (Serbia/Montenegrossa).

Tällaisesta uppiniskaisuudesta USA/NATO-EU rankaisi uraanipommeilla. Kuten toisen maailmansodan aikana, Belgradia pommitettiin jatkuvasti. Presidentin virka-asuntoon yritettiin osua.

Natsit olivat epäonnistuneet serbien nöyryyttämisessä, eikä NATO/EU onnistunut sen paremmin siitä huolimatta, että maahan oli kohdistettu hirviömäiset talouspakotteet ja pommit räjähtelivät kautta Serbian yötä päivää.

USA/NATO-EU joutui alistumaan siihen, että koko Serbian miehitys ei tule onnistumaan. Sen sijaan YK päätti rauhansopimuksessa, että Serbian maakunta Kosovo tulee tilapäisesti YK/NATO-miehityksen alaiseksi, minkä miehityksen aikana kansanryhmien suhteet tulee järjestää rakentavasti.

YK/NATO-miehitys johti serbeihin kohdistuviin vainoihin. Sotilaiden valvovan silmän alla 150 usein keskiajalta peräisin olevaa serbien ortodoksikirkkoa ja luostaria tuhottiin albaanien juhliessa ympärillä. Ketään ei saatettu vastuuseen tuhosta ja murhista.

Yhdysvallat oli alun alkaen päättänyt rakentaa valtavan sotilastukikohdan Kosovoon Serbian alueelle. USA/NATO-EU:lle mielivalta ja kansainvälisten lakien rikkominen on arkipäivää. Serbeihin kohdistuva terrori sopi propagandaan, jota oli levitetty niin Yhdysvalloissa kuin Euroopassa. Nythän serbit "saivat ansionsa mukaan".

Suomen presidentti Ahtisaari johti Kosovon "itsenäistymiseen" johtavia neuvotteluja. YK:n hallinnon alainen Serbian maakunta "itsenäistettiin" parlamentin kaltaisen, kaikkea laillista valtaa vailla olevan ihmisjoukon toimesta, jonka kansainväinen rikostuomioistuin ICJ katsoi toimineen yksityishenkilöinä, koska jos he olisivat toimineet jonakin virallisena elimenä, päätös olisi ollut YK:n päätöslauselman vastainen.

Samaan aikaan kun serbien fyysinen vaino Kosovossa jatkui, Kosovon infrastruktuurin ryöstö kansainvälisille sijoittajille lähti vauhtiin.

Mitään tällaista mandaattia YK:n virkamiehille ei ollut annettu. Serbian valtion omaisuutta alettiin ryöstää kuten Venäjän, Puolan ja Jugoslavian muiden jäännösvaltioiden kohdalla oli asianlaita. Serbian maakuntaa käsiteltiin kaikkien kansainvälisten normien vastaisesti. Mutta näinhän oli toimittu Venäjän, Puolan ryöstöissä ja Kiinan destabilointiyrityksessä. Ryöstö muuttuu lailliseksi kun sen tekevät Yhdysvallat ja sen NATO-liittolaiset.

Serbia ei ole alistunut siihen, että USA ja osa EU-maistakin on tunnustanut Kosovon itsenäisyyden. Se pitää maakuntansa haluunottoa ryöstönä ja laittomana. Sitä se onkin, sillä YK:n rauhaan päätynyttä päätöslauselmaa 1244 ei ole koskaan purettu eikä mitätöity.

EU-maat painostavat ja kiristävät Serbiaa alistumaan Kosovon itsenäisyyden tunnustamiseen. Serbian luontainen ystävämaa on Venäjä. Venäjä loi Serbialle mahdollisuuden itsenäisyyteen vuonna 1878 sotimalla Turkkia vastaan. Myös Suomen kaarti sallistui tähän sotaan osana Venäjän armeijaa. Venäjää ja Serbiaa yhdistää myös yhteinen ortodoksinen uskonto.

EU ja Yhdysvallat yrittävät kiristää Serbiaa kaupan esteillä. Venäjälle asetetut talouspakotteet estävät kaupan EU-maiden läpi.

EU haluaa kiristää Serbiaa EU-jäsenyydellä. Ellei Serbia hyväksy maakuntansa ryöstöä, se ei pääse EU:n jäseneksi. EU kohtelee Serbiaa kuten objektia, ei kuten itsenäistä subjektia.

EU:n entisten siirtomaavaltojen ylemmyydentuntoista asennetta osoittivat myös ensimmäisen maailmansodan muistojuhlan tapahtumat. Ensimmäisessä maailmansodassa Serbia oli maa, jolla oli suurimmat siviili- ja sotilastappiot, yli miljoona kuollutta.

Presidentti Macron järjesti Pariisissa suuret juhlallisuudet kunnioittaakseen sodan uhreja. Serbian presidentti oli kuitenkin sijoitettu syrjään sivukorokkeelle, kun taas "mafia-valtio" Kosovo, Serbian maakunta, oli pääkorokkeella muiden "suurvaltojen" rinnalla.

Elinkaupasta ja äärimmäisen väkivaltaisesta huumekartellin johtamisesta epäiltyä Kosovon presidenttiä ei ole saatu vastaamaan teoistaan. Monet todistajat on jo tapettu ja uusista identiteeteistä huolimatta moni ei uskalla tulla todistamaan Hashim Thacia vastaan.

Kosovon elinkauppaa ja muita Kosovon albaanien suorittamia rikoksia tutkimaan on pystytetty Kosovo specialists Chamber- oikeusistuin. Yhdysvaltalaiset nimittävät tuomarit. EU maksaa kustannukset. Tuomarit eroavat tai erotetaan toinen toisensa jälkeen. Tuomioistuin ei ole ottanut käynnistyäkseen.

Suomen NATO:oon sitoutuneen valtamedian varassa jää vaille kaikkea oleellista tietoa maailmasta. USA/NATO-EU propaganda yritetään saada määrällisesti niin suureksi, että aivokapasitettia ei riitä muuhun. Propaganda ujutetaan uutisten ohella pakinoihin, sarjakuviin, lehdistä lainattuihin jne. Helsingin Sanomat on taitavin, mutta Yle katsojalukujensa puolesta myrkyllisin.

Georgian "sodan" propaganda oli belgialaisen mainostoimiston tehtävä ja Ukrainan kriisin "oikea kuvaus" ja presidentti Putinin demonisointi on annettu "Hill & Knowltonin" markkinointitoimistolle. Näin meitä johdetaan.

Avainsanat: USA/EU-propaganda, kiristäminen, uhkailu, nöyryyttäminen


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini