Yhteystiedot

Pirkko Turpeinen-Saari
Vanha Hangontie 10,
10620 Tammisaari
044-2030031
pirkko.turpeinen40@kolumbus.fi

Uutiset

2.6.2008Nyt voitte osallistua ajatuksiini myös näiden kotisivujeni välityksellä. Toivon keskustelua ja palautetta.Lue lisää »28.7.2014Puolan ja USA:n osuus Itä-Ukrainan väkivallassaLue lisää »1.7.2008Eläkeläisillekin oikeus vapaaseen liikkuvuuteen EUssaLue lisää »

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Blogin arkisto

Yhdysvallat ja NATO-EU sekaantuvat Suomen vaaleihin

Torstai 13.12.2018 klo 12.47 - Pirkko Turpeinen-Saari


Säälinsekaisin tuntein katsoin eilistä hybridi-A-studiota. Mitään niin avutonta harhautusta en ole nähnyt pitkiin aikoihin. Yle oli kutsunut veronmaksajien ylläpitämään A-studioon keskustelijoita puhumaan Suomeen kohdistuvasta hybridivaikuttamisesta.

Keskustelijat totesiva "että meillä hybridikeskuksessa" ja että "SUPO ja hybridikeskus" esittävät sitä ja tätä. He eivät suin surmin maininneet, että heidän edustamansa hybridikeskus on USA:n ja NATO-EU:n hybridikeskus, jonka nykyinen oikeistohallitus on kutsunut ja varustanut sijoittumaan Helsinkiin. Hybridikeskus toimii Suomen lakien ulottumattomissa, mutta yhteistyössä huoltovarmuuskeskuksen ja koko Suomen valtamedian, päivälehtien, Yle ja MTV mukaan luettuna, kanssa.

Eikö A-studion toimittajan tai hybridikeskusta edustavien keskustelijoiden olisi tullut itse kertoa, että he edustavat väitteissään Yhdysvaltojen näkökulmaa.Yhdysvaltojen kongressi on valtuuttanut vuonna 2015 presidentin aloittamaan sodan Venäjää vastaan tarvitsematta enää kääntyä kongressin puoleen.

Yhdysvaltojen aseteollisuus ja sitä myötäilevä hallintokoneisto on koko toisen maailmansodan jälkeisen ajan lietsonut venäläisistä viholliskuvaa. Ilman vihollista aseteollisuus ei kannattaisi.Yhdysvaltojen, erityisesti CIA:n johtaman väkivaltaisen Ukrainan vallankaappauksen jälkeen, harhaanjohtavalla tiedottamisella ei ole ollut mitään rajaa.

Suomi liukui Yhdysvaltojen valtapiiriin jo 1980-luvulla, jolloin olin eduskunnassa. Yhdysvallat vaati Suomea olemaan viemättä teknologiaa Neuvostoliittoon tai muihin sosialistisiin maihin. Yhdysvaltojen taloudellinen kiristysruuvi ei ole globaalisti ainakaan heikentynyt.

Tuohon aikaan presidentti Reagan ja hänen varapresidenttinsä George H.W.Bush valmistautuivat Neuvostoliiton taloudelliseen romahduttamiseen ja yritysten haltuunottoon korruptoituneen presidentti Jeltsinin ja muiden venäläisten yhteistyökumppaneiden avulla.

Samaan aikaan Suomi valmistautui tiivistämään suhteitaan paitsi Yhdysvaltoihin, myös Euroopan valtakoneistoihin.

Roundtable of European Industrialists ruotsalainen Per Gyllenhammar puheenjohtajanaan loi suuntaviivat Euroopan Unionille, josta tulisi Yhdysvaltojen aseteollisuuden ja muun ylikansalliseen yritystoiminnan eurooppalainen pilari. Gyllenhammar oli nimittäin myös amerikkalaisen International Technologies Corporationin hallintoneuvostossa. Tuo ylikansallinen yritys oli lännen toiseksi suurin sotatarviketuottaja.

Roundtable of European Industrialists laati suunnitelmat Euroopan unioinille, mitkä suunnitelmat todistettavasti muuntuivat 1:1 myös Euroopan unionin suunnitelmiksi.Välittömästi unionin perustamisen jälkeen USA ja EU alkoivat sotatoimet Balkanilla.

Ilta-Sanomat on hybridikeskuksen eteentyönnetty tukikohta.Tulee olemaan mielenkiintoista nähdä kuinka kouristuksenomaisiksi hybridikeskuksen ja sitä myötäilevien Sanoma Oy:n pääkirjoitustoimittajien ja muiden tekstintuottajien toimet kehityvät niiden pyrkiessä pitämään tieteellistä ja siihen nojautuvaa poliittista todellisuutta pimennossa. Emmehän elä 1940-luvun alkua, jolloin valtiollinen sensuuri, valkoisen todellisuuden omaksuneet opettajat ja kirkko toimivat kansalaisten tiedontason säätelijöinä.

Avainsanat: hybridi-A-studio, hybridikeskus, Suomen vaaleihin sekaantuminen


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini