Yhteystiedot

Pirkko Turpeinen-Saari
Vanha Hangontie 10,
10620 Tammisaari
044-2030031
pirkko.turpeinen40@kolumbus.fi

Uutiset

2.6.2008Nyt voitte osallistua ajatuksiini myös näiden kotisivujeni välityksellä. Toivon keskustelua ja palautetta.Lue lisää »28.7.2014Puolan ja USA:n osuus Itä-Ukrainan väkivallassaLue lisää »1.7.2008Eläkeläisillekin oikeus vapaaseen liikkuvuuteen EUssaLue lisää »

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Blogin arkisto

Serbien, juutalaisten, romanien ja kommunistien holokaustin muistopäivä.

Sunnuntai 27.1.2019 klo 15.40 - Pirkko Turpeinen-Saari


Miksi serbit ovat otsikossa ensin? Siksi, että geopolittisista syistä länsimaat haluavat unohtaa serbien kolme holokaustia ja muistaa vain juutalaisten toisen maailmansodanaikaisen tuhon.

Ensimmäinen maailmansota aloitettiin Serbian tuhoamiseksi geopoliittisista syistä. Serbit slaaveina olivat Itävalta-Unkarin alueella toisen luokan kansalaisia kuten juutalaiset. "Serben muss sterben", "serbien on kuoltava" luki saksalaisten lähettämissä postikorteissa. Miljoona serbiä kuoli, tuhottiin.

Jugoslavia perustettiin eri kansanryhmien demokraattiseksi liittovaltioksi. Toisen maailmansodan aikana natsi-Saksa muodosti fasistisen Kroatian ja miehitti Italian ja Unkarin kanssa lopun Jugoslavian.

Fasistisen Kroatian alueelle perustettiin 17 keskitysleiriä, joista isoin oli Jasenovac – pikku Auswitch, joka oli toiseksi suurin keskitysleiri Saksan miehittämillä alueilla. Fasistisen Kroatian hallintoon kuului katolinen piispa ja monien keskitysleirien johtajina oli katolisia pappeja. Miljoona serbiä kuoli leireillä.

Miksi holokaustin muistopäivänä puhutaan vain juutalaisista?

Siihen on geopoliittiset syyt. 

Yhdysvallat lähti presidentti George H.W. Bushin johdolla 1980- luvun lopulla saalistamaan sosialististen maiden kansallisvarallisuutta ja tavoittelemaan Euroopan, erityisesti Balkanin sotilaallista miehitystä ja taloudellista valtaa alueella. 

Propaganda, korruptio ja taloudelliset kiristystoimet olivat vallankaappauksissa keskeisiä välineitä. Yhdistynyt Saksa, jonka ulkopolitiikka jo Yhdysvaltojen sotilaallisen läsnäolonkin ansiosta oli tiiviisti Yhdysvaltojen politiikkaan integroitunutta, lähti saalistukseen mukaan.

Jugoslavia YK:n perustajajäsenenä ja liittoutumattomana maana oli saatava hajotettua keinolla millä hyvänsä. Perustuslaillisuuden vahvimmat tukijat, Jugoslaviassa enemmistön muodostaneet serbit, oli demonisoitava.

Yhdysvallat ja Saksa liittoutuivat katolisen kirkon länteen pelastamien natsien ja heidän jälkeläistensä kanssa serbejä vastaan. Natsien kanssa toisen maailmansodan aikana liittoutuneet Bosnian ja Kosovon muslimit otettiin mukaan rintamaan. Bosnian muslimiarmeijan tueksi koottiin 1990-luvulla Afganistanista ja Lähi-Idästä 10 000 USA:n liittolaisena toiminutta taistelijaa. Nämä toimivat samoin kuin jihadistit Syyriassa. Katkoivat serbien päitä ja heittivät niitä kuoppiin tai lähettivät rahoittajilleen Lähi-Itään.

USA:n ja Saksan tuella oltiin perustamassa ensimmäistä muslimi-kalifaattia Bosniaa  Eurooppaan ja etnisesti puhdasta albaani-Kosovoa.

On selvää, että näitä pyrkimyksiä ajatellen ei ollut, eikä ole syytä puhua mitään serbien holokaustista. Se ei asetu propagandaan, jolla pyritään perustelemaan taloudellista ja sotilaallista valtaa Kroatiassa, Bosniassa, Serbiassa ja Kosovossa. 

Suomen ulkopoliittinen johto ja media ovat 1990-luvulta lähtien palvelleet kiitettävästi Yhdysvaltojen ja sen liittolaisten, erityisesti Saksan ja Ranskan ahneutta ja valtapyrkimyksiä. Propaganda on keskiössä.

Kaikkien haltuunotettavien maiden hallitukset ja johtajat on demonisoitava, tai jos korruptio onnistuu täydellisesti kuten Jeltsinin kohdalla, ylistettävä taivaisiin.

Jugoslavian presidentti Milosevic nimettiin Hitleriksi, samoin Libyan Gaddafi, Syyrian Al-Assad, Ukrainan Janukovic, Venäjän presidentti Putin ja Venezuelan Maduro. Asioista perillä olevat tietävät kuinka huolellisesti suunniteltuja vallankaappaukset ja niihin liittyvä korruptio ja propaganda ovat.

Lännen usein Nobel-palkinnolla palkitut sotarikolliset kuvataan sankareina ja heidän toimiensa seurauksena kuolleet ja vammautuneet miljoonat ihmiset ovat vain "due price" sopiva hinta.

Kerran vuodessa läntinen maailma viettää juutalaisten holokaustin muistopäivää. Sillä omatunto pestään, jotta voidaan taas jatkaa miljoonien ja taas miljoonien tappamiseen kannustavaa suurpääoman etuja ajavaa geopolitiikkaa.

Suomen juutalaisen seurakunnan rabbi Simon Livson ja juutalaisen koulun historianopettaja Daniel Weintraub painottavat Helsingin Sanomien 27.1. 2019 haastattelussa että "Euroopassa on kaksi pääryhmää, uusnatsismi ja jihadismi, jotka ovat uhkia elämälle."

Nämä ovat juuri niitä ryhmiä, joita USA liittolaisineen käyttää ryöstöjensä ja sotilaallisen ylivaltansa välineinä. Kroatia,  Bosnia, Kosovo, Syyria ja Ukraina ovat esimerkkejä tästä. Kaikissa näissä maissa juutalaiset ja kristityt ortodoksit ovat joutuneet uhanalaisiksi. Kroatian Krajinassa serbit joutuivat kansanmurhan uhriksi ja juutalaiset hädänalaisiksi. Ukrainassa natsien väkivalta jatkuu.

Suomella on naapuri, Venäjä, jonka suhteen on varmaa, että se ei koskaan tule käyttämään natseja ja jihdisteja valtapolitiikan välineenä. Päinvastoin. Se on pelastanut Ukrainassa ja Syyrissa kansalaisia juuri tältä länsimaiden tukemalta hirviömäiseltä väkivallalta.

Avainsanat: rabbi Livson, holokaustin muistopäivä, katolinen kirkko, geopolitiikka, holokaustin unohdetut, serbit, romanit, kommunistit


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini