Yhteystiedot

Pirkko Turpeinen-Saari
Vanha Hangontie 10,
10620 Tammisaari
044-2030031
pirkko.turpeinen40@kolumbus.fi

Uutiset

2.6.2008Nyt voitte osallistua ajatuksiini myös näiden kotisivujeni välityksellä. Toivon keskustelua ja palautetta.Lue lisää »28.7.2014Puolan ja USA:n osuus Itä-Ukrainan väkivallassaLue lisää »1.7.2008Eläkeläisillekin oikeus vapaaseen liikkuvuuteen EUssaLue lisää »

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Blogin arkisto

Korruptio ja sensuuri Suomessa

Lauantai 16.2.2019 klo 12.43 - Pirkko Turpeinen-Saari


Suomessa vallitsee ennen näkemätön korruptio ja hallituksen ylläpitämä sensuuri. Erityisesti tällä hallituskaudella Suomi on johdettu ulko- ja turvallisuuspoliittiseen umpikujaan, josta ei ole helppoa ulospääsyä.

Natoon haluavan kokoomuksen ja muiden puolueiden NATO-siipien avulla Suomeen on rakennettu tila, jossa valtamedia on kahlittu jakamaan yksipuolista tietoa. Tämän yksipuolisen tiedon avulla sidotaan kansanedustajia ja tavallista kansaa kokemaan tuo tiedotusvälineiden maalaama maailmantila totena. 

Miten tämä on toteutettu?

Porvarillinen hallitus päätti kautensa alussa lisätä Suomen  ulko- ja turvallisuuspolitiikassa trans-atlanttista yhteyttä. Siis suhteita Yhdysvaltoihin, sen puolustus/hyökkäysdoktriiniin ja aseteollisuuteen.

Koska Suomen kansa ei kannata NATO:on liittymistä, toimet on tehtävä salassa ja tiedotusta on yksipuolistettava niin, että tuo transatlanttinen suhde ei näyttäisi kielteiseltä.

Jotta tiedonvälitys tukisi tätä kokoomus/keskusta- ideologiaa, sitä on ollut muokattava entistä NATO-myönteisemmäksi. Kaikki kriittinen tieto NATO:n kansainvälisten lakien rikkomuksista ja NATO-maiden sotatoimista on tullut peittää.

Tätä tarkoitusta varten Suomen valtalehdistö, kustannustalot, Yle ja MTV ovat muodostaneet Mediapoolin. Mediapooli toimii integroidusti yhteistyössä vasta Helsinkiin perustetun USA/EU/NATO:n hybridikeskuksen kanssa sopimuksella, että iformaatio ei ole ristiriidassa NATO:n ideologian kanssa.

Jotta tiedonvälityksen NATO-myönteisyys olisi vesitiivistä, Mediapoolin toiminta on kytketty valtion huoltovarmuuskeskukseen. Siten vain NATO:n ideologian mukainen tiedotus on luotettavaa ja kaikki sille vastakkainen tiedonvälitys – on se sitten sanomalehtikirjoitus tai kirja – on tunnistettava riskiksi valtion turvallisuudelle.

Näin sensuuri toimii. NATO:n keskeiset maat Ranska, Iso-Britannia, Saksa ja Yhdysvallat sopivat mitä maailman tapahtumia käsitellään ja mitä jätetään käsittelemättä. EU-maiden kansainvälisten lakien vastainen osallistuminen Syyrian sotaan vaietaan. Venäjän johtamasta Astanan rauhanprosessista Syyrian sodan lopettamiseksi vaietaan myös.

Euroopan unioni kuvataan rauhan projektiksi, ja usein mainitaan kuinka sen ansiosta Euroopassa ei ole ollut sotia. Jätetään mainitsematta kuinka Saksa, Ranska ja iso-Britannia osallistuivat muiden NATO- maiden kanssa USA:n johdolla tapahtuneeseen, keskellä Eurooppaa sijaitsevan Jugoslavian tuhoamiseen ja pommittamiseen kymmenen vuoden ajan heti EU:n perustamisen jälkeen.

Jugoslavian sirpaleet siirrettiin maailman hyvinvointitilaston 24. sijalta kehitysmaiden kategoriaan, josta maat eivät pysty nousemaan ennalleen 30 vuodessakaan kamppaillessaan uraanipommien ja kemiallisen tuhon jälkiseurausten keskellä.

Suomen eduskunta ei näytä olevan selvillä millaisessa tilassa maamme on. Eduskunnan ulkopoliittinen instituutti on palvellut ihailtavasti tuota NATO-ideologiaa jo vuosia. Ulkopoliittisen instituutin työntekijä Hanna Smith valittiin tutun pyöröovimallin mukaan NATO:n hybridikeskuksen johtajaksi. Siitä asemasta käsin hän jatkaa Venäjävastaista hybridisotaansa kuten edellisessäkin virassaan.

Valtioneuvoston tiedottaja Markku Mantila siirtyi pyöröoven mallilla suoraan NATO:n palvelukseen Latviaan.

NATO:n tehtävänä on maailman investointipankkiirien ja 8%:n rikkaimmiston edustajien, yleensä yhdysvaltalaisten maailmankansalaisten taloudellisten etujen palveleminen. Se edellyttää itsenäisen valtioiden talouksien horjuttamista ja ryöstöä. 

Ellei ryöstö onnistu korruptiolla ja pehmeämmillä keinoilla(Puola, Venäjä), käytetään väkivaltaa kuten Jugoslaviassa, Syyriassa, Libyassa ja Ukrainassa. Suomessa korruptio on näyttänyt riittävän.

Mediapooli on visusti vaiennut EU:n ja suomalaisen komission jäsenen Olli Rehnin vastuusta Ukrainan lähentymisneuvotteluiden ehkä tarkoituksellisesta epäonnistumisesta. Yhdysvallat oli jo kauan ennen Maidanin mielenosoituksia päättänyt neo-natseihin tukeutuen kaataa Ukrainan laillisen hallituksen, joka sitten tehtiinkiin kansainvälisesti koulutettuihin tarkka-ampujien ammattitaitoisella avulla.

Paitsi ulko- ja turvallisuuspolitiikkaa, korruptio ja sensuuri on kohdistunut myös  Suomen kansallisvarallisuuden ryöstöön.

Sosiaali- ja terveydenhuollon uudistuksen kehittämisen aikana kokoomus/keskusta-hallitus on tavoitellut verorahojen käytöä ylikansallisten yritysten voittojen takaamiseen. Paitsi helppoja valtionyritysten myyntejä ylikansallisille yrityksille, hallitus on pyrkimyt luomaan automaatin verovarojen ohjaamiseen samaan osoitteeseen. Suurin palvelus NATO:n hybridikeskukselle ja  Yhdysvalloille on tietenkin valtava hävittäjähankinta.

Jotta Suomen kansa ja hyvää tarkoittavat puolueet saataisiin taipumaan hävittäjähankintojen puolelle, on tärkeätä esittää todennäköinen vihollinen, jota vastaan koneita tarvittaisiin. Yhdysvalloissa vallitseva sisäpoliittisesti motivoitu Venäjä-psykoosi on pyritty sekä ulkopoliittisen instituutin, puolustusvoimien että NATO:n hybridikeskuksen avulla siirtämään Suomeen. Tosin Suomen kansalaisten pitkäaikainen tuttavuus venäläisten kanssa ja realistinen kyky vertailla Yhdysvaltojen väkivaltaista kulttuuria venäläiseen kulttuuriin antaa perspektiiviä myös itsenäiselle ajattelulle. Itsenäisesti ajattelevalle UPI:n ja NATO:n hybridikeskuksen propaganda näyttää naurettavalta.

Kokoomuksen johtavia poliitikkoja on siirtynyt pyöröoven kaavan mukaan suurten terveysyritysten suuripalkkaisiksi johtajiksi suunnittelemaan Sote-uudistuksen mahdollisiksi  tekemiä verovarojen siirtämisiä ylikansallisille yrityksille.

Mediapooli on hoivatyön räikeiden epäkohtien seurauksena joutunut käsittelemään tätä osaa NATO:n hybridikeskuksen tukemasta agendasta. Terveyspalveluiden kilpailutuksissa ja muutosprosesseissa on korruptiolle alttiille henkilöille koitunut vastustamattomia houkutuksia.

Mediapollin jäsenistä Helsingin Sanomat ja Yle ovat nöyrimmät NATO-propagandan levittäjät. Presidentti Mauno Koivisto kirjoitti kuinka "vihasin ja toisaalta ihailin sitä ammattitaitoa, jolla NATO:n propagandistit orkestroivat Kosovon sodan tiedottamisen. Nyttemmin orkestrointia ei enää tarvita, se on jo tehnyt tehtävänsä. Serbien oletetusta syntilistasta on tullut mantra, jota automaattisesti luetaan."

Serbien tilalle on asetettu Venäjä ja presidentti Putin. Jo vuodesta 2015 lähtien markkinointitoimisto Hill&Knowltonin toimeksiantona on ollut mustamaalata presidentti Putinia.

Nyt Helsingin Sanomat ja Yle ovat EU:hun  liittymisen jälkeen voineet jo kahdenkymmenen vuoden ajan totutella koordinoimaan uutisvälityksensä NATO-yhteensopivaksi. EU:n kansainvälisten lakien rikkomukset kuten suvereenien valtioiden itsenäisyyden loukkaukset, laittomat sodat, laittomat pommitukset, sotarikokset esitellään myönteisinä ja ymmärrettävinä.

Heti Jugoslavian tuhoamisen päätyttyä EU sai Nobelin rauhanpalkinnon.

Kaiken tämän korruption ja sensuurin keskellä Helsingin Sanomat tuotti eilen uutisen: Helsingin Sanomien "Land of Free Press" eli "Vapaan lehdistön maa"- kampanja on saamassa Bonnierin suuren journalistipalkinnon. Helsingin Sanomat otti presidentti Putinin ja Trumpin vastaan tämän kampanjan isoilla banderolleilla viime kesänä. Akateemisen kirjakaupan omistaja ruotsalainen Bonnier julistautuu näin osaksi NATO:n yhteisrintamaa. Kirja-alan sensuuri lienee myös jo kattava.

Mitähän Mauno Koivisto tästä sanoisi? Ihailtavan onnistunutta propagandaa?

Avainsanat: ulko- ja turvallisuuspoliittinen umpikuja, suomalainen sensuuri, Suomen korruptio, NATO:n hybridikeskuksen valta, pyöröovi,


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini