Yhteystiedot

Pirkko Turpeinen-Saari
Vanha Hangontie 10,
10620 Tammisaari
044-2030031
pirkko.turpeinen40@kolumbus.fi

Uutiset

2.6.2008Nyt voitte osallistua ajatuksiini myös näiden kotisivujeni välityksellä. Toivon keskustelua ja palautetta.Lue lisää »28.7.2014Puolan ja USA:n osuus Itä-Ukrainan väkivallassaLue lisää »1.7.2008Eläkeläisillekin oikeus vapaaseen liikkuvuuteen EUssaLue lisää »

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Blogin arkisto

Yle irti NATO:n hybridikeskuksen talutusnuorasta

Torstai 28.2.2019 klo 12.19 - Pirkko Turpeinen-Saari


Arvostettu saksalainen juristi, pitkäaikainen liittopäivien edustaja ja puolustusministerin valtiosihteeri Willy Wimmer kuvasi jo vuonna 2000 mihin Yhdysvallat ja NATO pyrkivät Euroopassa. Hän kertoi Yhdysvaltojen ulkoministeriön ja American Enterprise instituutin seminaarista, joka järjestettiin Bratislavassa, jossa hän oli läsnä.

Seminaarissa asetettiin tavoitteeksi Jugoslavian pommitusten pohjalta saattaa loppuun Kosovon itsenäistäminen.

Tavoitteena oli myös, että Serbia jää Euroopan ulkopuolelle ja Venäjän pääsy Pietarista merelle pystytään estämään.

Kokouksessa todettiin Euroopan oikeusjärjestelmän olevan esteenä NATO:n tehokkaalle laajentumiselle.

Jotta Yhdysvallat pääsee tavoitteisiinsa, se on valmis siirtämään syrjään kansainvälisen oikeusjärjestelmän. Väkivalta saa ottaa ylivallan laillisuudesta.

Missä kansainvälinen lainsäädäntö on tiellä, se eliminoidaan.

Jokaiselle kansainvälisiä asioita seuranneelle on tullut selväksi, että Yhdysvallat NATO-liittolaisineen on toiminut johdonmukaisesti kaavailemallaan tavalla.

Kuvasin teoksessani Parantajan roolit 1986 kuinka Euroopan yhdentymistä ajettiin jo silloin European Round Table of Industrialists'in eli suuryritysten kaavailujen pohjalta. Järjestön puheenjohtaja Volvon pääjohtaja Per Gyllenhammar oli myös Yhdysvaltojen toiseksi suurimman sotatarviketuottajan International Technologies Corporationin hallituksen jäsen.

Yhdysvaltojen ja NATO:n päämäärä Euroopan Unionissa on tukea aseteollisuutta ja ylikansallisen pääoman tavoitteita, joita George Soros edustaa kouriintuntuvasti. Mutta senkin edelle menee öljy- ja huumekauppa.

Miten tämä liittyy Suomen vaaleihin?

EU:hun liittymisen jälkeen Suomi on tietyn oikeistolaisen poliitikkopiirin toimesta kytketty palvelemaan Yhdysvaltojen ja NATO:n laajentumistarpeita ja totta puhuen "ryöstöpolitiikkaa". 

Tuon Yhdysvaltojen presidenttien, niin republikaanien kuin demokraattien johdolla tehty ryöstötoiminta – ensin Puolassa, sitten Venäjällä, Jugoslaviassa, Tsetseniassa ja Ukrainassa tapahtui tukeutuen niin natseihin kuin jihadisteihin.Kansainväliset lait suvereenien valtioiden sisäisiin asioihin puuttumattomuudesta oli heitetty romukoppaan jo kauan ennen Euroopan valtioiden ryöstöä.

F.William Engdahl on kirjoittanut erinomaisiin lähdeaineistoihin perustuen kaksi teosta: "Manifest Destiny, Democracy as Cognitive Dissonance" sekä "The Lost Hegemon, Whom the Gods Would Destroy" ja minä vuorostani "Lahtari, Punikki ja Teurastaja"-teoksessani, joissa kaikissa kuvataan tätä Yhdysvaltojen ja NATO:n röyhkeätä kansainvälisistä laeista piittamatonta toimintaa.

Nämä kaksi Engdahlin teosta ehtii ennen vaaleja hankkia Amazonilta ja minun teokseni on saatavissa INTO:n verkkokaupasta. 

Omassa teoksessani kuvaan väläyksiä siitä mielivallasta ja tappamisesta mitä NATO-sotilaat jopa rauhan aikana saadaan tekemään.

Eduskuntaan tarvitaan henkilöitä, jotka tietävät mitä maailmassa tapahtuu ja mistä tekijöistä todellisuutemme muodostuu.

Tuon todellisuuden havaitsemisen esteenä on Yhdysvalloille ja NATO-maille tarpeellinen NATO-propaganda, joka muuttaa rikokset sankaruudeksi.

Presidentti Mauno Koivisto kuvasi tuntemuksiaan tuon NATO-propagandan edessä seuraavasti: "Minulle tuottaa edelleen vaikeuksia kuvata niitä tunteita, joiden vallassa jouduin seuramaan NATO:n toimesta suoritettua Jugoslavian ruhjomista vuonna 1999. Minä vihasin ja toisaalta ihailin sitä ammattitaitoa, jolla NATO:n propagandistit orkestroivat Kosovon sodan tiedottamisen."

Mauno Koiviston NATO-kritiikistä huolimatta Suomi on ohjattu täydelliseen NATO:n hirttosilmukkaan. Käytännössä koko Suomen media Yle mukaan luettuna on sitoutunut noudattamaan Helsingissä sijaitsevan USA/EU/NATO:n hybridikeskuksen tavoitteita.

Kansanedustajaehdokkaana haluan tietää, kuka on tehnyt päätöksen sitoa Eduskunnan Yle, Radiolain vastaisesti tähän Mediapooliin. Verorahoja menee myös Mediapooliin kuuluvan MTV:n rahoitukseen. Kuka hallituksessa on tehnyt päätöksen, että valtion huoltovarmuuskeskus on osa tätä hybridikeskuksesta riippuvaista kokonaisuutta? Valtioneuvoston tiedottaja, tehtävästään suoraan NATO:n palvelukseen siirtynyt Markku Mantila ilmoitti valtioneuvoston lähettäneen 100 suomalaista toimijaa Harvardin yliopistoon oppimaan Venäjän hybridisodan vastaista toimintaa. Siis Venäjän eikä Yhdysvaltojen ja NATO:n.

Mediapooliin kuuluvan Helsingin Sanomien toimittaja Alma Onali kirjoittaa tänään 28.2.2019 kuinka. "Pohjois-Koreassa on tuskin pisaraakaan lehdistövapautta. Etenkin diktaattori Kim Jong-Unin julkisuuskuva kotimaassa on äärimmäisen tarkasti säädelty, ja yleisölle annetaan nähtäväksi vain retusoituja, imartelevia kuvia johtajasta."

Pohjois-Korean tilalle voi asettaa Suomen lehdistövapauden. Mediapoolin, valtion huoltovarmuuskeskuksen ja NATO:n hybridikeskuksen välinen liitto tekee kaikesta merkittävästä totuudenmukaisesta tiedottamisesta mahdotonta tai sitten voi saada syytteen valtion turvallisuuden vaarantamisesta. 

Orwellin maailma on täällä. Valhe on totuutta ja totuus on valhetta.

Avainsanat: Yle:n riippumattomuus, NATO-propaganda, Mauno Koivisto,


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini