Yhteystiedot

Pirkko Turpeinen-Saari
Vanha Hangontie 10,
10620 Tammisaari
044-2030031
pirkko.turpeinen40@kolumbus.fi

Uutiset

2.6.2008Nyt voitte osallistua ajatuksiini myös näiden kotisivujeni välityksellä. Toivon keskustelua ja palautetta.Lue lisää »28.7.2014Puolan ja USA:n osuus Itä-Ukrainan väkivallassaLue lisää »1.7.2008Eläkeläisillekin oikeus vapaaseen liikkuvuuteen EUssaLue lisää »

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Blogin arkisto

Etninen puhdistus NATO:n, YK:n ja EU:n valvonnassa

Tiistai 21.1.2020 klo 18.33 - Pirkko Turpeinen-Saari


Samaan aikaan kun valtamediamme välittää sosiaalipornografiaa ISIS: in uhkasta Pohjois-Irakissa, se vaikenee ISIS- tyyppisestä albaaniväkivallasta Kosovossa.

Jo 1990-luvulta lähtien Kosovon albaanit pyrkivät väkivallan, pelottelun ja murhien avulla karkottamaan Serbian maakunnasta Kosovosta kaikki vähemmistöasukkaat olivat he sitten serbejä, romaneja tai Jugoslavian valtioon mynteisesti suhtautuvia albaaneja.

Jugoslavia-tribunaali haastoi pääministeriksi pommitusten jälkeen itsensä valituttaneen Ramush Haradinajn ja hänen varamiehensä Idriz Balajn oikeuteen muun muassa Jugoslaviaan myönteisesti suhtautuneen Sali Berishan murhasta elokuussa 1998.

Berishan ollessa pidätettynä hänen nenänsä leikattiin irti, Idriz Balajn ja kahden KLA:n sotilaan läsnäollessa. Idriz Balaj leikkasi veitsellä viiltoja kolmen pidätetyn niskaan, käsivarsiin ja reisiin, hieroi suolaa niihin ja ompeli ne neulalla kiinni. Idriz Balaj kääri sen jälkeen Zenun Gashin, Misin Berishan ja Sali Berishan piikkilankaan ja työkalun avulla painoi piikit syvälle heidän ihoonsa. Idriz Balaj myös iski Zenun Gashin silmän puhki. Sen jälkeen yhteen sidotus miehet kiinnitettiin Idriz Balajn auton perään ja raahattiin Radonijic-järven suuntaan eikä miehiä ole sen jälkeen elossa nähty.

Kesällä 2005 Haradinaj vapautettiin muutaman kuukauden pidätyksen jälkeen, mikä seikka eroaa jyrkästi esimerkiksi presidentti Milosevicin kohtelusta. Milosevicia ei kuolemanvakavasta sairaudesta huolimatta koskaan päästetty lomalle. Haradinaj, siitä huolimatta, että häntä syytettiin raiskauksista, murhista ja serbien vainosta oli "Yhdysvaltojen ja NATO:n lojaali kumppani". Vuonna 2005 YK:n pääsihteerin korkea edustaja Soren Jessen-Petersen, joka huolehti Haradinajn vapauttamisesta, kuvaili tätä yhteistyökumppaniksi ja ystäväksi.

Serbien kansanmurha on yllämainitun kaltaisen väkivallan ja pelon ilmapiirissä toteutunut täydellisesti. 

Esimerkiksi Kosovo Poljen puhdistuksen aikana KFOR (Kosovon NATO-miehitysjoukot) suorastaan kartoitti etnisen puhdistuksen toteuttamisen. Se laati kartan, johon oli jokaisen talon kohdalle merkitty minkä etnisen ryhmän ihmisiä siellä asui.

Ensimmäisessä kartassa vuoden 2000 huhtikuussa (pommitukset päättyivät 1999 kesäkuussa) näkyy, että valtaosassa taloista asuu serbejä.

Kuusi kuukautta myöhemmin syyskuussa 2000 kartta oli tuiki erilainen. Albaanit olivat enemmistönä. Vuoden 2003 kartassa muutos on täydellinen. Vuonna 2004 tehtävä on täytetty. Serbit ja romanit ovat kadonneet.

Serbeistä tyhjennettyihin kyliin ja kaupunkeihin on Saudi-Arabian rahoilla rakennettu moskeijoita. Esimerkiksi Vitinan kaupungissa ei ennen vuotta 1999 asunut yhtään albaania. Vuonna 2006 kaupungin moskeija oli saanut Egyptissä koulutetun imaamin, joka kertoi, että he olivat ottaneet kaupungin serbeiltä.

Kosovossa serbeihin ja muihin vähemmistöihin kohdistettu sairas väkivalta saa toteutua rankaisematta KFOR:in läsnäolosta, YK:n hallinnosta ja EU:n järjestämästä lainkuuliaisuudesta huolimatta. 150 ortodoksikirkon ja luostarin räjäytykset ja tuhopoltot puhumattakaan vähemmistöjen murhista ja talojen ryöstöistä saavat tapahtua äärimmäisen pelon ja väkivallan ilmapiirissä. Todistajien pelottelun ja murhien johdosta oikeutta on mahdotonta saada.

Ylläkuvaamani kidutukset ja murhat ovat samanlaisia kuin toisen maailmansodan aikana fasistisen Kroatian ja Italian alaisuudessa. Ne toistuivat Bosnian sodan aikana ryöstöretkissä ja Srebrenican ympäristön serbikyliin suuntautuvissa bakkanaaleissa joissa Naser Oricin johtamat muslimijoukkiot tappoivat serbisiviilejä ja polttivat talot.Naser Oric kulkee vapaana.

USA:n ja NATO:n mentaliteetti on samanlainen. Kongon ensimmäinen pääministeri Lumumba murhattiin presidentti Eisenhowerin luvalla, Burkina-Fason Thomas Sankaran murhaajia olivat (Yhdysvallat ja Ranska), Reagan yritti tappaa Gaddafin ohjuksella 1983,Clinton yritti tappaa Milosevicin tämän kotitaloon suunnatulla ohjuksella 1999,Obama tappoi Osama  bin Ladenin (olisihan hän oikeudessa voinut kertoa yhteistyöstään Bill Clintonin kanssa Bosnian sodassa)Obama ja Hillary Clinton tapattivat lopulta Gaddafin häpeällisesti viemärikanavaan, jossa jihadistit seivästivät hänet peräsuolesta ja Clinton kehui"me tulimme, me näimme, hän kuoli"nauraen raikuvasti, Trump tappoi Suleimanin  ohjuksella. Onko ihme, että USA liittolaisineen käyttää jihadisteja palkkasotureinaan.Nämä toimivat samoin kuin toimeksiantajasa.

Kosovon ylin johto on senaattori Dick Martyn tutkimusten mukaan mafia-pomoja, joka mafia on läpitunkemattomampi kuin Italian mafia konsanaan. He ovat samoinkuin Bosnian kalifaatin rakentajat Yhdysvaltojen ja NATO:n suojeluksessa. Heitä koskee sama rankaisemattomuuden periaate kuin isäntiäänkin. Ihmiskauppa, elinkauppa, huumekauppa Afganistanista tuotetuilla huumeilla yhdistää ja rikastuttaa.

Suomalaisena ihmettelen, mitä tekemistä Suomen poliittisella johdolla on näiden gangstereiden kanssa. Miten poliittinen johtomme perustelee Kosovon kaltaisen epävaltion itsenäisyyden tunnustamisen? Valtion, jonne on lännen massiivisella rahoituksella rakennettu lasisia toimistotaloja mutta jonka toiminnan sisältö ei kestä päivänvaloa.

Avainsanat: USA:n presidentit, Kosovo, itsenäisyyden tunnustaminen, albaanien suorittama etninen puhdistus, sairas väkivalta


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini