Yhteystiedot

Pirkko Turpeinen-Saari
Vanha Hangontie 10,
10620 Tammisaari
044-2030031
pirkko.turpeinen40@kolumbus.fi

Uutiset

2.6.2008Nyt voitte osallistua ajatuksiini myös näiden kotisivujeni välityksellä. Toivon keskustelua ja palautetta.Lue lisää »28.7.2014Puolan ja USA:n osuus Itä-Ukrainan väkivallassaLue lisää »1.7.2008Eläkeläisillekin oikeus vapaaseen liikkuvuuteen EUssaLue lisää »

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Blogin arkisto

Joulupukin konttiin

Torstai 10.12.2020 klo 12.28 - Pirkko Turpeinen-Saari


Kansainvälisen politiikan todellisuus peittyy massiiviseen USA-johtoiseen propagandaan. Suomalaiset eivät voi omalla kielellään saada tietoa maailman tapahtumista. Monissa aikaisemmissa blogeissani olen tuonut esiin suomalaisen sensuurin ydintä. Olenkin päätynyt suosittelemaan muutamaa faktapohjaista tietokirjaa joulunajan ratoksi. Mikään dekkari ei vedä vertoja USA/NATO-vetoiselle väkivaltaiselle todellisuudelle,jossa ainoa tavoite on ylikansallinen valta murskaamalla kansakunnat, jotka tuon tavoitteen toteutumista estävät.

1. F.William Engdahlin teos Manifest Destiny; democracy as cognitive dissonance on erinomainen alku joulutaipaleelle. Siinä valotetaan Yhdysvaltojen ja sen liittolaisten suorittamaa sosialististen maiden kansallisvarallisuuden siirtoa omiin käsiin. Suomalaiset eivät ole kuulleetkaan CIA:n ja presidentti George H.W.Bushin suorittamasta Neuvostoliiton kansallisvarallisuuden ryöstöstä. Tässä teoksessa sen henkilögalleria, yksityiskohtaiset tiedot jopa siitä mitä Sveitsin pankkia käytettiin, Jeltsinin vaalikampanjan CIA-rahoitus jne

Teos käsittelee CIA:n NEDin ja muiden nk USA:n ulkoministeriön tavoitteita palvelevien järjestöjen toiminnasta Puolassa, Neuvostoliitossa, Jugoslaviassa, Libyassa, Syyriassa jne.

2. F.William Engdahlin The Lost Hegemon; whom the gods would destroy teos kuvaa erinomaisesti muslimiveljeskunnan syntyä, natsismin , jihadismin ja CIA:n liittoa aina toisesta maailmansodasta lähtien ja jopa aikaisemmalta ajalta yhteistyötä Brittien MI6 n kanssa. Hitlerin natsit pääsivät katolisen kirkon ja fasistisen Francon avulla siirtymään Yhdysvaltoihin. Vain hyvin harva miljoonista natseista joutui koskaan vastuuseen. CIA otti satoja natseja palvelukseensa.

Suomalaisille Turkin kehitys sekulaarisesta valtiosta uskonnolliseksi ei ole tuttu.CIA:ta palvelevan turkkilaisen Fetullah Gülenin laajalla kiihkouskonnollisten maddrassien levittämisellä Venäjän naapurimaihin ja Kiinaan saakka on destabiloiva merkitys alueella.

USA:n taistelu öljystä ja sen kulkureiteistä ei kaihda keinoja. Huumetuotanto Afganistanissa on ryöpsähtänyt Yhdysvaltojen miehityksen aikana sotilastukohtien suojeluksessa. 

Oletteko kiinnittäneet huomiota, että katolinen Joe Biden kehoitti natsi/muslimidiasporaa äänestämään itseään viime vaaleissa. Katoliset papithan toimivat serbien holokaustissa 1941-45 useiden keskitysleirien johtajina. Jugoslavian viimeisimmässä hajottamissodassa toisen maailmansodan liittolaiset katoliset kroaatit, Bosnian muslimit ja saksalaiset toimivat katolisten presidentti Clintonin ja senaattori Bidenin johtaman NATO:n jalkaväkenä.

3. Saman Yhdysvaltojen ja sen NATO-liittolaisten ja jihadistien pyhän yhteistyön kolmio esitellään myös Thierry Meyssanin teoksessa Before Our Very Eyes; fake wars and big lies from 9/11 to Donald Trump. Tiedon ulkopuolelle jätetty Suomen kansa talutetaan sen edustajien, ulkoministeriön ja puolustusministeriön yhteistyöllä tukemaan Jugoslavian laittomia pommituksia sekä osallistumaan USA:n laittomiin sotiin Afganistanissa ja Syyriassa naamioimalla toiminta "rauhanturvaamiseksi" tai -pakottamiseksi.

"Last but not least" Joulupukin konttiin kannattaa hankkia kaksi viimeisintä teostani Turpeinen-Saari: "Lahtari, Punikki ja Teurastaja; marsalkka Mannerheim, Kullervo Manner ja Ratko Mladic historian henkilöinä",(Into 2016, 2018) vaikka kirjamessut halusi piilottaa teoksen. Ette varmaan tienneet, että fasistinen Italiakin "auttoi" Suomea talvisodassa.

Toinen erinomainen dekkarin korvike on Turpeinen-Saari: "Lupa olla julma"(Viestintä M.Saari Oy)2020.Siinä kuvataan kuinka Suomi on kietoutunut palvelemaan USA:ta ja NATO-maita kaiken eettisyyden ja kansainväliset lait syrjään sysäten. Siinä kuvaan aluksi niitä muslimijoukkioiden suorittamia Srebrenican serbikylien asukkaiden teurastuksia yksityiskohtaisesti, mitkä teurastukset USA:n ulkoministeri Madlene Albright vaati salattavaksi. Sen jatkoksi koko sen laittomuuksien vyyhdin joka seurasi massiivisia serbeihin kohdistuneita talouspakotteita ja pommituksia. Kuvaan vuorokauden tarkkuudella pommitusten kulun ja niitä seuranneet serbeihin kohdistuneet pogromit.

Ensinmainitut kolme teosta ovat englanninkielisiä. Suomalainen kustannustoiminta ei suosi suomenkielistä totuuksien paljastamista USAsta, EUsta eikä NATOsta ja niiden vallankäytöstä, koska Suomi on asettunut palvelijan rooliin.

Olen katsonut velvollisuudekseni palvella Suomen kansaa totuudella NATO-propagandan sijaan. Totuus ja yhteistyö ovat arvokkaampia lahjoja kuin aseet ja varustautuminen. Valehtelun peittäminen aseistautumalla tuhoaa kansan moraalin.

Avainsanat: joululahjaksi sopivia kirjoja, natsismi tänään, tieteellinen totuus kv politiikassa, muslimiveljeskunta CIA:n palveluksessa, jihadistit


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini