Yhteystiedot

Pirkko Turpeinen-Saari
Vanha Hangontie 10,
10620 Tammisaari
044-2030031
pirkko.turpeinen40@kolumbus.fi

Uutiset

2.6.2008Nyt voitte osallistua ajatuksiini myös näiden kotisivujeni välityksellä. Toivon keskustelua ja palautetta.Lue lisää »28.7.2014Puolan ja USA:n osuus Itä-Ukrainan väkivallassaLue lisää »1.7.2008Eläkeläisillekin oikeus vapaaseen liikkuvuuteen EUssaLue lisää »

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Blogin arkisto

Suomi vajosi natsismiin kuin vanhoihin tuttuihin vatteisiin

Perjantai 21.6.2024 klo 11.19 - Pirkko Turpeinen-Saari

Yhdysvaltojen, yhdessä Ukrainan natsien kanssa suorittama väkivaltainen vallankaappaus v. 2014 on johtanut kehityskulkuihin, joissa valheilla peitetään todellisuus. USA:n, CIA:n ja NATOn osuudesta 9 vuotta jatkuneeseen sisällissotaan vaietaan.

Suomen omistavalla luokalla ei ole koskaan ollut syvää sivistystä eikä humanismia. Sisällissodan raakuus ja sitä seuranneet omistavan luokan ja saksalaisten armahdukset samaan aikaan kun työläiset suljettiin keskitysleireihin on vain osoitus siitä, että syyllisillä ei ollut osoitettua tarvetta itsetutkiskeluun.

Työläisten keskitysleirityksen jatkoksi omistava luokka Mannerheimin suunnitelman mukaisesti perusti keskitysleirit miehitetyn Itä-Karjalan venäläisille siviileille - naisille, lapsille ja vanhuksille, jotka kuolivat leireillä tauteihin, nälkään ja raakaan kohteluun.

Samaan aikaan Mannerheimin johdolla ja Hitlerin armeijan rinnalla Suomi osallistui Leningradin asukkaiden kansanmurhaan piirittämällä kaupungin ja estäen kaiken ruoan ja avun saannin. Kohtelu oli Gazaakin julmempaa. Ihmiset paleltuivat kuoliaaksi.

                                                          ***

Ukrainan tapahtumat on USA:n ja sen länsiliittolaisten avulla pyritty kääntämään Venäjän syyksi, vaikka Venäjä on mennyt auttamaan Donbassin asukkaita,näiden pyynnöstä, jotta nämä eivät menehtyisi kansanmurhan uhreina.

Ukrainan natsismin voimistuminen, oppositiopuolueiden ja ortodoksisen kirkon kieltäminen, venäjänkielen kieltäminen on painettu villaisella. Euroopan unionin jäsenten tulisi uskoa että Ukraina on demokratian kukkanen, josta muiden tulisi ottaa esimerkkiä.

Viimeisen kymmenen vuoden aikana koko Ukrainan historia on kirjoitettu uudelleen oppikirjoja myöten. Sama uudelleenkirjoittaminen koskee toista maailmansotaa. Yhdysvallat ja Euroopan unioni väittävät Yhdysvaltojen voittaneen natsismin Euroopassa ja kieltävät sen, että Neuvostoliiton armeija vapautti Auschwitcin keskitysleirin.

Jotta tämä historian uudelleenkirjoittaminen olisi vakuuttavampaa, Venäjää ei kutsuta tilaisuuksiin, joissa juhlitaan toisen maailmansodan merkkitapahtumia.

Kun totuus Ukrainasta on käännetty päälaelleen, Venäjää halutaan rangaista Yhdysvaltojen ja sen liittolaisten rikoksista. 

                                                        ***

Yhdysvallat haluaa laajentaa valtaansa NATO:n avulla. Vain NATO-miehitys alueella kuin alueella voi taata sen, että Yhdysvallat pääsee toteuttamaan taloudellisia ryöstöjään.

Lähi-Idän maat on puhdistettu. Jugoslavian laittomien NATO-pommitusten avulla USA sai aikaan Kosovon maakunnan NATO-miehityksen. NATO:n avulla USA konfiskoi Kosovon alueen serbiomaisuuden yksityistämällä sen laittomasti.

Nyt koko Skandinavia on NATO-miehitetty. USA ei pystyisi varastamaan Suomen maaperän rikkauksia pelkän Suomen armeijan avulla- siihen tarvitaan ylikansallisia joukkoja, joilla ei ole tunnesuhdetta maakamaraan.

                                                        ***

Yllämainitun pohjalta lienee selvää, miksi Suomen omistavalle luokalle ei ,merkitse mitään olemmeko osa fasistista järjestelmää vai emme. Viime vuosina Suomi ei ole vastustanut YK:n äänestyksissä natsismin ja fasismin ihannointia kuten aikaisempina vuosina. Aikaisempina vuosina Yhdysvallat ja Israel ja Ukraina olivat lähes ainoita, jotka eivät vastustaneet natsismia ja fasismia. Yhdysvallat on tukenut Ukrainan natseja 1950-luvulta saakka ja rahoittaa nyt virallisesti myös Azovin natsi-pataljoonaa.

Tänä vuonna voinemme todeta, että Venäjällä on jälleen humanismin ja ihmisoikeuksien puolustamisen taakka harteillaan kuten toisen maailmansodan aikana.  Pelkkä Ukrainan denatsifikaatio ei riitä. Tarvitaan koko USA:n johtaman lännen denatsifikaatio.

BRICSin puheenjohtajamaana se voinee todeta, että BRICSiin haluavia maita on ilmoittautunut runsaasti. Ystävyys ja yhteiset tasa-arvoon perustuvat hankkeet kiinnostavat yhä useampia. 

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Suomi natsismin kuuliaisena jäsenenä, EU/USA natsismin johtajat, YK:n kasvava tuki natsismille, Venäjän taakka