Yhteystiedot

Pirkko Turpeinen-Saari
Vanha Hangontie 10,
10620 Tammisaari
044-2030031
pirkko.turpeinen40@kolumbus.fi

Uutiset

2.6.2008Nyt voitte osallistua ajatuksiini myös näiden kotisivujeni välityksellä. Toivon keskustelua ja palautetta.Lue lisää »28.7.2014Puolan ja USA:n osuus Itä-Ukrainan väkivallassaLue lisää »1.7.2008Eläkeläisillekin oikeus vapaaseen liikkuvuuteen EUssaLue lisää »

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Blogin arkisto

Väkivaltaiset suomalaiset nuoret ja väkivaltaiset aikuiset

Tiistai 9.4.2024 klo 10.52 - Pirkko Turpeinen-Saari

Viime päivien Yle:n uutiset ovat paljastaneet minkälaisiin tiloihin lisääntyvästi väkivaltaiset nuoret voitaisiin sijoittaa.

Olemme nähneet putkamaisia huoneita ja saniteettitiloja. Maan hallitus keskustelee toimenpiteistä.

Saman hallituksen jäsenet lähettävät ammuksia - paitsi henkilökohtaisina lähetyksinä myös valtiollisen lahjana Ukrainaan, maahan joka on jo kymmenen vuoden ajan käyttänyt väkivaltaa demokratiaa ja ihmisoikeuksia kannattavia Donbassin asukkaita kohtaan.

Yhdysvaltojen pystyttämä vallankaappaushallitus lähetti Oikea-sektori-natsiarmeijan panemaan Donbassin vastarinnan kuriin.

Suomen Yle on kuvannut Ukrainan demokratiana ja Euroopan sivistyksen puolustajana. Samaan aikaan Ukraina on kieltänyt oppositiopuolueet, sulkenut toisinajattelijat vankiloihin, kieltänyt suurelta osalta kansaa äidinkielen puhumisen julkisuudessa, pystyttänyt kirjarovioita, opettanut päiväkotilapset laulamaan natsi-sankari Banderan ylistystä, kutsumalla häntä rakkaaksi isäksi.

Kanadalainen natsi-veteraani, jota kunnioitettiin Kanadan parlamentissa sai länsi-ukrainalaisen Ternopilin kaupungin kunniamitalin hiljattain

                                                      ***

Mitä näille väkivaltaan turvautuville Suomen hallituksen jäsenille tulisi tehdä.

He haluavat lähettää ylläkuvatunlaiseen Ukrainaan aseita, jotta Ukraina Nato-maiden avulla saisi tapettua niin monia venäläisiä - sotilaita tai siviilejä- kuin mahdollista ja aiheutettua kaikkea muuta haittaa Venäjälle.

Suomen presidentti Stubb vaati CNN-TV-lähetyksessä Yhdysvaltojen kongressia lähettämään Ukrainalle runsaan rahamäärän maan tarpeisiin. Suomi ei myöskään YK:n äänestyksissä vastusta fasismia eikä natsismia, jotka ilmiöt ovat vallalla Ukrainan ja Suomen lisäksi muissa EU-maissa.

                                                        ***

EU-maat ovat luopuneet noudattamasta kansainvälisiä lakeja Yhdysvaltojen esimerkin mukaisesti. Yhdysvallat on ihmisoikeusrikkomusten ja laittomien pommitusten suurmestari.

Suomi on liittynyt USA:n laatimaan "sopimusvaraiseen demokraattisten maiden yhteisöön", jota kansainväliset lait eivät koske.

USA:n johdolla ja esimerkin mulaisesti ryöstöt ovat muuttuneet tavanmukaisiksi. Kansainvälisiä lakeja noudattavat, suurin osa maapallon valtioista, ovat tämän roistojoukon armoille.

Minkä tahansa asian vuoksi, joka ei miellytä Yhdysvaltoje tai sen liittolaisia, saattaa seurauksena olla aseellinen ryöstö, hallituksen vaihdos tai taloudelliset pakotteet sotaa lievempänä vaihtoehtona.

                                                    ***

Nyt nämä sopimusvaraiset valtiot ovat keskitysleiriin suljettujan palestiinalaisten kimpussa sen lisäksi että ne ovat kymmenen vuoden ajan vainonneet Venäjää, joka on auttanut demokratiaa vaativia Donbassin asukkaita, autettuaan sitä ennen Syyriaa, joka myös oli tämän lakeja noudattamattoman joukkion uhrina.

Yhdysvallat lähettää joka päivä aselasteja Israeliin, joka on puolen vuoden ajan pommittanut keskitysleirissä 75 vuoden ajan elämään joutuneita palestiinalaisia. USA ja EU-maat eivät ole nousseet puolustamaan palestiinalaisia. Saksa päinvastoin on Israelin toiseksi suurin asetoimittaja.

Tappaminen on tieteellistetty. AI:n avulla tunnistetaan haluttu henkilö. Sen jälkeen tietokoneet suorittavat varsinaisen tappamismääräyksen.Kohde ja usein sata ympärilläolevaa saa surmansa.

                                                  ***

Vuonna 1975 Suomessa kokoontui maapallon pääömiesten eliitti ETYK-kokoukseen. Sen päätösasiakirjoissa todetaan, että mikään maa ei voi rakentaa omaa turvallisuuttaan muiden kustannuksella.

Venäjä esitti saman suuntaisen ehdotuksen kaikille maapallon maille joulukuussa 2021 neuvotteluja varten ja yhteistyön pohjaksi.

Suomen presidentti Urho Kekkonen yhdessä Neuvostoliitto/Venäjän kanssa oli ETYK:in valmistelija, vuonna 2021 yhteiset tavoitteet olivat menettäneet merkityksensä.

Suomen ulkoministeri Pekka Haavisto palatessaan joulukuussa 2021 Venäjän ulkoministeri Sergei Lavrovin kanssa käydyistä neuvotteluista Moskovssa, ilmoitti, että tämä yhteinen turvallisuusdoktriini ei käy Suomelle. "Suomi kuuluu sopimusvaraiseen demokraattisten maiden yhteisöön".

Siten Suomi lähettää uuden demokratiakäsityksensä mukaisesti aseita Ukrainaan ja osallistuu  USA:n sotilasjärjestö NATO:n kanssa Venäjän vastaiseen sotaan.

                                                    ***

Väkivaltaan turvautuvilla lapsilla ja nuorilla on vain yksi malli: väkivallan jatkaminen. Aikuisten Suomi on muuttunut rauhantahtoisesta luovuuteen, demokratiaan ja tasa-arvoon pohjautuvasta maasta sotaa käyväksi, sotaan varustautuvaksi, USA:n ja EU:n vihollisiksi julistamien maiden asukkaita tappavaksi, kansainvälisistä laeista piittaamattomaksi maaksi.

Urho Kekkonen viisaasti varoitti Suomea päästämästä niitä voimia valtaan, jotka Suomessa ovat nyt vallassa.

Pääoman linnakkeen PALACE:n katolla liehuu 5 natsi-Ukrainan lippua. !940-luvulla näin natsi-Saksan lippuja pääkatujen varrella. Ympyrä on sulkeutunut. Lapsia, nuoria ja köyhiä tämä yhteiskunta ei auta.

 .

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: suomalaisnuorten väkivalta, väkivaltaiset aikuiset, nuoret laitoksiin, aikuiset kulkevat vapaana