Yhteystiedot

Pirkko Turpeinen-Saari
Vanha Hangontie 10,
10620 Tammisaari
044-2030031
pirkko.turpeinen40@kolumbus.fi

Uutiset

2.6.2008Nyt voitte osallistua ajatuksiini myös näiden kotisivujeni välityksellä. Toivon keskustelua ja palautetta.Lue lisää »28.7.2014Puolan ja USA:n osuus Itä-Ukrainan väkivallassaLue lisää »1.7.2008Eläkeläisillekin oikeus vapaaseen liikkuvuuteen EUssaLue lisää »

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Blogin arkisto

Kunnallisvaalit 30-lukulaisittain

Tiistai 28.10.2008 klo 17.06 - Pirkko Turpeinen-Saari


Niin kauan kuin vanhan työväenpuolueen osaset jatkavat keskinäiseen syrjintään perustuvaa toimintaa niin puolueiden sisällä kuin puolueiden välillä ei voimia saada kootuksi toteuttamaan kansalaisten etujen mukaista politiikkaa.Kolmekymmentäluvulla oikeistodemarien ja porvarillisten puolueiden liitto johti inhimillisyyden unohtamiseen,liittoutumiseen Saksan kanssa ja traagisiin sotiin,joiden seuraukset tulivat varattomille kaikkein raskaimmiksi.

Kunnallispolitiikassa osa sosialidemokraateista on ajanut yhtä porvarillista politiikkaa kuin mikä tahansa oikealla oleva puolue.30-luvun opetukset on unohdettu koska historialliset totuudet ovat olleet niin pitkään salattuja ja kiellettyjä tai on vaan samaistuttu vallankäyttäjiin.

Arki on osattava yhdistää poliittisiin tavoitteisiin. Kun Kokoomuksen edustajat käyvät rukkaset kädessä poimimassa roskia ja ulkoiluttamassa vanhuksia niin demari johtaja karauttaa piikkikoroissa, pinkissä jakkupuvussa,punaisella autolla paikalle ja puhuu fraaseja, jotka uhkuvat ylemmyyttä ja kaikkitietävyyttä.Kun Kokoomus -johtaja hymyilee lämpimästi, korostaa vaatimattomuuttaan aidosti ja kannustaa- tosin hieman huvittuneena- kilpailijaansa, Demari johtaja neuvoo kipakasti ja arvostelee alentuvasti.

Äänestäjä ei voi aavistaa mitä todellisia tekoja päätäjien toimesta tapahtuu mutta hän tietää kenen lähellä on mukava olla.

 

Avainsanat: vähäväkisten syrjintä, mainostoimistojen valta


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini