Yhteystiedot

Pirkko Turpeinen-Saari
Vanha Hangontie 10,
10620 Tammisaari
044-2030031
pirkko.turpeinen40@kolumbus.fi

Uutiset

2.6.2008Nyt voitte osallistua ajatuksiini myös näiden kotisivujeni välityksellä. Toivon keskustelua ja palautetta.Lue lisää »28.7.2014Puolan ja USA:n osuus Itä-Ukrainan väkivallassaLue lisää »1.7.2008Eläkeläisillekin oikeus vapaaseen liikkuvuuteen EUssaLue lisää »

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Blogin arkisto

Israelin tuore verityö 27. 12. 2008

Lauantai 27.12.2008 klo 18.21 - Pirkko Turpeinen - Saari


Israelin tuomitsemisen, NATO-pommitusten tai taloudellisten pakotteiden sijaan EU antaa Israelin taloudelle suosituimmuusaseman. Kun Israel omaa ydiaseita eikä päästä kv tarkastajia tutkimaan niitä Yhdysvallat kääntää katseensa sivuun ja kohdistaa huomionsa Irakin,Iranin tai Syyrian olemattomiin ydinlaitoksiin ja koko muu maailma kääntää katseensa myös muualle.

Kaksinaismoraalinen peli oli käsinkosketeltavaa kun EUn puheenjohtaja Presidentti Sarkozy vaati molempia osapuolia lopettamaan aseidenkäytön ikäänkuin palestiinalaiset kotitekoisia ammuksiaan saarretulta alueelta ampuvat nuoret olisivat samassa objektiivisessa asemassa kuin hampaisiin asti aseistettu Israelin valtio miehittämättömine ja miehitettyine pommikoneineen.

Gazan poliisiasemien järjestelmällinen tuhoaminen ja poliisien suoranainen teurastus on osoitus siitä, että Israel haluaa synnyttää Gazan alueelle epäjärjestyksen ja kaaoksen. Eräät Lähi-Idän asiantuntijat Ammanissa ovat katsoneet Israelin toimineen Egyptin ja Fatahin eräänlaisella sanattomalla hyväksynnällä.Hamasin hallinnon heikentäminen ja siviilien pommittaminen poliisien ohella lisää alueen kansalaisten turvattomuutta ja toivottomuutta entisestään.Käsittääkseni väkivallan kierre vain syvenee.

Demokratian pelisääntöihin kuuluu vaalituloksen kunnioitus. Hamasin voittoon vaikutti korruption vastaisuus ja se, että Hamas oli järjestänyt perusterveydenhuoltoa ja kouluja. Syöksykierteen katkaisu edellyttää Hamasin kutsumista kv neuvottelupöytiin.

Avainsanat: kaaoksen synnyttäminen, kaksinaismoraali, rikokset ihmisyyttä vastaan


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini