Yhteystiedot

Pirkko Turpeinen-Saari
Vanha Hangontie 10,
10620 Tammisaari
044-2030031
pirkko.turpeinen40@kolumbus.fi

Uutiset

2.6.2008Nyt voitte osallistua ajatuksiini myös näiden kotisivujeni välityksellä. Toivon keskustelua ja palautetta.Lue lisää »28.7.2014Puolan ja USA:n osuus Itä-Ukrainan väkivallassaLue lisää »1.7.2008Eläkeläisillekin oikeus vapaaseen liikkuvuuteen EUssaLue lisää »

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Blogin arkisto

Tämä tie on vain juutalaisille;Israel ja apartheid

Lauantai 24.1.2009 klo 17.46 - Pirkko Turpeinen-Saari


"Myöskään ihmisoikeusaktivistit eivät voi kuljettaa palestiinalaisia omissa autoissaan näillä teillä. Israelilaisella ei myöskään ole oikeutta kuljettaa palestiinalaisia oli heillä sitten minkä värinen rekisterikilpi tahansa, ilman erityislupaa. Luvan täytyy koskea sekä ajajaa että matkustajaa. Tämä ei tietenkään koske juutalaisen laittoman siirtokunnan asukkaita, jonka palveluksessa on arabityöntekijä.Tällainen työntekijä ja hänen isäntänsä saavat luonnollisesti luvan jotta siirtokuntalaisten palvelut toimivat."

Aloni muistuttaa Israelin allekirjoittaneen 7. 3. 1966 International Convention on the Elimination of all Forms of Racial Discrimination. Apartheid julistettiin 30. 11. 1973 International Convention on the Suppression and Punishment of the Crime of Apartheidissa rikokseksi. Apartheid määritellään rikokseksi, jossa käytetään eri lakeja ja käytäntöjä eri rodullisia ryhmiä kohtaan siten riistäen ihmisten ihmisoikeudet. Oikeus vapaaseen liikkumiseen on eräs ihmisoikeus.

Aloni kuvaa kuinka Israel kokee olevansa yllämainittujen sopimusten yläpuolella." On oikein tappaa siviilejä, naisia ja lapsia tahallaan tai muuten tuntematta mitään vastuuta. On sallittua ryövätä ihmisiltä heidän maansa, tuhota heidän satonsa ja panna heidät häkkeihin kuten eläimet eläintarhassa. Tästä lähtien kv humanitaariset järjestöt eivät saa auttaa synnytyksissä tai viedä poltoissa olevaa naista sairaalaan. He eivät saa viedä piestyjä palestiinalaisia sairaalaan tai poliisiasemalle nostamaan syytteitä." Kun tuhoamme heidän sähköverkkonsa sanomme "istukoot pimeässä ja kuolkoot nälkään""

Alonin kirjoitus oli viime vuodelta ja kuvasi Länsi-rantaa siis palestiinalaisten arkea, ei Gazaa,  joka on ollut täysin saarrettuna maalta mereltä ja ilmasta 1,5 vuotta.

Avainsanat: rotusort, Israel,


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini