Yhteystiedot

Pirkko Turpeinen-Saari
Vanha Hangontie 10,
10620 Tammisaari
044-2030031
pirkko.turpeinen40@kolumbus.fi

Uutiset

2.6.2008Nyt voitte osallistua ajatuksiini myös näiden kotisivujeni välityksellä. Toivon keskustelua ja palautetta.Lue lisää »28.7.2014Puolan ja USA:n osuus Itä-Ukrainan väkivallassaLue lisää »1.7.2008Eläkeläisillekin oikeus vapaaseen liikkuvuuteen EUssaLue lisää »

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Blogin arkisto

Sirpaletieto tyhmistää, yksipuolinen sirpaletieto muuttuu propagandaksi

Tiistai 24.2.2009 klo 20.05 - Pirkko Turpeinen-Saari


Venäjän tuolloinen presidentti Vladimir Putin sanoi, että Kosovon tunnustaminen avaisi Pandoran lippaan ja aiheuttaisi muiden kriisien aktivoitumisen. Niinhän juuri on käynyt.

Kosovon itsenäistämisen ja tunnustamisen perussyyhän on Yhdysvaltojen valta- ja energiaintressit Balkanilla. Saatuaan NATO:n laittomasti pommittamaan Jugoslaviaa USA pystyi rakentamaan valtaisan Bondsteel-tukikohdan miehitetylle alueelle Kosovoon. Tukikohtahan olisi pitänyt purkaa jos Kosovo olisi jäänyt osaksi Serbiaa. Siten itsenäistäminen oli ainoa vaihtoehto.

 Nyt Kosovo on täysin epäitsenäinen, työttömyyden ja rikollisuuden vaivaama alue vailla omaa oikeuslaitosta, armeijaa ja poliisia .Pääministeri on Haagin Jugoslavia tribunaalin syyttäjän Carla del Ponten mukaan sotarikollinen. Armeijaksi ollaan muodostamassa entistä sotarikoksiin tai ainakin rikoksiin syyllistyneitä sissejä.

Eikö objektiivinen tiedonvälitys edellyttäisi nykyistä monipuolisempia näkökulmia. Pekka Mykkänen HS:ssa taas kertoo Yhdysvaltojen nokkelan vallankäytön alkaneen.CSIS "ajatushautomon" teksti on mm Richard Armitagen käsialaa. Olisi luullut, että Mykkänen olisi valaissut Armitagen taustoja. Kymmenen vuotta sitten luin De Morgenista kuinka Armitage rakasti vietnamilaisten tappamista.Hänen on kuvattu sekaantuneen laittomiin asekauppoihin ja huumevälitykseen.Asiapaperi moisen kynämiehen käsistä soisi toimittajalta asiayhteyksiä valaisevan saatteen.

Journalistin pahin rikos on kirjoittaa vastoin parempaa tietoaan. Sitäkin pahempi, jos ei tiedä.

 

Avainsanat: suomalainen propaganda


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini