Yhteystiedot

Pirkko Turpeinen-Saari
Vanha Hangontie 10,
10620 Tammisaari
044-2030031
pirkko.turpeinen40@kolumbus.fi

Uutiset

2.6.2008Nyt voitte osallistua ajatuksiini myös näiden kotisivujeni välityksellä. Toivon keskustelua ja palautetta.Lue lisää »28.7.2014Puolan ja USA:n osuus Itä-Ukrainan väkivallassaLue lisää »1.7.2008Eläkeläisillekin oikeus vapaaseen liikkuvuuteen EUssaLue lisää »

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Blogin arkisto

Jutta Urpilainen-este vasemmiston nousulle

Tiistai 4.8.2009 klo 11.15 - Pirkko Turpeinen - Saari


Antti Kalliomäki avasi mm Uutispäivä Demarissa 3.8.2009 julkaistulla puheenvuorollaan tulpan, joka oli ollut vasemmiston voimakkaan toiminnan virran esteenä. Kalliomäen kädenojennus koski kaikkia sellaisia voimia, jotka kykenevät yhteistyöhön oikeudenmukaisen kohtelun ja turvallisen elämän takaamiseksi kaikille.On selvää, että vain selkein yksinkertaisin sanoin ilmaistulla johdonmukaisella ja pitkäjänteisellä rehellisellä ja ymmärrettävällä toiminnalla puolueet voivat saada muuhun kuin harhautukseen pohjautuvaa kannatusta.

Kokoomuksen ja tällä hetkellä myös Keskustan kannatus pohjautuu taitavaan sanamagiaan ja totuuden peittelyyn, jotka estävät kansalaisia saamasta selville mihin näiden puolueiden yhteistoiminta johtaa. Osittain korruptoitunut rahasta riippuvainen tiedonvälitys tukee tätä totuuden peittelyä.

Tarvittiin kuitenkin kaupallinen Helsingin Sanomat paljastamaan 4.8. se, mistä johtuu, että Kalliomäen tavoittelema linjaus saattaa olla "unelma".

Jutta Urpilainen tapaa puhua unelmista. Kovan paikan tai normaalin poliittisen tilanteen tullen unelmat saavat jäädä ja vallanhalu pääsee voitolle. Mikäli Helsingin Sanomien haastattelu pitää paikkansa Jutta Urpilainen on valmis yhteistyöhön kokoomuksen kanssa, jos vain hallitusohjelmasta voidaan sopia. Saman on tuonut esille Guzenina-Richardsson. Miapetra Kumpula-Natri kokee ilmeisesti Kalliomäen esityksen marginalisoitumisena. 

 SDP:n puheenjohtajana on poliitikko, joka ei käsitä kuinka pitkä ja perusteellinen, huolellista ja henkilökohtaista kansalaisten lähestymistä vaativa työ on edessä, jotta kansalaiset pystyvät avaamaan silmänsä, tunteensa ja tietoisuutensa siihen missä yhteiskunnassamme tällä hetkellä ollaan menossa.

SDP:n viimeinen puoluekokous vielä uskoi, että mielikuvapolitiikalla kannatus vielä nousee. Se valitsi puheenjohtajan tyydyttämään porvarillisia, mielikuviin ja huonoon itsetuntoon perustuvia tahoja.Ei ymmärretty, että porvarilliset puolueet suurine rahoineen hoitavat mielikuvamainonnan moninverroin demareita paremmin.

Puolueen puheenjohtaja on keulakuva ja symboli. Jos hän toistuvasti on muiden voimavaroja kuluttava, nolostuttava aidon oikeudenmukaisuuden ja tasa-arvokehityksen jarru on hänen ymmärrettävä tehdä siitä johtopäätöksiä.On ymmärrettävä, että pinnallisella opportunismilla on nykyisessä kansainvälisessä yhteiskunnallisessa tilanteessa, jossa rasistiset ja jopa fasistiset piirteet ovat voimistumassa, katastrofaaliset seuraukset. Myös SDP:n puheenjohtajan on valittava onko hän oikeudenmukaisuuden lisäämisen vai vähentämisen puolella! Molempia ei voi olla.

 

Avainsanat: opportunismi, oikeudenmukaisuus, aatteellisuus


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini