Yhteystiedot

Pirkko Turpeinen-Saari
Vanha Hangontie 10,
10620 Tammisaari
044-2030031
pirkko.turpeinen40@kolumbus.fi

Uutiset

2.6.2008Nyt voitte osallistua ajatuksiini myös näiden kotisivujeni välityksellä. Toivon keskustelua ja palautetta.Lue lisää »28.7.2014Puolan ja USA:n osuus Itä-Ukrainan väkivallassaLue lisää »1.7.2008Eläkeläisillekin oikeus vapaaseen liikkuvuuteen EUssaLue lisää »

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Blogin arkisto

Ostoksilla KOKOOMUS-tavaratalossa

Torstai 13.8.2009 klo 10.39 - Pirkko Turpeinen-Saari


Björn Wahlroos, Peter Fagernäs, Heikki Tavela ja Antti Piippo kumpaneineen ovat olleet ostoksilla Kokoomus-tavaratalossa. Hinta veroparatiisilaista on määritetty. Maksetaan kauppiaan määrittämä vaaliraha ja saadaan veroparatiisilaki, jolla kauppahinta korvataan moninkertaisesti.

Asevalmistaja Patrian vallankäyttäjät käyvät myös ostoksilla. Vaadittu summa maksetaan ja korvaukseksi Kokoomus lupaa nostaa valtion asehankintamäärärahoja pysyvästi vuosittain. Kokoomus on reilu kauppias. Toimitukset ovat nopeita, jollei välittömiä. Asehankinta päätökset on jo toteutettu ja sijoitusrahasto-veroparatiisilaki nopessa valmistelussa.

Kokoomustavaratalon mielipuolisilla päivillä tyydytettiin kaikkein varakkaimpien pikkutarpeita. Jokainen riittävän varakas sai lohdutuslahjan - veronalennuksen- vaikka ei olisi maksanut mitään. Tämä osoittaa että Kokoomus on Reilu kauppias kuten mainoksissa luvattiin.

Toivosta ei myöskään joudu luopumaan. Kokoomus on TOIVON puolue. Rikkaiden rikastuminen tulee jatkumaan, aseiden käyttämiseksi sotia tullaan myös tulevaisuudessa löytämään. Sen takaa Kokoomuksen vaalimainoksista kassaansa täyttävä kaupallinen tiedonvälitys. Sodat muuttuvat rauhanturvaamiseksi, aseteollisuus puolustusteollisuudeksi, NATO rauhanjärjestöksi. Tätä  ilosanomaa levittää kokoomuksen Toivo,Alexander Stubb.

Avainsanat: korruptio,


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini