Yhteystiedot

Pirkko Turpeinen-Saari
Vanha Hangontie 10,
10620 Tammisaari
044-2030031
pirkko.turpeinen40@kolumbus.fi

Uutiset

2.6.2008Nyt voitte osallistua ajatuksiini myös näiden kotisivujeni välityksellä. Toivon keskustelua ja palautetta.Lue lisää »28.7.2014Puolan ja USA:n osuus Itä-Ukrainan väkivallassaLue lisää »1.7.2008Eläkeläisillekin oikeus vapaaseen liikkuvuuteen EUssaLue lisää »

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Blogin arkisto

EU osallistuu Ukrainassa USA:n likaisiin temppuihin

Perjantai 7.3.2014 klo 10.02 - Pirkko Turpeinen-Saari


Demokratian ja ihmisoikeuksien kannattajan on tuskallista seurata EU:n moraalisen rappion merkkejä. Yhdysvallat on ollut kuuluisa laittomista sodistaan, ihmisoikeusrikkomuksista,poliisivaltion rakentamisesta omaan maahansa, mutta vähemmän on julkisuudessa keskusteltu kaikista niistä likaisista tempuista,murhista ja kidutuksista, joissa se ansioitui pystyttäessään sotilashallituksia Etelä-Amerikkaan.Nyt EU esiintyy yhdessä USA:n rinnalla nostaen kymmeniä ukrainalaisia mielenosoittajia ja poliiseja tappaneet poliittiset voimat valtaan.

Sen sijaan, että EU:n virkamiehet ja poliitikot kertoisivat totuuden, ne peittelevät sitä välttyäkseen paljastumasta USA:n kaltaisiksi.EU perusteli tukeaan fasistispainotteiselle vallan kaapanneelle hallitukselle sillä, että ihmisten murhat ylittivät punaisen viivan. EU tiesi, viimeistään 25 helmikuuta, luultavasti alusta alkaen, että ihmisiä tappavat tarkka-ampujat olivat heidän omien kannattajiensa, luultavasti CIA:n palkkaamia.

Kun tapot Maidanilla oli suoritettu, gangsterit uhosivat siirtyvänsä nyt Itä-Ukrainaan suorittamaan siellä samat toimet kuin Kiovassakin.

Olisiko Krimin niemimaan asukkaiden tullut avata porttinsa näille gangstereille ja antaa heidän suorittaa sama väkivaltaan pohjautuva vallankaappaus myös siellä. EU:n mielestä kyllä!

Mitä sitten olisi tehty kun Kiovan kaaos ja murhat olisivat vallanneet Krimin? Olisiko EU ihmisuhreista välittämättä edelleen pysynyt kannassaan ja tukenut fasistista toimintaa siellä, missä sillä ei ollut ennestään minkäänlaista jalansijaa.

Olisiko pressidentti Putinin pitänyt rauhassa odottaa Krimin venäläisten tappamista? Montako uhria olisi sopiva luku?

EU:n ongelma on todellisuuden kollektiivinen kieltäminen. Kieltäminen on todellisuuden vakavasti muuttava psykologinen puolustusmekanismi. EU väittää presidentti Putinin kieltävän todellisuuden eli olevan irronnut todellisuudesta. Tässä tapauksessa Putinin toimet ovat estäneet verilöylyn. Mitä sen jälkeen tapahtuu edellyttäisi jokaisen tarttuvan totuuteen. Ellei totuus ole neuvottelujen lähtökohta, ei demokratiasta ja kansainvälisestä oikeudesta voi olla puhetta.

Presidentti Putin ehdotti jo ennen EU:n lähentymissopimusehdotusta yhteisiä kolmen välisiä neuvotteluja, joissa olisi otettu huomioon niin EU:n,Ukrainan kuin Venäjänkin näkökulmat. Ukraina on ollut taloudellisesti, kansallisesti, kielellisesti ja uskonnollisesti monin sitein liittynyt Venäjään. EU ei tarjonnut Ukrainalle muuta kuin talouskuria. Venäjä tarjosi monenlaisia apuneuvoja, joilla Ukrainan toipuminen olisi ollut taloudellisesti vähemmän vaurioittavaa. Janukovitsh oli korruptoitunut ja heikko, mutta hän ei ollut murhaaja. Nykyiset EU:n johtoon valitsemat henkilöt ovat sekä heikkoja, korruptoituneita että murhaajia.

Häpeän sitä, että kuulun EU:n ulkopolitiikan piiriin. On hienoa, että olen elänyt myös Kekkosen aikana. Silloin tosiasiat olivat kaiken päätöksenteon lähtökohtana. Ihmiset saattoivat omilla tunteillaan ja omalla oikeustajullaan peilata tehtäviä ratkaisuja. Saattoi olla eri mieltä, mutta ei tarvinnut vaurioittaa mielenterveyttään.

Nyt Cathrine Ashton toivoi ulkoministeri Paetin puhelun aikana, että Alueiden puolueen edustajat laskisivat kukkia Maidanin uhreille ikäänkuin sovituksena ja tullakseen hyväksytyiksi. Siis fasistien hyökkäysten uhrien tulisi uhriuttaa itsensä ansaitakseen EU:n hyväksynnän.

Samalla tavalla EU vaati Serbian parlamenttia pyytämään anteeksi "Srebrenican kansanmurhaa" edellytyksenä EU lähentymiseen. USA ja EU ovat estäneet Srebrenican tapahtumien objektiivisen tutkinnan (kuinka moni kaatui taisteluissa, kuinka moni teloitettiin kuinka monta serbiä kaatui, kuinka monta muslimia) Propaganda ylivoima on ollut USA:lla. Serbit olivat Jugoslavian hajottamisen uhreja. Uhrien edellytetään pyytämään anteeksi asioita, jotka ovat USA:n ja EU:n aiheuttamia.

USA:n globaali vallan tavoittelu edellyttää kokonaisten kansakuntien identiteettien murtamista. Aivankuin koulukiusatun pitäisi pyytä anteeksi kiusaajaltaan ja niiltä, jotka hiljaisesti antavat kiusaamisen tapahtua. Psykiatrina en voi hyväksyä sitä, että EU on omissa valtapyrkimyksissään tällaisessa mukana.

Avainsanat: totuus ja EU, USA, likaiset temput, Venäjä, Putin, tarkka-ampujat, hallituksen vaihdos


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini