Yhteystiedot

Pirkko Turpeinen-Saari
Vanha Hangontie 10,
10620 Tammisaari
044-2030031
pirkko.turpeinen40@kolumbus.fi

Uutiset

2.6.2008Nyt voitte osallistua ajatuksiini myös näiden kotisivujeni välityksellä. Toivon keskustelua ja palautetta.Lue lisää »28.7.2014Puolan ja USA:n osuus Itä-Ukrainan väkivallassaLue lisää »1.7.2008Eläkeläisillekin oikeus vapaaseen liikkuvuuteen EUssaLue lisää »

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Blogin arkisto

Eurooppalaista humanismia

Perjantai 31.5.2019 klo 21.01 - Pirkko Turpeinen-Saari


Näimme torstaina TV 1:n dokumentaarisen elokuvan Kosovon oikeuslaitoksen tilasta. Ruotsalainen naistuomari pitää asuntonsa verhot aina alhaalla. Hän ei käytä valoa parvekkeella. 

 

Euroopan unionin tuli taata EULEX-järjestelmän avulla oikeuslaitoksen toiminta maassa, jota hallitsevat väkivaltaisen albaani- mafian Drenican johtajat Yhdysvaltojen tuella. Väkivallan ilmapiiri on maassa 10 vuotta ”itsenäistymisen” jälkeen edelleen läsnä. Dokumentin tuomari vaikuttaa epävarmalta ja oikeudenistunnon yleisö metelöi hänen ylitseen. Korruptiosta syytetty henkilö vapautetaan ja hänestä tulee seuraava pääministeri.

 

Korruptoituneet johtajat pääsevät vapaaksi koska todistajat tapetaan tai tekevät ”itsemurhan” ,dokumentissa kerrotaan.

 

Haagiin perustettiin erityinen Kosovo specialists tribunal, joka on osa Kosovon oikeuslaitosta, mutta oletetusti turvallisemmin Hollannin maaperällä. Juttujen käsittely viipyy ja viipyy. Yhdysvallat on määräävässä asemassa sisällön suhteen, EU vuorostaan maksaa kustannukset.

 

Toisen maailmansodan aikana Kosovon albaanit toimivat osana fasistista Albaniaa, joka oli Italian miehittämä. Serbejä ja juutalaisia tapettiin ja toimitettiin keskitysleireille. 1990- luvulla Kosovon albaanit eivät osallistuneet demokraattisiin vaaleihin vaan pyrkivät suoralla toiminnalla muodostamaan etnisesti puhtaan muslimivaltion ja irrottautumaan Serbiasta.

 

Yhdysvaltojen, Saksan, Ranskan ja Iso-Britannian tukemana albaaniterroristien KLA- joukot suorittivat terroritekoja erityisesti serbivirkamiehiä ja poliiseja vastaan. Samoin albaanit, jotka boikotista huolimatta jatkoivat valtion viroissa, joutuivat vainotuiksi ja osa kuljetettiin Albanian puolelle, jossa heidät tapettiin ja maksat ja munuaiset poistettiin tuoreeltaan elinten kauppaamiseksi ulkomaille.

 

Jugoslavian ja Serbian perustuslait takasivat tasaveroiset oikeudet kaikille 12 maassa asuvalle etniselle ryhmälle.

 

Massiivisen NATO-propagandan avulla serbit oli kuvattu etnisten puhdistusten suorittajiksi, kun todellisuus oli päinvastainen. 1990-luvulla albaaniväestö perusti etnisesti puhtaan koululaitoksen ja terveydenhuollon, joka oli huonompitasoinen kuin Jugoslavian valtion järjestämät palvelut, mutta palveli rasistista suhdetta serbeihin. Serbien kanssa sovussa ja yhteistyössä toimivia albaaneja rangaistiin omien toimesta.

 

Yhdysvaltojen ja EU-maiden tavoitteena oli Euroopan viimeisen sosialistisen hyvinvointivaltion hajottaminen ja sen infrastruktuurin haltuunotto sekä sotilaallinen miehitys. Kosovo oli viimeinen pala.

 

Lukuisia kansainvälisiä lakeja rikkomalla USA ja NATO- maat pommittivat Jugoslavian siviilikohteita uraanipommeilla käyttäen tyypillisesti albaanien suorittamaa provokaatiota välittömänä syynä. Pommitusten päätyttyä Yhdysvallat alkoi rakentaa Serbian maakuntaan Kosovoon valtavaa Bondsteelin sotilastukikohtaa.

 

Koko entisen Jugoslavian alueella (Sloveniassa, Kroatiassa, Bosniassa, Montenegrossa, Makedoniassa ja Serbiassa Kosovo mukaan luettuna) aloitettiin ripeä yksityistämiskampanja, joka seurasi kuin luonnostaan maiden ääretöntä köyhtymistä sotien ja talouspakotteiden johdosta. Yhdysvaltojen ja EU:n NATO-maiden toimien seurauksena Jugoslavian osat joutuivat maailman hyvinvoinnissa 24. sijalta kehitysmaiden luokkaan.

 

Köyhtymisen seurauksena kukin maa joutui alttiiksi USA:n ja EU:n taloudelliselle ja sotilaalliselle kiristykselle. Itsenäinen, liittoutumaton YK:n perustajavaltio oli pakotettu sirpaloituneena polvilleen.

 

Yhdysvallat oli yhteistoiminnassa liittolaisensa Osma bin Ladenin kanssa lennättänyt Bosnian ja Kosovon sotiin 10.000 jihadistia Afganistanista ja Lähi-Idästä. Natsi diaspora USA:ssa ja Kanadassa rahoitti palkka-armeijoita ja Ruder-Finn markkinointitoimiston toteuttaman NATO-propagandan, jossa perustuslakiaan ja kansainvälisiä lakeja ja rajasopimuksia noudattavat serbit maalattiin hirviöiksi ja heitä vastaan taistelevat NATO:n tukemat joukot uhreiksi.

 

Yhdysvallat ei halua oikeudenkäyntejä, joissa heidän terroristiliittolaisensa paljastuisivat. 

 

Presidentti Obama murhautti Navy-Seal -joukkojen avulla Osma bin Ladenin, ilman oikeudenkäyntiä, Pakistanin maaperällä. Olisi tietenkin ollut kiusallista saattaa bin Laden oikeuteen, jossa hän olisi kertonut yhteistyöstään presidentti Reaganin, George H.W. Bushin ja Bill Clintonin kanssa. Parempi murhata ja heittää ruumis mereen kuin paljastaa totuus siitä ketkä ovat todellisia sotarikollisia.

 

Euroopan neuvosto lähetti sveitsiläisen senaattori Dick Marty’n tutkimaan albaaniterroristien mahdollisesti suorittamia sotarikoksia ja elinkauppaa. Hän sai paljon selville ja Euroopan neuvosto hyväksyi hänen raporttinsa lähes yksimielisesti. Tutkimuksista ja raportista on kulunut 10 vuotta. Dick Marty ei ole kovin toiveikas Euroopan unionin rahoittaman Kosovo Specialists Chambersin toiminnan suhteen. Marty on sitä mieltä, että Euroopan johtajat puhuvat ihmisoikeuksista sunnuntaina mutta rikkovat niitä maanantaina.

 

Jugoslavian pommitusten jälkeen EU:n NATO-maat, myös pienen Suomen tukemana, ovat tuhonneet USA:n rinnalla Irakin, Libyan, Syyrian, Ukrainan ja Jemenin. Venezuelaakin yritetään. Kukaan ei myönnä tietävänsä kuinka mikäkin maa on ollut osallisena ylläolevien maiden taloudelliseen kiristämiseen, hallitustenvaihdosten yrittämiseen, sotilaalliseen uhkailuun ja ohjusiskuihin. Kaikissa on kuitenkin kyseessä ahneus, mielivalta ja toisen maan sisäisiin asioihin puuttuminen milloin vuosien suunnittelun pohjalta, milloin mielivaltaisella ad hoc -ohjusiskulla.

 

Kosovo-dokumentti paljasti mielivallan, normittomuuden ja väkivallan. KLA-terroristit ovat nyt ”valtiollinen armeija” NATO: n miehitysjoukkojen ohella. Syyriaan taistelemaan lähteneet Kosovo-jihadistit on otettu tervetulleina takaisin. Kosovo pyrkii NATO:n jäseneksi. Ensimmäistä kertaa jihadistit saattavat olla virallisestikin USA-johtoisessa NATO-armeijassa meidänkin maaperällämme.

 

 

 

 

Avainsanat: EU, humanismi, Kosovon väkivalta, oikeuslaitos,


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini