Yhteystiedot

Pirkko Turpeinen-Saari
Vanha Hangontie 10,
10620 Tammisaari
044-2030031
pirkko.turpeinen40@kolumbus.fi

Uutiset

2.6.2008Nyt voitte osallistua ajatuksiini myös näiden kotisivujeni välityksellä. Toivon keskustelua ja palautetta.Lue lisää »28.7.2014Puolan ja USA:n osuus Itä-Ukrainan väkivallassaLue lisää »1.7.2008Eläkeläisillekin oikeus vapaaseen liikkuvuuteen EUssaLue lisää »

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Blogin arkisto

Tiananmenin "verilöyly"

Tiistai 11.6.2019 klo 16.42 - Pirkko Turpeinen-Saari


Jokaiselle Suomen mediaa käyttävälle on selvää, että Tinanmenin aukiolla tapahtui vuonna 1989 verilöyly, jota tulee muistella ja kunnioittaa sen uhreja myös Suomessa.

Helsingin Sanomat julkaisi "verilöylyn" muistopäivänä laajan artikkelin. Kokonaisvaikutelmasta  huolimatta lehti ei rehellisyyden nimessä voinut olla tokaisematta, että luultavasti tapauksessa ei kuollut ketään!

Siis verilöylyn vuosipäivä, jossa ei kuollut ketään.

Suurlähettiläs James R.Lilley joutui myöhemmin raportoimaan Washingtoniin, että vaikka sivukaduilta kuului satunnaisia laukauksia, torille saapuneilla useimmilla sotilailla oli varustuksenaan vain kilvet ja puiset pamput.

Tänään 11.6.2019 lehti riemuitsee Kiinan Hong Kongin mielenosoituksia, joiden tarkoituksena on estää rikollisten siirtäminen manner-Kiinaan tuomittaviksi. Mielenosoituksessa sanotaan järjestäjien mukaan olevan miljoonia osallistujia kun tas poliisi arvioi lukumääräksi noin neljännesmiljoonan.

Syvällistä tietoa kaipaavien kannattaa lukea F.Willim Engdahlin kirja Manifest Destiny; Democracy as Cognitive Dissonance. Teos esittelee huolellisesti dokumentoidusti kuinka Yhdysvallat, CIA ja useat Yhdysvaltojen presidentit valmistelivat Tiananmenin mielenosoitukset. Presidentti George H.W.Bush toimi Yhdysvaltojen Kiinan suurlähettiläänä vuoden ja oli hyvin perehtnyt Kiinan asioihin.

Mielenosoitusten teho ja julkisuus taattiin sillä, että ne kärjistettiin nälkälakoilla samaan aikaan kun Neuvostoliiton presidentti Gorbatsov saapui Pekingiin.

Yhdysvaltojen Kiinan suurlähettiläs James R.Lilley levitti verilöyly tarinaa tarkoituksenaan saada kansainvälinen yleinen mielipide Kiinaa vastaan, jotta Yhdysvallat voisi alkaa painostaa maata sotilaallisesti ja muilla sanktioilla. 

Jo vuodesta 1986 lähtien miljardööri George Sorosin rahasto "Fund for the Reform and Opening of China" sai miljoona dollaria tukeakseen valmisteluja Kiinan vapaaseen markkinatalouteen siirtymiseksi. Tiananmenin mielenosoitusten jälkeen Kiinan hallitus lakkautti järjestön koska sen kytkökset CIA:han olivat paljastuneet.

Myös NED:illä, Yhdysvaltojen CIA:ta pehmeämmin toimivalla järjestöllä oli kaksi toimistoa Pekingissä.

Lopulta opiskelijat suostuivat lopettamaan mielenosoitukset ja niiden "verilöyly" propagandaa levittäneet CIA:n ohjeistuksessa toimineet johtajat salakuljetettiin Yhdysvaltojen suurlähetystön toimesta silloin vielä Brittien siirtomaahallinnon alaisen Hong-Kongin kautta Yhdysvaltoihin.

Yhdysvaltojen hallinto, George Soros, CIA ja muut CIA:n pehmeämmät versiot toimivat samaan aikaan aktiivisesti kommunistijohtoisten sosialististen valtioiden kaappaamiseksi  myös Euroopassa.

On huvittavaa seurata kuinka NATO-riippuvainen Suomen valtiollisessa kontrollissa oleva media palvelee Yhdysvaltoja sen Venäjän ja Kiinan vastaisessa politiikassa. Toisaalta Suomen kaksinaamaisuus on surullista seurattavaa.

Edellisen hallituksen pääministeri johti valtavaa taloudellisiin asioihin keskittyvää valtuuskuntaa Kiinassa. Samaan aikaan nilkkimäinen USA- ja NATO-riippuvainen media tekee kaikkensa tukeakseen Yhdysvaltojen johtamaa aggressiivista Kiinan demonisointia. 

Yllämainitussa Engdahlin kirjassa kuvataan yksityiskohtaisesti Venäjän, ryöstö, Puolan Solidaarisuuden ja katolisen kirkon yhteistyö USA:n kanssa sekä Jugoslavian presidentti Milosevicin kaatamista edeltäneiden mielenosoitusten järjestäminen CIA:n ja NED:in toimesta.

Suomen median jouduttua NATO:n hybridikeskuksen kontrolliin, on turha odottaa, että Yle tai Helsingin Sanomat kertoisivat mistään kansainvälisistä asioista totuutta. Kolmenkymmentä vuotta kestänyt pehmeämpi NATO-propaganda on nyt raudanlujaa.

Hong-Kongin mielenosoitusten taustavoimista ei liene epäselvyyttä sen enempää kuin mistään Soroksen rahoittamista "värivallankumouksista" tapahtuivat ne sitten Egyptissä, Syyriassa tai Ukrainassa.

Ukrainassa CIA:lla oli kokonainen sisäministeriön kerros käytettävissään. Maidanin väkivaltaiset mielenosoittajat kävelivät vapaasti Yhdysvaltojen suurlähetystön ja aukion väliä eikä suurlähettiläs välittänyt peitellä kenet hän oli valinnut Ukrainan tulevaksi pääministeriksi.

Jääkäämme odottamaan Yle:n ja Helsingin Sanomien raporttia Yhdysvaltojen reaktioista Kiinaa kohtaan "spontaanien" Hong-Kongin mielenosoitusten johdosta.

Kuten joitakin viikkoja sitten totesin, Yle:n uutiset voisi nimetä uudelleen "Pompeo-news around the world".

Avainsanat: Tiananmenin "verilöyly", CIA, Soros, Suomen valtiollinen sensuuri, NATO


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini