Yhteystiedot

Pirkko Turpeinen-Saari
Vanha Hangontie 10,
10620 Tammisaari
044-2030031
pirkko.turpeinen40@kolumbus.fi

Uutiset

2.6.2008Nyt voitte osallistua ajatuksiini myös näiden kotisivujeni välityksellä. Toivon keskustelua ja palautetta.Lue lisää »28.7.2014Puolan ja USA:n osuus Itä-Ukrainan väkivallassaLue lisää »1.7.2008Eläkeläisillekin oikeus vapaaseen liikkuvuuteen EUssaLue lisää »

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Blogin arkisto

Tuhka liekkeihin

Keskiviikko 28.8.2019 klo 17.08 - PirkkoTurpeinen-Saari


Hitlerin propagandaministeri Joseph Goebbels tulisi vihreäksi kateudesta lukiessaantämän päivän Helsingin Sanomien artikkelin " Kolme miljoonaa ihmistä on vaarassa jäädä ristituleen".

Teksti on tuttua ja  taitavaa NATO-propagandaa.

Provokaatio "Khan Seikhunin kemiallinen hyökkäys" pannaan kapinallisten mukana pohjoiseen pakenevan perheen suulla Syyrian hallituksen tekemäksi. Eihän siviilin tarvitse puhua totta.

Haastateltu perhe "pakeni Aleppon taisteluja". Suurin osa siellä asuneista perheistä nautti hallituksen joukkojen vapautettua Aleppon, jossa voivat nyt viettää normaalia elämää. Jihadistit saivat joko luopua aseistaan ja vastaanottaa armahduksen tai siirtyä bussikuljetuksella Idlibiin. Helsingin Sanomien haastattelema perhe kuului ehkä viimeksi mainittuihin.

HS: "YK:n mukaan 400 000 syyrialaista on lähtenyt liikkeelle tuoreimpien väkivaltaisuuksien vuoksi. Syynä on Venäjän ja Iranin tukeman Syyrian hallituksen hyökkäysaalto Idlibiin. Syyrian armeijan tavoitteena on vallata Idlibin maakunta joka on kapinallisjärjestöjen viimeinen linnake."

"YK on varoittanut vuosisadan pahimmasta humanitaarisesta kriisistä, jos väkivaltaisuudet jatkuvat."

"Helsingin Sanomat oli yhteydessä myös kapinallisten riveissä Idlibissä toimivaan avustusjärjestöön, joka tunnetaan nimellä Valkokypärät (White Helmets). Järjestön nimettömänä pysyttelevän edustajan mukaan Syyrian armeija käytti Khan Seikhunin valtauksessa raketteja, jotka sisälsivät "palavaa materiaalia", kuten napalmia tai valkoista fosforia -teräviä esineitä, kuten ruuveja".

Syyrian hallitusta kaatamaan pyrkivien länsimaiden rahoittamat Valkokypärät ovat tehneet maksajiensa näkökulmasta hyvää työtä jopa niin, että heidän propagandaelokuvilleen esitettiin Oskareita ja Nobelin rauhanpalkintoa.

Kun Helsingin Sanomat yllättää ja kertoo, mitä Syyrian hallitus tiedottaa, lehti antaa kuitenkin kapinallisryhmän kertoa että tiedot ovat pelkkiä Syyrian hallinnon valheita.

Jo vuodesta 2001 lähtien,kuten monasti blogeissani olen kertonut, saksalainen Volker Perthes ja yhdysvaltalainen Jeffrey Feldman saivat tehtäväksen suunnitella sekulaarisen Syyrian hallinnon vaihtamista jihadismia aatteenaan pitävään muslimiveljeskunnan hallintoon. He esittelivät suunnitelmaansa myös Bilderberg- ryhmässä

Yhdysvallat ja Sarkozyn Ranska sekä Iso-Britannia johtivat toteutusta syyskuun 5. päivästä lähtien vuonna 2011. Medialle ja propagandalle annettiin Thierry Meissanin mukaan tässä keskeinen rooli.

Ranska vetäytyi Syyriasta melko pian, mikä vaihe päättyi ranskalaissotilaiden vapauttamiseen. Vetäytyminen veti maton alta Iso-Britannian tiedustelupalvelulta, joka toimi Damaskoksen ja Beirutin lähetystöissä ja oli suunnitellut lähettävänsä 100.000 miehen armeijan Syyriaan.

Seuraava vaihe oli operaatio "Damascus Vulcano and Syrian Earthquake". CIA:n, Ranskan ja Iso-Britannian Jordaniassa kouluttamat 40 000 Saudi Arabian maksamaa Lähi-Idästä kotoisin olevaa palkkasoturia ylitti Syyrian rajan 12. heinäkuuta 2012 kohti Damaskosta. Muistaakseni myös Suomen ulkoministeri ylpeili Suomen tukevan Jordaniassa tapahtuvaa koulutusta.

18. päivänä heinäkuuta 2012 valtava räjähdys tuhosi Syyrian turvallisuusneuvoston rakennuksen tappaen puolustusministeri, kenraali Daoud Rajhan, armeijan tiedustelupalvelun päällikön ja  kenraali Assef Shawkatin, presidentti Assadin langon, ja turvallisusneuvoston puheenjohtajan kenraali Hassan Turkmanin. Vastavakoilun päällikkö kenraali Hisham Ikhtiyar kuoli myöhemmin vammoihinsa. Ihmisiä tapettiin kaduilla ja monet asukkaat pakenivat pääkaupungista.

Meyssanin koti oli muutaman kilometrin päässä Damaskoksen keskustasta. Armeija sijoitti kranaatiheittimen  hänen talonsa katolle.Taistelujen päätyttyä kaduilla lojuvien ruumiiden nähtiin olleen pakistanilaisia ja somaleita, tunisialaisia ja afganistanilaisia. Useimmat näistä taistelijoista eivät tienneet mitään Syyriasta. Moni luuli taistelevansa palestiinalaisten puolesta Isrelissa, kirjoittaa Meyssan teoksessaan "Before our very eyes. Fake wars and big lies. From 9/11 to Donald Trump."

Syyrian hallituksen vaihdoksen suunnittelijoilla ei ole helppoa. Enemmistö syyrialaisista kannattaa presidentti Assadia. Hänen kaatamisensa suunnittelija Jeffrey Feldman on nostettu YK:n pääsihteerin läheiseki avustajaksi. Mitä YK sanoo,  tulee hänen suustaan.

Hillary Clintonin valtaannousun jälkeinen, hänen vaatimasa Lähi-Idän uudelleen järjestely on johtanut suunnattomaan kärsimykseen.

Helsingin Sanomien propaganda pyrkii viime metreillä vielä sytyttämään tuhkan liekkeihin. 

Syyriassa kansinvälisten lakien mukaisesti  ja kutsuttuina toimivat Venäjä ja Iran ovat Helsingin Sanomien propagandan kohteina niin kauan kuin nuo maat tukevat suvereniteettiaan ja sekulaarista maataan puolustavaa Syyriaa. Ranska, Yhdysvallat ja Iso-Britannia NATO-liittolaisineen ja sympatisoijineen ovat laittomilla asioilla.

Laillisen  itsepuolustuksen seurauksena Syyrialle on asetettu talouspakotteet, jotka vaikeuttavat jälleenrakennusta. Laittomasti maahan hyökänneet ja jihadistiterroristeja kouluttaneet ja rahoittaneet "liberaaleja arvoja" noudattavat maat eivät ole saaneet. sanktioita. Maan hallituksen kaatamisen ja jihadisteille tarjoamisen suunnittelijat on palkittu korkeilla YK-viroilla.

Goebbelskään ei pystynyt muuttamaan mustaa valkoiseksi ja totuutta valheeksi näin tehokkaalla tavalla kuin Helsingin Sanomat tekee, Yle rinnallaan.  

Meyssan kuvaa massiivista presidenttien ja vaikuttajien lahjontaa, joka tekee laeista piittaamattoman sotilaallisen toiminnan ja propagandan kannattavaksi.  Tällaisia henkilöitä ei oikeudenmukainen toimintatapa tyydytä. Valitettavasti.

Avainsanat: Syyria, propaganda, Goebbels, Helsingin Sanomat, "Idlibin valtaus"


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini