Yhteystiedot

Pirkko Turpeinen-Saari
Vanha Hangontie 10,
10620 Tammisaari
044-2030031
pirkko.turpeinen40@kolumbus.fi

Uutiset

2.6.2008Nyt voitte osallistua ajatuksiini myös näiden kotisivujeni välityksellä. Toivon keskustelua ja palautetta.Lue lisää »28.7.2014Puolan ja USA:n osuus Itä-Ukrainan väkivallassaLue lisää »1.7.2008Eläkeläisillekin oikeus vapaaseen liikkuvuuteen EUssaLue lisää »

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Blogin arkisto

Islamilainen kalifaatti

Sunnuntai 1.9.2019 klo 17.15 - Pirkko Turpeinen-Saari


Helsingin Sanomissa ilmestyi tänään laaja katsaus suomalaisiin ISIS-in piirissä toimiviin naisiin ja heidän tarinoihinsa. Ohessa mainittiin ISIS:in hirmuteot kaulojen katkaisuineen. Suomalaisnainen ilmoitti haluavansa asua tulevaisuudessakin kalifaatissa.

Missä oli Helsingin Sanomat silloin kun Bosnian presidentti Izetbegovic rakensi kalifaattiaan ja hänen apunaan (Meyssanin mukaan 90 000) jihadistia taisteli perustuslakiaan ja sekulaarista valtiotaan puolustavia serbejä vastaan.

Izetbegovic oli jo 1980 kirjoittanut islamilaisen julistuksen, jonka mukaan paras serbi oli kuollut serbi.

Julistuksesta otettiin uusia painoksia 1990-luvulla. Tuntemattoman voiman avulla Izetbegovicista tuli presidentti vaikka hän ei voittanut vaaleja.

Helsingin Sanomat ei kertonut siitä kuinka serbien kauloja katkaistiin aivan kuten toisen maailmansodan aikana. Päinvastoin, lehti kertoi muslimien olevan uhreja.

Yhdysvaltojen ja Saksan intresseissä oli NATO:n laajeneminen Bosniaan ja Serbiaan ja talouden infrastruktuurin haltuunotto. Ranska ja Iso-Britannia toimivat jihadistien ja Kosovossa albaani-terroristien liittolaisina.Saksalaiset kouluttivat Turkissa KLA:n albaanitaistelijoita.

Jihadistit ovat olleet liberaalille lännelle käyttökelpoisia palkkasotureita jo toisesta maailmansodasta, mutta erityisesti Afganistanin sodasta lähtien.

Helsingin Sanomien ja Yle:n puolitotuuksiin perustuva tiedonvälitys yrittää pelastaa "liberaaleja globaaleja arvoja" edustavan USA:n sekä entisen liittolaisensa Saksan sekä muut EU:hun kuuluvat entiset siirtomaavallat.

Syyriassa on "lännen" hyvin suunnitteleman konfliktin alusta lähtien monet EU-maat olleet sekaantuneina - erityisesti Ranskan ja Iso-Britannian tiedustelu CIA:n tukemana. Heinäkuun 12.päivänä 2012 lähetetyt 40 000 jihadistin palkkasoturiarmeija oli toisinto siitä mitä Bosniassa tapahtui.

Kun Bosnian sota alkoi, presidentti Clintonille ja Saksan ulkoministeri Klaus Kinkelille tuli oivallus: projisoidaan kaikki paha serbeihin, jotka ovat tiukimmin ryöstömme esteinä. Päätettiin perustaa ICTY, poliittinen tuomioistuin serbien "sotarikoksia" tutkimaan. Kinkel totesi toimittajille: "Serbit on saatava polvilleen".

Tämä projektio toimi sodan aikana Yhdysvaltojen ja Kanadan kroaatti ja albaani -natsi-diasporan rahoituksella markkinointitoimisto Ruder-Finnin ja sitä myötäilevän valtamedian toimesta.

ICTY:n yksipuoliset toimet tarjosivat jatkon tuolle sodanaikaiselle propagandalle.

ICTY:n lopettamisen jälkeen on "lännen demokratioiden" toimesta tuotettu dokumentteja ja elokuvia, joissa on jatkettu serbi-paha, muslimi-uhri kerrontaa. Jopa elokuvassa No man's land serbiuhrit kuvataan muslimeina ja teloittajat serbeinä. Elokuva käytti aitoa sotamateriaalia missä tapettujen serbien traktorit ja pakolaissaattueet esittivätkin muslimeja pakosalla.

Syyriassa sama toistuu. Sekulaarinen hallinto ja melkoisen suosion omaava presidentti Bashar al Assad on kuvattu hirviöinä ja "lännen demokratiat" vaativat sotarikostuomioistuimen perustamista hallinnon hirmutekojen tuomitsemiseksi.

Sen sijaan USA, Ranska, Saksa, Iso-Britannia, jotka ovat kainaloitaan myöten uponneet sotaan rahoittaen ja aseistaen jihadisteja, esiintyvät pyhimyksinä. He ovat ampuneet itse suunnittelemiensa provokaatioiden jälkeen ohjuksia "rangaistukseksi rikolliselle hallinnolle".

Media esittää näytelmää, jossa on hyvin suunniteltu käsikirjoitus. Tunnetta pitää olla. Kuluttajan katse pitää suunnata oikeaan suuntaan. Todelliset rikolliset on puettava enkelin kaapuun ja kärsivät ja väärinkohdellut on upotettava kaivoon. Orwellin viitoittamalla tiellä.

Avainsanat: Al-Hol, Syyria, Bosnia, Kinkel, Clinton, Izetbegovic


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini