Yhteystiedot

Pirkko Turpeinen-Saari
Vanha Hangontie 10,
10620 Tammisaari
044-2030031
pirkko.turpeinen40@kolumbus.fi

Uutiset

2.6.2008Nyt voitte osallistua ajatuksiini myös näiden kotisivujeni välityksellä. Toivon keskustelua ja palautetta.Lue lisää »28.7.2014Puolan ja USA:n osuus Itä-Ukrainan väkivallassaLue lisää »1.7.2008Eläkeläisillekin oikeus vapaaseen liikkuvuuteen EUssaLue lisää »

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Blogin arkisto

Siirtolaisia, pakolaisia vai ISIS-vaimoja ja lapsia

Torstai 5.3.2020 klo 11.35 - Pirkko Turpeinen-Saari


Suomen media kuohuu Turkin päästäessä turvapaikan hakijoita Kreikan rajalle.

Ovatko EU:hun pyrkijät Al-Hol:in leirille kerättyjen henkilöiden kaltaisia ISIS-taistelijoita– tai ISIS-vaimoja lapsineen, sekulaarisen Syyrian sotaa paenneita kansalaisia vai monista Aasian ja Afrikan maista siirtolaisina tulevia, parempaa tulevaisuutta hakevia hädänalaisia.

Suomen poliitikot ja media eivät käsittele pakolaisongelman juurisyitä.

Turkki on eräs Syyrian ongelman alkusyy. Juuri Turkin kautta ja sen salaisen palvelun avustuksella siirrettiin Libyasta jihadisteja Turkin kautta Syyriaan heti kun länsimaat olivat saaneet konfliktin käyntiin.

Syyriassa toteutettiin vanhaa valtion rikkauksien haltuunoton kaavaa, jota lännen NATO-maat ovat toteuttaneet 1990-luvun alusta lähtien.

Ensin on demonisoitava tavoiteltavan valtion yhteiskuntajärjestelmä. Sitä aletaan kutsua diktatuuriksi ja kansojen vankilaksi. Valtion johtaja demonisoidaan ja nimetään uudeksi Hitleriksi. Siitä huolimatta, että esimerkiksi Jugoslavia oli elintasomittareilla maailman 24. sijalla kansantuotteella mitattuna ja Libya vuorostaan vaurain ja kansalaisistaan parhaiten huolta pitävä maa Afrikan mantereella.

Ryöstäjät eivät piittaa tosiasioista. Ainoa tosiasia on ryöstön arvo.

Syyrian kohdalla viimeiset tutkimukset ovat osoittaneet maan potentiaaliset öljyvarat suunnattomasti suuremmiksi kuin tähän saakka on kuviteltu. Siksi Yhdysvallat haluaa pysyä tiiviisti noiden öljyvarojen äärellä Turkin varastettua yhdessä demokraattisen NATO-maa Ranskan kanssa Syyrian öljyä koko konfliktin ajan.

Stubbin hallitus huolehti Suomen median koulutuksesta Yhdysvalloissa. Siellä opittiin miten NATO-maita myötäilevä propaganda hoidetaan. Tuloksia nähdään mm. Ylessä päivittäin.

Venäjän ulkoministeri Sergei Lavrov kävi Suomessa. Media tarjosi hyvin valikoiden tietoa siitä, mitä hän puhui tiedotustilaisuudessa. Yle:n uutistenlukija Matti Rönkä kysyi pääuutislähetyksessä Yle:n Venäjän kirjeenvaihtajalta eikö EU voi painostaa Venäjää vetäytymään Syyriasta? Hän ei siis kysynyt, eikö EU voisi painostaa Turkkia vetäytymään Syyriasta. Jihadistien liittolaisena taistelevan Turkin läsnäolo Syyriassa on laitonta. Venäjä on alueella laillisesti ja se tukee sekulaarisen Syyrian pyrkimyksiä palauttaa alueensa hallintaansa ja palauttaa järjestys maahan.

Venäjä joutuu siivoamaan huonosti menneiden juhlien jäljet.

Länsimaiden, siis EU-maiden ja USA:n pyrkimyksenä oli siirtää valta sekulaariselta hallinnolta muslimiveljeskunnalle, joka kannattaa sharia-lakia. Lännellä, erityisesti presidentti Clintonilla on kokemusta islamilaista kalifaattia rakentaneen Bosnian presidentti Izetbegovicin tukemisesta yhdessä Osama bin Ladenin kanssa sekä Kosovon albaani-terroristien tukemisesta yhdessä Turkin kanssa. 

Kosovossa keskiajalta peräisin olevat ortodoksiset kirkot ja luostarit (150 kpl) tuhottiin ja tilalle on alettu rakentaa Saudi-Arabian rahoituksella moskeijoita.

Sama Bill Clinton vaimoineen oli juhlimassa etukäteen myös Ukrainan laillisen hallituksen kaatamista syyskuussa 2013 Jaltalla. Kaappauksessa oli mukana useimmat EU-maat. Liuskeöljy ja GMO-viljelyn aloittaminen olivat eräitä pääoman omistajien tavoitteita.

Milloin Suomen poliitikot alkavat tunnustaa olevansa vastuussa osallistumisestaan tähän ryöstötoimintaan ja sen propagoimiseen? Onko Suomen etu tukea Turkin ja USA:n ja eräiden EU-maiden tukemien islamilaista kalifaattia rakentamaan pyrkivien "pakolaisten" pääsyä Euroopan Unioniin? Ovatko kristityt, kuten ortodoksiset kristityt Kosovossa ja Syyriassa predestinoituja kansanmurhan kohteiksi, jos islamilaista kalifaattia rakentamaan pyrkivät joukot palvelevat paremmin ylikansallisen suurpääoman ryöstöhankkeita?

Suomen media on koulutettu olemaan jihadistien puolella. Ovatko myös kaikki poliitikot?

Avainsanat: ISIS-pakolaiset, pakolaiskriisi, Kreikan raja, Turkin ja NATO-maiden rooli Syyriassa


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini