Yhteystiedot

Pirkko Turpeinen-Saari
Vanha Hangontie 10,
10620 Tammisaari
044-2030031
pirkko.turpeinen40@kolumbus.fi

Uutiset

2.6.2008Nyt voitte osallistua ajatuksiini myös näiden kotisivujeni välityksellä. Toivon keskustelua ja palautetta.Lue lisää »28.7.2014Puolan ja USA:n osuus Itä-Ukrainan väkivallassaLue lisää »1.7.2008Eläkeläisillekin oikeus vapaaseen liikkuvuuteen EUssaLue lisää »

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Blogin arkisto

Totaalinen kansanmurha jatkuu, maailma katselee

Perjantai 24.11.2023 klo 11.11 - Pirkko Turpeinen-Saari


Israel suorittaa palestiinalaisten kansanmurhan systemaattisesti.

Kuten sen aikaisemmissa hyökkäyksissä, sairaalat ja palestiinalaisten terveydenhuolto tuhotaan ensin.

Eläkkeellä olevn israelilaiskenraalin mukaan etelä-Gazassa sää hoitaa loput.

Jatkuvat pommitukset ovt pakottaneet 1, 2 miljoonaa ihmistä jalkaisin liikkeelle, ilman talvivaatteita ja muita varusteita.

Ensimmäiseksi Israel tuhosi vesiputket, sähkölinjat ja viemäriverkoston. Terveellisen ympäristön puuttuessa tarttuvat taudit leviävät nälkiintyneessä väestössä.

Tuhottuaan 28 sairaalaa Israel toteuttaa yllämainittua periaatetta jatkaen myös jäljelläolevan terveydenhuollon tuhoamista.

Talven ja sateiden tullessa pakolaiset joutuvat olemaan ilman tuulen- ja sateensuojaa lämmöstä puhumattakaan. Kadulla nukkuessa ihmisen ruumiinlämpötila laskee vaarallisesti aiheuttaen kuoleman.

Yhdysvaltalainen eversti ja ex presidentin neuvonantaja Douglas Macgregor toteaa Israelin tarkoituksena olevan aiheuttaa Gazan tyhjentäminen palestiinalaisista. Sen jälkeen vuorossa on Länsi- ranta.

                                                         ***

EU:n ja Yhdysvaltojen hallitukset istuvat katsomossa tekemättä mitään kansanmurhan pysäyttämiseksi. Päinvastoin USA turvaa asevoimalla Israelin mahdollisuuden jatkaa sotaa niin kauan kuin se haluaa.

Mitä tekee Suomen hallitus ja Yleisradio?

Ne panevat kaiken energiansa Venäjän mustamaalaamiseen ja "rajaongelmaan". Maahamme on pyrkimässä omien sotiemme ja liittolaistemme sotien uhreja (afganistanilaisia, syyrialaisia jne.), jotka ovat halunneet tulla tänne Venäjän kautta. Eivät nämä pakolaiset ole Venäjän sotien uhreja vaan ovat matkalla Suomeen tai yleensä Eurooppaan.

Sen sijaan että hallitus ja Yle keskittäisivät huomionsa maailman kammottavimpaan  kansanmurhaan ne keskittyvät näpertelemään olemattoman rajaongelman kanssa. 

Yllämainittu Mcgregor kysyykin myös Naapuriseuran sanomissa julkaistussa PosiTV:n tekstitetyssä haastattelussa: "Mitä haittaa Suomelle oli hyvistä suhteistä Venäjään?"

Miksi ex -päämisteri Sanna Marin julisti, että "kaikki siteet Venäjään on katkaistava" ilman, että Venäjä on käyttäytynyt Suomea kohtaan millään lailla epäkohteliaasti. Ulkopolitiikkaamme leimaa nykyisin röyhkeys ja tietoinen valehteleminen.

Samainen Douglas Macgregor totesi presidentti Zelenskyn istuvan valheiden kukkulan päällä,  eikä ole varmuutta, selviääkö hän hengissä luxus-huviloihinsa Ukrainan ulkopuolella.

Suomen hallitus ja media istuvat samalla kukkulalla eivätkä pysty päättelemään, miten selviäisi sieltä alas. Edellinen eduskunta taputti seisaalleen nousten  valheiden kukkulan kuninkaalle.

                                                   ***

Osallistuin veteraanikansanedustajien kokoukseen viikko sitten. Jaakko Iloniemi piti alustuksen, jollaisen pitämisestä  häpeäisin silmät päästäni, jos vertaan sitä päivittain seuraamieni prof Jeffrey Sacksin ja britti diplomaatti Alastair Crooken lausuntoihin.

Erkki Tuomioja pystyi vain ihastelemaan alustusta ja veteraanikansanedustajat istuivat hiljaa kunnioituksesta tuota historiallisen kehityksen ala-arvoista anlyysiä kohtaan.

                                                     ***

Suomen kansa on ajettu todellisuuteen, missä kaikki on valhetta. Eduskuntamme, presidenttimme ja mediamme istuvat samalla valheiden kukkulalla kuin Zelensky. Nyt on siirrytty kiipeämään Israelin hallituksen valheiden vuorelle. Yle ei näytä mitään, mikä auttaisi suomalaisia ymmärtämään palestiinalaisiin jo yli 70 vuoden ajan kohdistunutta Israelin terroria. YK on ollut Yhdysvaltojen vallan alla täysin toimintakyvytön.

Suomi käy asekauppaa kansanmurhaa suorittavan Israelin kanssa. Israelin ja laittomien siirtokuntien asukkaiden aseet, hävittäjät ja pommit ovat peräisin Yhdysvalloista ja suomalainen Patria on mukana niiden moottoreiden valmistamisessa.

Yle uutiset näyttää Israelin pääministeriä sotilaiden keskellä. Tuntuu kuin olisimme osa Israelin sodanjohtoa. Kutsumme palestiinalaisten vastarintaliikkeitä terroristeiksi. Päivittelemme muutamaa sataa Hamasin vankina pitämää israelilaista tai muuta ulkomaalaista mutta emme päivittele 7500 Israelin vankiloissa pidettyä palestiinalaista, joista osa on kiviä heitelleitä alaikäisiä, jotka on tuomittu määräämättömäksi ajaksi vankeuteen ja pahoinpitelyjen kohteeksi.

Milloin Suomen kansa herää?

Avainsanat: Suomi terroristivaltioiden liittolaisena, sairaaloiden tuhoaminen, Gazan talvisää tappajana, ulkona kadulla nukkuminen, Suomen hallitus katsoo viersestä, Zelensky, Netanjahu, Jaakko Iloniemi, Tuomioja, veteraanikansanedustajat


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini