Yhteystiedot

Pirkko Turpeinen-Saari
Vanha Hangontie 10,
10620 Tammisaari
044-2030031
pirkko.turpeinen40@kolumbus.fi

Uutiset

2.6.2008Nyt voitte osallistua ajatuksiini myös näiden kotisivujeni välityksellä. Toivon keskustelua ja palautetta.Lue lisää »28.7.2014Puolan ja USA:n osuus Itä-Ukrainan väkivallassaLue lisää »1.7.2008Eläkeläisillekin oikeus vapaaseen liikkuvuuteen EUssaLue lisää »

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Blogin arkisto

Elvytyspaketin hyväksyminen - tie kohti EUn liittovaltiota

Lauantai 15.5.2021 klo 13.46 - Pirkko Turpeinen-Saari

EU:n aikana aikaisemmin tapahtuneet epädemokraattiset ilmiöt antavat olettaa, että kaikki vakuuttelut EU-elvytyspaketin kertaluonteisuudesta voidaan unohtaa.Olin hämmästynyt, että Saksan perustuslakituomioistuimen kanta ei ollut kriittisempi.

EU perustettiin palvelemaan Round Table of Industrialists organisaation tavoitteita. Yhdysvaltojen ja Euroopan aseteollisuuden palveleminen - toki muunkin teollisuuden- oli keskiössä.

Jugoslavian hajottamissodan aloittaminen Saksan aloitteesta ensimmäisessä kokouksessa v.1992 antoi aavistaa pahaa. Sota päättyi laittomiin Jugoslavian pommituksiin, Yhdysvaltojen sotilastukikohdan perustamiseen itsenäisen, sotilaallisesti liittoutumattoman maan, Jugoslavian maaperälle, mikä avasi portit kaikelle muulle sitä seuranneelle laittomuudelle.

Vuonna 2000 ulkoministeriönsä järjestämässä kokouksessa Bratislavassa, Yhdysvallat irrottautui noudattamasta kansainvälisiä lakeja mikäli ne eivät edistä sen tavoitteita. Samoin se ilmoitti tavoitteekseen NATOn levittämisen Baltiasta Odessaan, Mustanmeren rantaan, sekä Venäjän pääsyn Itämerelle estämisen.

Euroopan unionin eteneminen kohti myös taloudellista liittovaltiota, vahvistaisi tuon Yhdysvaltojen ilmaiseman ulkopoliittisen linjan toteutumista.

Euroopan unioni on mukana Yhdysvaltojen johtamissa massiivisissa sotaharjoituksissa, joiden kohteena on Venäjä. Aikaisemmilla päätöksillä on linjattu sotilaallisen Schengenin muodostamista, jonka mukaisesti myös EUhun kuulumattomilla mailla kuten Yhdysvalloilla ja Norjalla on sotajoukkojen  vapaa kulku koko EUssa.

Massiivisen sotakaluston liikuttelu edellyttää kunnollisia maanteitä ja siltoja, joiden rakentaminen luonnollisesti vaatii EUn veronmaksajien rahoja. 

Jotta tämän maailman sisäisesti ja ulkoisesti aggressiivisimman valtion, Yhdysvaltojen ja sen taustalla olevan ylikansallisen pääoman tavoitteet toteutuisivat, EU-maiden asukkaiden tulisi siirtää rahoitusta koulutuksesta ja terveydenhuollosta sotakalustojen tarpeisiin.

EUn elvytyspaketti ja yhteisvastuullisen talouden kasvattaminen ei ole Suomen etu. Sen hyväksyessään Suomi tukee liukumista aste asteelta kohti taloudellista ja sotilaallista liittovaltiota, jonka suuntaviivat Yhdysvallat asetti jo vuonna 2000 ja jotka tavoitteet ovat edenneet kohti toteutumista.

EUn kasvava mielikuvituksellinen Venäjä-vastaisuus ei ole Suomen etu. Suomen siirtyminen pois YK-pohjaisesta ja kansainvälisten lakien viitoittamasta normistosta niin kutsuttuun "sopimusvaraisen demokraattisten maiden kansainvälisen yhteisön"-hölynpölyyn ei ole oikeusvaltion periaatteiden mukainen.

Kyseisen "sopimusvaraisen yhteisön" toimintakäytännön mukaisesti voidaan lähteä puuttumaan itsenäisten maiden sisäisiin asioihin, varastaa näiden maiden öljyä, tuhota viljavia maita, liittoutua natsien ja jihadistien kanssa omien tavoitteiden saavuttamiseksi. Kaikesta voidaan "sopia" ja oikeuskäytännöksi riittää "highly likely".

Valtamediamme arvostelee Perussuomalaisia elpymispakettiäänestyksen jarruttamisesta, ikäänkuin jarruttaminen olisi itsetarkoituksellista. Joillekin kansanedustajille näin voi olla, mutta tärkeintä lienee se, että asian esilläolo antaa suomalaisille mahdollisuuden perehtyä, mihin suuntaan Suomea, Suomen ulkopolitiikka, turvallisuuspolitiikkaa ja itsenäistä taloutta ollaan ajamassa.

On suorastaan järkyttävää havaita, kuinka kevyesti Suomen muut puolueet suhtautuvat Suomen ajelehtimiseen kohti Yhdysvaltojen ja EU:n entisten siirtomaavaltojen politiikkaa.

Esimerkkinä tästä täydellisestä kansainvälisten lakien heittämisestä roskakoppaan on palestiinalaisten jättäminen Israelin apartheid-politiikan armoille, Yhdysvaltojen ja EU:n tukemana. Etelä-Afrikan apartheidin loppuminen edellytti yhtenäisiä kansainvälisiä toimia. Terroristina vangitusta Nelson Mandelasta tuli Etelä-Afrikan presidentti. Palestiinalaisten sorron loppumisesta ei näy merkkejä.

Suomalaisten oikeustajua ollaan murtamassa lopullisesti.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Perussuomalaiset, EU-liittovaltio, Venäjä-vastaisuus, aseteollisuuden intressit, militaristinen Schengen,