Yhteystiedot

Pirkko Turpeinen-Saari
Vanha Hangontie 10,
10620 Tammisaari
044-2030031
pirkko.turpeinen40@kolumbus.fi

Uutiset

2.6.2008Nyt voitte osallistua ajatuksiini myös näiden kotisivujeni välityksellä. Toivon keskustelua ja palautetta.Lue lisää »28.7.2014Puolan ja USA:n osuus Itä-Ukrainan väkivallassaLue lisää »1.7.2008Eläkeläisillekin oikeus vapaaseen liikkuvuuteen EUssaLue lisää »

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Blogin arkisto

Voitonpäivä ja Barack Obaman koiran kuolema.

Maanantai 10.5.2021 klo 12.25 - Pirkko Turpeinen-Saari

Eilinen blogini sai Helsingin Sanomissa tänäänkin vahvistuksen. 

Naapurimaassamme Venäjällä vietettiin 9.5. toisen maailmansodan voitonpäivää perinteisesti, surua ja eläytymistä tuntien. Neuvostoliitto menetti sodan uhreina 27 miljoonaa kansalaistaan, suunnattoman määrän koteja, tehtaita, kouluja ja sairaaloita.

Miten Helsingin Sanomat eläytyi tähään naapuriemme suruun ja muistoihin. Osa suomalaisista kunnioittaa tätä naapurimaan uhria, jonka avulla myös suomalaiset vapautuivat natsismin ikeestä, vallanhaluisten johtajiemme yritettyä pitkäntähtäyksen valmistautumisen jälkeen tuhota Neuvostoliiton järjestelmän ja erityisesti Leningradin kaupungin.

Eduskunnan Yleisradion TV:n pääuutislähetys ei maininnut Voitonpäivää lainkaan.

Helsingin Sanomissa 10.5.2021 samalla aukeamalla Barack Obaman koiran kuolema sai lähes saman palstamäärän kuin Voitonpäivä ja sen merkitys. Voitonpäivä-uutiseen ikäänkuin aasinpotkuna, lehti mainitsi Venäjän lisänneen sotilaallista läsnäoloaan Syyriassa.

Todellakin, Venäjä on kansainvälisten lakien ja YK:n peruskirjan mukaisesti tukemassa YK:n jäsenmaan Syyrian hallitusta Yhdysvaltojen ja usean EU-maan laittomia toimia vastaan. Yhdysvallat miehittää viljavinta osaa Syyriasta ja varastaa Syyrian öljyä ilman että Helsingin Sanomat on sitä havainnut. Sekä Yhdysvallat että EU on asettanut talouspakotteita Syyrialle estäen korona-hoidot ja jälleenrakentamisen. Yhdysvaltojen ja entisten siirtomaavaltojen kannattama ylikansallisen pääoman valta on paitsi tuhonnut ennen niin kukoistavan Syyrian, myös ajanut maanpakoon turvattomiksi joutuneet miljoonat kansalaiset.

Toivoisin, että kaikki suomalaiset puolueet havaitsisivat että pakolaisuus on tietoisen ylikansallisen pääoman ja sitä edustavien maiden hanke. Viha tulisi kohdistaa näihin vallankäyttäjiin ja varkaisiin, joiden etujen kannattajaksi Suomen hallitus on yhä tiiviimmin liittynyt, eikä pakolaisiin.

Suomen mediassa vallassaolevien toimittajien ja heidän valitsijoittensa kyynisyys ja tunneköyhyys on puistattavaa.Valtioneuvosto on heidät lähettänyt Yhdysvaltojen propagandaoppiin.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Helsingin Sanomat, tunneköyhyys, propaganda, Obaman koiran kuolema, Voitonpäiväuutiset. tunneköyhyys