Yhteystiedot

Pirkko Turpeinen-Saari
Vanha Hangontie 10,
10620 Tammisaari
044-2030031
pirkko.turpeinen40@kolumbus.fi

Uutiset

2.6.2008Nyt voitte osallistua ajatuksiini myös näiden kotisivujeni välityksellä. Toivon keskustelua ja palautetta.Lue lisää »28.7.2014Puolan ja USA:n osuus Itä-Ukrainan väkivallassaLue lisää »1.7.2008Eläkeläisillekin oikeus vapaaseen liikkuvuuteen EUssaLue lisää »

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Blogin arkisto

Kapitalismin Stalingrad?

Torstai 2.10.2008 klo 16.44 - Pirkko Turpeinen - Saari


Mikäli talouskriisi on nykykapitalismin Stalingrad se on inhimillisyyden ja hyvyyden mahdollisuuden voitto.

Samalla aukeamalla Tarmo Kunnaksen yliön kanssa 2.10 HeSan Jyri Raivio esittelee Hornet-hävittäjien muutoskorjauksia, joilla hävittäjät muutetaan ohjuksilla pommittaviksi pommikoneiksi. Muutosprosessi on edennyt virkamiestyönä ja eduskunta on jäänyt kuin nalli kalliolle. Puolustusvaliokunnan puheenjohtaja Korkeaoja ihmettelee 1,6 miljardin hintaa, jonka veronmaksajat joutuvat maksamaan.

Kyseinen hanke kuvaa erinomaisesti sitä, että Suomi on varsin pitkällä pahan pyhittämisessä. Samaan aikaan kun opetusministeri Sarkomaa Kauhajoen tragediasta viikon kuluttua, tietoisena koulujen katastrofaalisesta tilanteesta resurssien suhteen, pitää hienona sadoille kouluille yhteisesti neljän vuoden ajalle annettavaa 80 miljoonan määrärahaa, ministeri Häkämiehen budjettiosuudella riittää rahaa 1600 miljoonaa puolustuskäyttöön hankittujen koneiden muuttamiseksi hyökkäysvälineiksi.

Pienen Punkaharjun kunnan ampumaradan lähettyvillä törmäsin kolmeen kommandopipoon ja maastopukuun pukeutuneeseen äänenmurrosta potevaan 14- 15 vuotiaaseen. Vain hetken kuluttua kuului pistoolin sarjatulta ennenkuin he olivat voineet ehtiä ampumaradalle.

Etsiessäni vauvalle potkuhousuja valittavana oli myös maastopukua jäjittelevä väri.

Avainsanat: virkamiesvalta, poliittinen valta


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini