Yhteystiedot

Pirkko Turpeinen-Saari
Merikorttikuja 4.B.41 00960 Helsinki
044-2030031
pirkko.turpeinen40@kolumbus.fi

Uutiset

2.6.2008Nyt voitte osallistua ajatuksiini myös näiden kotisivujeni välityksellä. Toivon keskustelua ja palautetta.Lue lisää »28.7.2014Puolan ja USA:n osuus Itä-Ukrainan väkivallassaLue lisää »1.7.2008Eläkeläisillekin oikeus vapaaseen liikkuvuuteen EUssaLue lisää »

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Blogin arkisto

Tuomioja nosti peilin puolueen eteen

Torstai 30.10.2008 klo 8:39 - Pirkko Turpeinen-Saari


Kun puolue luuli uudistumisen lähtevän mielistelystä ja trendikkyydestä, " keskustaan siirtymisestä" ja " menestyksestä" ja "unelmista", joita onttoja sisältöjä käytännössä ilmennettiin fraasein ja punavärein on luonnollista, että suuri osa jäsenistä kokee menettelyn vieraana jopa luotaantyöntävänä. Kun Jutta Urpilainen kahdeksannen kerran lausui " Ystävät" vaalien jälkeisen tervehdyspuheensa virkkeiden alussa, teki mieli sulkea televisio.

Uutispäivä Demari  puhumattakaan HeSasta tai Suomen Kuvalehdestä ei todellakaan anna palstatilaa Erkki Tuomiojalle. On todella pakko kääntyä hänen bloginsa puoleen tietääkseen mitä hän ajattelee. Rauhanaktivismi, aatteellisuus ja kansansuosio pelottavat ja aiheuttavat kateutta niin monissa.

Kun toverit nyt käsittävät valtavan virheensä valittuaan trendikkään Jutta Urpilaisen Erkki Tuomiojan sijasta puolueen puheenjohtajaksi he eivät suostu olemaan vihaisia itselleen vaan suuntaavat raivonsa Erkki Tuomiojaan.

Avainsanat: sdp, kunnallisvaalikannatus, Tuomioja-kritiikki


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini